חידה בשלבים

n u t

New member
../images/Emo58.gifשלב 4...

יש לך רעיונות לגבי מי עומד שם? נסה לחשוב איך מי שעומד שם קשור לטלפון... אחרי זה הבט במקור ושם תראה באיזו צורה את צריך לכתוב את השם שלו (שני דברים חשובים תמצא שם)... בנוסף לכל הסתכל בתחתית התמונה לעוד רמז...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif הבנתי במקור אבל הרעיונות שלי

הם לא נכונים רשמתי יצחק רבין אריאל שרון וגם אריק שרון ושמעון פרס אבל זה לא היה נכוןן וגן מה הקשר למס' של הטלפון 1876 לבן אדם??

n u t

New member
1876

זו שנה הקשורה באופן ישיר לטלפון... איך הרעיונות שלך קשורים לטלפון? נסה מישהו הרבה יותר קשור... לא בעקיפין - באופן הכי ישיר שיש...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אוקיי הצלחתי ועכשיו נתקעתי

בשלב 6... כאילו מה הקשר בין ספינקס לרכבתתת???

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ניראה לי שהבנתי... אבל אני ל

לא * יודעע מה המילה.. כאילו היהודים "נסעו" [שהם בעצם הלכו] ממצרים בחזרה לישראל!!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אני יודעע מי זהההההההההההההה

זה |ספילר| יובל בנאי אבל אני לא יודעע מה כותבים בשורה כאילו איך כותבים את השם שלוו...

ככה../images/Emo26.gif+../images/Emo58.gif

yuvalbanai ועכשיו, תעזור לי ב6
ל-6 . . . . . . . . . . . . . . . . על התמונה רשום nigavari.zip, אבל כשאני מנסה לפתוח מבקשים סיסמא ואומרים שזה קובץ מוצפן. יש גם קישור במקור, הוא לא עבד לי. אם אני זוכרת נכון, צריך גם לשנות את הסיומת של הקישור ההוא כדי שהוא יעבוד.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif כנסי ../images/Emo58.gif ../images/Emo26.gif

תראי הכנסתי את המילה "טיטאניק" לכסיסמא אבל לא היה שום דבר בתיקייה...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif כל סיסמא שתעשי היא לא תהייה

נכונה יש רק סיסמא אחת שאם תכניסי אותה יהיה לך משהו בתיקייה

אני כבר לא ממש בטוחה שיש קובץ מוצפן

כשמזינים סיסמא מקבלים הודעה על שתי שגיאות. 1- סיסמא שגויה 2- אין קבצים מוצפנים אם תצליח לעבור, תודיע=]

Tesseract

New member
רמז, בערך..

יש קובץ מוצפן, מסוג קובץ תמונה. שימי לב שהססמא צריכה להיות באנגלית, אותיות קטנות (לפחות במקרה הזה) וללא שגיאות כתיב
.

אבל../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

רשמתי בתור סיסמא titanic וזה פתח לי קובץ שכל מה שהיה בו זה מלבן לבן o_O HELP?

Tesseract

New member
אז את בכיוון הנכון בינתיים...

עכשיו, שימי לב לשם התמונה שהופיעה בחידה (בה מופיעה הטיטאניק), ושם התמונה שפתחת מקובץ הזיפ ("המלבן הלבן"). ההוראות כתובות, וגם האמצעי

בעע ../images/Emo10.gif

שם התמונה BLACK-WHITE, שם התמונה בקובץ זיפ זה PAINT הפוך. ניסיתי לכתוב etihw-kcalb, ניסיתי רק WHITE ניסיתי WHITE הפוך אנד סו און... לא עבד כלום\= ובמקור לא מצאתי רמז, ה"מלא אותי" לא האיר את עיניי כ"כ.

למעלה