חידה בשלבים

Tesseract

New member
אמממם..

שם התמונה אליו התכוונתי הוא fill-me.gif, בדומה לרמז שמופיע במקור ("מלא אותי"). עכשיו, שם קובץ התמונה שפתחת, הוא באמת paint (התוכנה "צייר" במחשב) הפוך. כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, השורה הראשונה בהודעה הזו היא ההוראה, והשורה השניה (הצייר) היא האמצעי. תיישמי את ההוראה באמצעות הצייר (קיימת בו אופציית fill). יותר מזה, יהיה כבר לגלות את התשובה.

../images/Emo7.gif

הצייר שלי בעברית, ואחרי שלא מצאתי אפשרות FILL, ניסיתי לחפש אפשרות כלשהי של "מלא" "מילוי" "מלא אותי" "מהלמכגלהדדגכ!" ופשוט לא מצאתי אפשרות כזאת. בבקשה, כיוון נוסף?

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אוקיי זה לא וזה וניראה לי שא

שאני * יודע מה היא המילההה....

kuroi tsuki

New member
משהו טכני

המחשב הדפוק שלי לא קורא עברית ברוב במקומות.. למישהו בא להגיד לי מה רשום בsource של השלב עם הספינקס? ^_^

../images/Emo58.gif

מזהה את הרעיון הכללי? אולי המקור ההזוי עזר?
אחרי שתבין/י לאן אני חותרת, תכתבי את שם המבצעים ותגיעי לדף שענת ואני דיברנו עליו, או המבצע ותגיעי ישירות לשלב 6 =]] בהצלחה!

אה ו...

במידה ותגיעי לדף של הALMOST, אם תיכנסי למקור של העמוד הזה, כבר כמעט בטוח שתביני.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif את יכולה לעזור לי???????????

חח כאילו אני הבנתי מי זה אבל איך רושמים את השם שלו באנגלית??? בשורת כתובת???

amsi האחת

New member
עזרה בשלב 9

אפשר עזרה בשלב 9.????? אני יודעת בתמונה שזה השטן אבל איך זה קשור?

Tesseract

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo58.gif

נסי לעשות את מה שניתן ברמזים - לתרגם מאנגלית לעברית. שימי לב שהחידה טיפה טיפשית, ולא הכל צריך לתרגם בדיוק..

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הבנתי מה צריך לעשות, אבל המשפט השני שלך בלבל אותי. תוכל להסביר קצת יותר?

Kick SsS

New member
אם אפשר רמז ולא פיתרון

לחלק בשלב 7 אני אשמח... הגעתי לקובץ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . maradona.zip ואני לא מצליחה למצוא את הסיסמא שלו. ניסיתי goal, god, argentina, ולא הצלחתי לחשוב על עוד משהו. רמז אפשר?

למעלה