חיפוש פס"ד

פיאנה B

New member
חיפוש פס"ד

בעקבות הפרה שעשתה לי חברת בנקאית, ביקשתי לבטל איתה את החוזה. הם טענו שכחלק מתהליך ביטול השירות עליהם לשלם לצד שלישי 5,000 ש"ח. הואיל וכספי מופקד אצלהם הם שילמו את ה 5,000 ש"ח מכיסי בטענה שכתוב בחוזה ביני לבינם שאני אשלם את הסכום הנ"ל במקרה של ביטול ההתקשרות איתם. לדעתי, ביטול התקשרות שנובע מהפרה שלהם הוא ביטול שלא אני צריכה לשאת בו כי מדובר בחיוב שכתוב בחוזה שהם עצמם הפרו אותו. אני צריכה פס"ד שאומר שהמפר לא רשאי לדרוש מהנפגע למלא חיוב כלפיו לצד שלישי שנובע מכוח חוזה שהמפר הפר. תודה

sacrament

New member
מה זאת אומרת תיאורטית???

בעקבות הפרה ביקשת לבטל חוזה. איפה התיאוריה פה? הפורום הזה הוא פורום לימודי, וגם כשאנשים מבקשים עזרה אז לא מכינים עבורם את שיעורי הבית אלא עוזרים היכן שהם מתקשים. כדי לעזור לך בעצם צריך ללכת למאגר משפטי ולהתחיל לחפש פסקי דין, ועם כל הכבוד...לאף אחד אין את הזמן או החשק לעשות עבורך מחקר כזה שלבטח ייקח המון זמן. מה שאני מציעה - תקראי את החוזה לעומק, תראי אם יש סעיף שמתיר להם בעת ביטול. אם אין - הקיזוז הזה כנראה נעשה שלא כדין- כדאי להיוועץ עם עו"ד בנושא. אם יש כזה סעיף - אולי אפשר להתחמק ממנו איכשהו (תנאי מקפח בחוזה אחיד וכדומה). גם פה כדאי להיוועץ בעורך דין. מה שכן, לדעתי אין מה לחפש פסק דין, זה לפי החוזה... לגבי רמת עורכי הדין בפורום השני, זה באמת כבר לא בשליטתי (-:

יש לי זמן לעשות מחקר כזה

ולנסות לאתר פסקי דין בנושא. כמה החיוב לשעת עבודה של מתמחה? 90$, לא?

עוד לא ../images/Emo13.gif

אבל אני מוכן לקבל 90$ לשעה...

למעלה