חיבור זוגי בריא

R a c h e li

New member
טוב ../images/Emo70.gif

מגיעה.....

מצוטטת

New member
בראווווווווווו בראVוו

אופציות קרנות נאמנות אגחים הכל ב'סדר אבל גם אותן בוחרים
Vנת

מצוטטת

New member
../images/Emo3.gif

אוגרת רק מה הכרחי יש עלי מחסור של מ"ר ת'שמרי את...... נשאיל ממך..... או נ'שה החלפות מתי שהו אם יהיה הכרחי..... הנה לך עוד אופציית פיצויי כלבלבך.......... איך

../images/Emo152.gif

עוד פם עם קוצר הראייה הזה???????? היום לא הכרחי לך...מחר כן... אמרה לך גם שירלי החמה...אופציות פתוחות זה בעיקר למחר הלא נודע...באבטאה לא נודע
אבל,פ'סדר... אני אשמור לך... ואת תשמרי לי. רגע... מה את שומרת לי?

מצוטטת

New member
כל

אופצייה היא פתוחה זה לא אומר שמאפסנים כל אחת! זה למה עושין מידרוג בעצם ב"עושים", אני מכלילה אז אקליד בשמי......ובשם ~דעתי~

|זיב|

לא כל אופציה היא פתוחה! במיוחד אלו מה נעלת בפניהן את צוהר האפסנאות. כולה לעשות קיטלוג מדוייק...לא מידרוג...ולהוציא בזמן הצורך. הזמן הזה...איכשהו...תמיד את לא מיצפת לו...הוא מופיע בקול תרועה רמה מוכן למערכה... את...תדאגי ליות מוכנה. את מי עשית?

מצוטטת

New member
אה!

אני שומרת לך הגנה של המחוריי הבודי ש'לי........... ניראה לי באיזה סבב של
תיזדקקי לו

מצוטטת

New member
תמידית

עם צוואר הברורית ש'לי מתוח ועפעפייייייים רוטטים תהי בטוחה ושקטה כאילו אין בי דופי

ומה שמאחד את כולם...

זה..ה"לקחת מחוייבות". כי... רגש ותחומי עניין יכולים להשתנות,אנחנו בחשיבתנו,איננו כתמול שלשום,אנו חשופים ונחשפים,כל יום כמעט לדברים חדשים. אנחנו עוברים חוויות ומשברים ותפיסתנו משתנה וכן רצונותינו ומאוויינו. משיכה מינית-אנחנו חשופים לפיתויים,אנחנו נחלשים ברגעי משבר,כעס ועלבון..מבחינתנו,כמובן. לכן,.... אם נקח כדוגמא את החיבור שלנו עם ילדינו,אלה שרצינו ובחרנו. לקחנו מחוייבות לגדלם ולדאוג להם ולאהוב אותם ולא משנה התנהגותם כלפינו,כי...התחייבנו או במילים אחרות ואני מצטט את שפת התורה.."לקחנו על עצמנו עול"..מבחירה כמובן..לקחנו אחריות ומחוייבות ללא תנאי וללא תאריך תפוגה. ברגעים קשים בהם אנחנו נפגעים מבן הזוג או כאלה שבן הזוג איננו אחראי למצבנו,לא בטוח כ"כ שנהיה עסוקים בכלל באיכפתיות כלפיו כי אנו מרוכזים בעצמנו,בכאבנו ובאבלנו על מצבנו ולא בטוח שנפעל תמיד בהגיון ושלא לדבר על משיכה מינית כלל. אולם... אם בקשר שלנו עם בן זוגנו או שנאמר,מתחילתו,לקחנו מחוייבות להיות איתו,גם ברגעים הקשים,בעוני ומחסור,באש ובמים,בצרה צוקה ומחלה וזה לא משנה אם שלנו או שלו..ובאמת ובתמים נקיים ה"נדר" הזה שלקחנו על עצמנו..אולי..לא היו גירושים בכמות שכזו ואני מתכוון מחוייבות של כל אחד מאיתנו לקשר שיש בו אהבה,איכפתיות,קבלה,נתינה וכיוצא באלה מילים ומושגים שמישום מה מתמוססים שעה שאנחנו במשבר ומרוכזים בעצמנו.

זה מה מעסיק אותך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אוכל כבר הכנת??? שיעורים עם הילדים עשית?? ניקית את הבית?? חכי אני מגיע מהעבודה...

אתה...

מעסיק אותי... שעות לפני שאתה מגיע הביתה
(אופסססססססס,עוד נסתבך פה...שלח מסר למינהלת שתעביר מכחול של טיפקס פה
)

אני אשם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שקשה לי לצאת מהג'קוזי החם והנעים שלך??? אני אשם?? אני?? אז שאני אסתבך??{אשפשף} שאני אשלח מסר למינהלת?? שאני?? למה כל הזמן אני?? למה??? בשביל מה את בבית???

ב'מת יופי../images/Emo46.gif

עכשיו אם היה למישו... איזה צללית של דאוט הכי קטנה... הינמגתה לה
כמה פמים אמרתי לך אל תשה אאוטינג לאביזרים אצלי בבית,אמרתי?! זה מסגיר לנו באימידייטלי
מינהלתתתתתתתתתתתת
...הוא השחיל פה מידעון מסווג ביותר על האינסייד דור שלי

למעלה