חידה בשלבים

ol9it

New member
מצאתי אותו כבר...

שמות ט"ו - חלק משירת הים , וחלק מתפילת שחרית חחח בכל צקרה ניסיתי וריאציות שונות לפתרון

Kick SsS

New member
תסתכלי על הדף

מה תקוע לך שם באמצע

Tesseract

New member
אוקיי, רמז

בכל חידה, כמעט כל הרמזים יבואו בכותרת הדף, כותרת המקור, טקסט במקור, תוכן התמונה ושם התמונה. שני האחרונים (עם העזרה של הטקסט במקור) הם המשמעותיים בשלב הזה. תחשבי מה אפשר "לעשות" איתם.. זה רמז די דק, כי אני לא רוצה לרשום מעבר, משהו שיגלה את הפתרון.. אם זה לא יספיק, ארשום עוד אחד יותר מאוחר..

Tesseract

New member
אוקיי

על סמך הרמזים שאת רואה כרגע בחידה, אי אפשר להגיע לכתובת המדוייקת של השלב הבא, או לזו של קובץ זיפ מסויים, אם זה מה שניסית לנחש עד עכשיו. בטח שמת לב, שאין התאמה בין שם התמונה למה שמופיע בה (ולזה הרמז שבמקור מתכוון) - את פשוט צריכה "לתקן" את זה. אבל זה הרי לא יעזור להוריד את התמונה, ולצייר שני עטים נוספים, אבל...

yuval moyal

New member
עזרה שלב 10../images/Emo58.gif

הבנתי שמדובר באסון התאומים, אבל לא הבנתי מה צריך לכתוב... ניסיתי מלא וריאציות של התאריך ועדיין לא הצלחתי X_X מישהו יכול לתת רמז בנוגע לאיך צריך לכתוב?

Tesseract

New member
הכיוון נכון..

תמשיך לנסות.. שים לב שאתה לא מפספס את החלק בעברית, בטקסט המקור. למקרה שלא תצליח לראות (הבנתי שחלק לא מצליחים לקרוא את מה שרשום שם): <!--.רוכסן--> עוד רמז - צורת כתיבת התאריך בחידה שונה (משום מה) מהכתיבה האנגלית התקנית של התאריך. נסה עוד, מקסימום אחרי 30 פעמים תקלע

LCD1

New member
הצלחתי להגיע לקובץ אבל

לא הצלחתי לפתוח את הקובץ המוצפן השני (responsible). את הראשון הצלחתי לפתוח אבל הוא היה ריק S-:

yuval moyal

New member
שלב 12

מצאתי את הקובץ זיפ, אבל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ טקסט שבתוכו.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

Tesseract

New member
כן

כמו בהרבה שלבים אחרים, שמכילים קבצי זיפ שתוכנם מוצפן, גם בשלב הזה - שם הקובץ המוצפן יעזור לך..

למעלה