ושוב יש פה אינטרס. כתבת "פשוט לתת כי זה עושה לך טוב" אינטרס לאגואיזם שלנו:)
א א ש לי New member 7/11/06 #96 ושוב יש פה אינטרס. כתבת "פשוט לתת כי זה עושה לך טוב" אינטרס לאגואיזם שלנו
ג גאקיטו New member 7/11/06 #85 לדעתי הומור חשוב בזוגיות..../images/Emo9.gif באם זה חסר..... ושונה... לא תתכן יציבות
M M i c h a l y U S A New member 8/11/06 #113 בלי שקים של צחוקים איך בכלל איפשר להתקיים? . ואללה..זה אחד הדברים הכי חשובים ברשימת הקניות שלי ויש לי וואחד רשימה.
בלי שקים של צחוקים איך בכלל איפשר להתקיים? . ואללה..זה אחד הדברים הכי חשובים ברשימת הקניות שלי ויש לי וואחד רשימה.
ו ורד 3 New member 7/11/06 #5 נכון ואני כמובן וכרגיל מתגלגלת ...בגללך... מצחוקקקקקקקקקקק ! מה מצב המציאות מאופ-סע ?
מ מצוטטת New member 7/11/06 #22 ~בעייתי~ לא אני אני, כן... הקיבעון שמנסים להכיב פה.... מצליבים לי פה מסמרות כאילו מה, מחבַר של היגיון&שכל ישר זה מה י'שה בריאות תדיגי לי את, אופו ראייתי פוזלת ולא מפוקסת
~בעייתי~ לא אני אני, כן... הקיבעון שמנסים להכיב פה.... מצליבים לי פה מסמרות כאילו מה, מחבַר של היגיון&שכל ישר זה מה י'שה בריאות תדיגי לי את, אופו ראייתי פוזלת ולא מפוקסת
ה הנודניקית עם הקוקו New member 7/11/06 #25 אני אומרת... נתנו חינם...למלו לקחת... שיהיה... אולי פם נצטרך. אפשר לאפסנת בבויידם של הלמעלה בנתיים...לא חייבים לקחת דפקא לריאות
אני אומרת... נתנו חינם...למלו לקחת... שיהיה... אולי פם נצטרך. אפשר לאפסנת בבויידם של הלמעלה בנתיים...לא חייבים לקחת דפקא לריאות
מ מצוטטת New member 7/11/06 #27 מה בדיוק לקחת../images/Emo35.gif חיבור שיכלי........ ניתוח מצבים והגיון? שכל ישר...........זה בכלל, את יודעת להגדיר מה זה? מטרה שפועלת בצורה אחידה...... בואי מה בדיוק את רוצה לאפסן? כי ב'מת הרובריקות ש'לי גם ככה מועטות
מה בדיוק לקחת../images/Emo35.gif חיבור שיכלי........ ניתוח מצבים והגיון? שכל ישר...........זה בכלל, את יודעת להגדיר מה זה? מטרה שפועלת בצורה אחידה...... בואי מה בדיוק את רוצה לאפסן? כי ב'מת הרובריקות ש'לי גם ככה מועטות
ה הנודניקית עם הקוקו New member 7/11/06 #31 נו... חושבת שאני הבנתי???????????? אבל מ'כפת לי לקחת? שיהיה. תמיד מגיע איזה יום ופתום אני צכה איזה מרכיב מה חסר לי... הופ...אני עולת ללמעלה...ומורידה. לא צכה לצאת ולחטט רגליי...לפשוט יד...ולחפש במרעות זרים. ככה קרה לי פם עם שמן שומשום,אגב
נו... חושבת שאני הבנתי???????????? אבל מ'כפת לי לקחת? שיהיה. תמיד מגיע איזה יום ופתום אני צכה איזה מרכיב מה חסר לי... הופ...אני עולת ללמעלה...ומורידה. לא צכה לצאת ולחטט רגליי...לפשוט יד...ולחפש במרעות זרים. ככה קרה לי פם עם שמן שומשום,אגב
צ צדף האחת New member 7/11/06 #17 אני הייתי מוסיפה ../images/Emo6.gif את המשפחה שלו ובעיקר את האמא לדעתי פרט מאוד משמעותי בבנייה או בהריסה של זוגיות.
אני הייתי מוסיפה ../images/Emo6.gif את המשפחה שלו ובעיקר את האמא לדעתי פרט מאוד משמעותי בבנייה או בהריסה של זוגיות.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 7/11/06 #20 אני חושבת... שאם כבר צריך לחבר חלקים... כדאי קודם למצוא ת'מכנה המשותף. (אינעל המורה עליזה מכיתה ד')
מ מצוטטת New member 7/11/06 #23 ~~~!~~~ ערך משולש פ@וט מספיק ~לדעתי~ שוב הכל מתחיל וניגמר בטריגו ידעתי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 7/11/06 #29 ערך משולש... להרחבת הידע הכללי מה אני לוקה בו... מסתבר יש גם בשש-בש. לכל משולש שם יש ערך. שש-בש...לא בא לי
ערך משולש... להרחבת הידע הכללי מה אני לוקה בו... מסתבר יש גם בשש-בש. לכל משולש שם יש ערך. שש-בש...לא בא לי