שש-בש זה משחק זוגי, לא? או שגם כאן ש'תבשה עלי דעתי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 7/11/06 #39 חושבת... משו עם ההיפוך שלך קרס לו הבוקר שש-בש יש? משולשים יש שם? יופי! כל משולש יש לו ערך! פליזזזזזזזזזז...תדיגי לי שהיבנת כבר
חושבת... משו עם ההיפוך שלך קרס לו הבוקר שש-בש יש? משולשים יש שם? יופי! כל משולש יש לו ערך! פליזזזזזזזזזז...תדיגי לי שהיבנת כבר
מ מצוטטת New member 7/11/06 #42 ../images/Emo46.gif באיזה אונה ללחוש לך זוגיות זה לא משחק קופסא אוף קצת רצינות...נו ב'מת אני בספירלה של הזבר רציני זה לא תופס אותי כל יום
../images/Emo46.gif באיזה אונה ללחוש לך זוגיות זה לא משחק קופסא אוף קצת רצינות...נו ב'מת אני בספירלה של הזבר רציני זה לא תופס אותי כל יום
ה הנודניקית עם הקוקו New member 7/11/06 #46 ../images/Emo123.gif אף אונה אין עליי לקליטה... נסי עם הזרקה ישירה לעורק הריאתי שלי. ואל תדיחי לי להפקרות,טוב?! זוגיות לנצח תשוחק אצלי בתוך הקופסא...לנצח ב'מת שהמעי הדק שלי מתרחב כבר מרגע לרגע
../images/Emo123.gif אף אונה אין עליי לקליטה... נסי עם הזרקה ישירה לעורק הריאתי שלי. ואל תדיחי לי להפקרות,טוב?! זוגיות לנצח תשוחק אצלי בתוך הקופסא...לנצח ב'מת שהמעי הדק שלי מתרחב כבר מרגע לרגע
ש שירלי6 New member 7/11/06 #28 חיים. הייתי מוסיפה קצת חיים. נראה לי שמרוב חישובים, נוסחאות ותיאוריות שוכחים קצת לחיות. אה, ולשמור על אופציות פתוחות.
חיים. הייתי מוסיפה קצת חיים. נראה לי שמרוב חישובים, נוסחאות ותיאוריות שוכחים קצת לחיות. אה, ולשמור על אופציות פתוחות.
מ מצוטטת New member 7/11/06 #32 ../images/Emo178.gif בחיי טוב שבאת לי , בזמן בחיי............ נהייה לי חם להזביר ל הנה עשית לי ת'זה יותר קל ת~ו~ד~ה
../images/Emo178.gif בחיי טוב שבאת לי , בזמן בחיי............ נהייה לי חם להזביר ל הנה עשית לי ת'זה יותר קל ת~ו~ד~ה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 7/11/06 #41 יופיייייייייייייי../images/Emo13.gif צ'ארי עליי עוד קיצת עם החמימות הזו... הקרחון שלי מתחיל להתמוסמס ככה... ויש סיכוי גבוה יותר לי...לגעת באגו.
יופיייייייייייייי../images/Emo13.gif צ'ארי עליי עוד קיצת עם החמימות הזו... הקרחון שלי מתחיל להתמוסמס ככה... ויש סיכוי גבוה יותר לי...לגעת באגו.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 7/11/06 #53 ../images/Emo12.gif../images/Emo27.gif../images/Emo19.gif
N N D R New member 7/11/06 #73 אלו הן... הבהרות מאדימות. מת על אדמוניות.... בקשי בקשי, אל תתני להן לשתוק כמו דגיגות