אבל אני לא זרוק עצם איך לעזאזל אני מגיע לססמא ב7?
K Kick SsS New member 9/10/06 #38 עצם שים לב לקובץ המוצפן: מה השם שלו? השם שלו הוא שאלה שאתה צריך לענות עליה
K Kick SsS New member 9/10/06 #39 ../images/Emo53.gif ../images/Emo58.gif ב-9 תעתיק לעצמך את כל המילים המסומנות ותעשה בדיוק מה שאמרו לך לעשות בטייטל של הדף- תשחק עם העברית והאנגלית
../images/Emo53.gif ../images/Emo58.gif ב-9 תעתיק לעצמך את כל המילים המסומנות ותעשה בדיוק מה שאמרו לך לעשות בטייטל של הדף- תשחק עם העברית והאנגלית
K Kick SsS New member 9/10/06 #42 לעשות ../images/Emo58.gif שילובים של המילים האלו בעברית ואנגלית יותר ברור מזה כבר לא יכול להיות
T Tesseract New member 9/10/06 #43 סיימתי ../images/Emo9.gif אם מישהו צריך עזרה באחד השלבים (רמז/פתרון), אתם מוזמנים לבקש.
ס סינדרלה של הנסיך New member 9/10/06 #46 שלב 12 שלב 12 אני יודעת מה המשפט... ניסיתי רק את המילים החסרות, את כל המשפט, ניסיתי עם מקפים, בלי מקפים. מה אני מפספסת? רק רמז בבקשה...
שלב 12 שלב 12 אני יודעת מה המשפט... ניסיתי רק את המילים החסרות, את כל המשפט, ניסיתי עם מקפים, בלי מקפים. מה אני מפספסת? רק רמז בבקשה...
O ol9it New member 10/10/06 #48 עזרה בשלב 13../images/Emo58.gif עליתי על זה שזה RED HOT CHILI PEPPERS וזה משהו עם גירסת קאבר
T Tesseract New member 10/10/06 #49 כמעט נכון החלק הראשון נכון. החלק השני - "וזה משהו עם גירסת קאבר", לא נכון. אמנם יש קשר ל-cover, אבל לא במשמעות של גרסת קאבר לשיר אחר
כמעט נכון החלק הראשון נכון. החלק השני - "וזה משהו עם גירסת קאבר", לא נכון. אמנם יש קשר ל-cover, אבל לא במשמעות של גרסת קאבר לשיר אחר
O ol9it New member 10/10/06 #53 פתרתי ....חחח תודה לאל על ויקיפדיה ........ רמז ל-14 פרט לשחרית יתקבל בכיף
K Kick SsS New member 10/10/06 #55 שחרית? לא הבנתי מה הקשר.. הציטוט על הספר...הוא חלק מפרק מסוים (תחפשי את הפרק בתנ"ך)