חיבור זוגי בריא

חושבת ש...

כדאי שתצטרף עכשיו ומייד... לכת הדגיגוניות.
כנס הביתה כבר!

:))

אם יש תחביר מיני......... בשביל מה צריך ת'שאר?????? מצידי.. שם הרגש מתמלא מכל כייון אפשרי... שם השכל במילא לא מתפקד...:)) נראה לי מיותר...

לא הבנתי

:))) סתם מחייכת? מאשרת ומחייכת? את יודעת שאני צודקת.........:))) {עכשיו בגלל נרקיסה בא לי על פנקיקייה ענקיה :)) }

שלי 9

New member
חח יא גנובה..אגיד לך למה מחייכת

כי איך שתארת את ה"תחביר המיני" היה קסום ,מלבב ומעורר הזדהות..אבל לא מסכימה איתך שלא צריך כלום מעבר..ה"תחביר המיני" לבדו( ואני מדגישה לבדו! ) לא יכול להחזיק על גבו מערכת יחסים,(בהנחה שאין שם כלום מעבר), את לא מסכימה איתי? :)

מת'ערבת איתי?????????????????

מה עדיף?????????? אליל- סקסי, שרמנטי, מלוטש, משודרג באיבזור אסטרודינמי על טיבעי מהפנט, חלום של כל אישה... אמה מה אין תחביר לראש ולמח- אבל פצצה ניוטרומימנאטומיגרעיני במיטה... - או- איש- חמודי כזה... בלי כלום יפה :( בלמטה ש'לו...יודע קצת להנעים אותך בנק' מיותרות לחלוטין -או- איש רגיש- שממש מזדהה לך עם הצד הנשי שבך ובו :( מתחשב, אוהב, מבין, שומע ובוכה איתך אבל מיכוערי שלא יודע לשות' סקס האאא האא ??????????????????????

ועלייהההההההההההה..

רק לא זה....... אני הולכת על האליל.........{התוצאות לא על אחריותי:))} {עכשיו את על 4? או על 6?........... תרשמי אצל סביו לנפיי כן :))}

t o t a l

New member
חרטאבונה

מעריך שהגורמים המחברים רחוקים מלהתבסס על פרמטרים נמדדים. הכל נגזר מפסיפס מורכב ועדין של אלמנטים נסתרים במבנה האישיות של כל אחד אחד ומהאינטראקציה בין הסריטות של שני בני הזוג. אין שלושה חלקים ואין מטרה. יש רק הסחפות בזרמי החיים וניסיון נואש להכניס בהם סדר. אם את כבר מחפשת חוקיות, נסי ב"תורת הכאוס"

MAST GO ON

New member
הווווו אילנה סתם כי הזכרת לי אותה

הגעגוע מכרסם בי כל הגיון וכל חלקה טובה
טוב שיש ממלאי מקום או שמא מלאי במקום
משחק מילים לנבונים בלבד

למעלה