חטוף שלישי?

ערב רב

New member
אני מצטט אותך:

"כללי טובת ההנאה משמע לא לגרום נזק לרכוש" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=232&msgid=81127085

ערב רב

New member
אז אתה מסכים איתי שהנזק הקבוע

לקרקע של אונ' ביר-זית ומכללת אריאל זהה?

ערב רב

New member
מה לא ברור ב:

The term fruits should be understood to mean any replenishable commodity on the property, including (among others) actual fruits, livestock, and even rental payments derived from the property רק אתה יכול לבדות מלבך מילון ולפרש זאת כ-"ישוב אזרחים של הכובש".ישראל הקימה את כל המבנים שנבנו בשטחים אחרי 67', כלומר כולם נבנו באישור מועצת התכנון העליונה של המנהל האזרחי ביהודה ושומרון. מי היזם בפועל - מוניב אלמס'רי משכם, חברת 'אמנה' של זמביש או USAID, זה לא קשור מבחינה זו. ואני עדיין לא רואה שום מקור באמנה לציטוט הגורף שלך " "למוגנים מטעם אמנת ז'נווה, על ישראל להקים את כל מה שצריך להמשך מהלך החיים התקין שלהם בתקופת הכיבוש", שוב את בודה דברים מלבך.

vinney

Well-known member
ואגב

אם אפילו בור כמוני מצא את זה בלי קושי של ממש, איך אתה קובע בכזה בטחון שזה לא נכון? הרי אתה זה שנתפסת משקר, לא אני. הסעיף שם, קיים, הבאתי לך אותו. כמו כל חוק, הוא נתון להרבה פרשנויות, ואנחנו כנראה לא מפרשים אותו בצורה זהה. אבל הוא שם. שיקרת.

ערב רב

New member
על איזה סעיף אתה מדבר למען השם?!

אין לך שמץ של בושה, לשקר כך לאחר שקלונך נחשף ברבים? הנוסח המלאה של האמנה והתקנות מצוי כעת לנגד עיניך ולנגד קוראי השרשור, וכולנו יודעים שאין שם שום סעיף שיאשש את השקר שלך: " • טוב, דיו vinney ו 10:04 | 02/07/06 לא מעניין אותך, העובדות שסותרות את כל השטויות שאתה מאמין בהן באמת לא מבלבלות אותך. תחזור לקרוא את האמנות, אתה תגלה מהר מאוד שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים "

vinney

Well-known member
ציטטתי לך אותו במלואו

כרגיל עובדות לא מבלבלות אותך. תחזור שוב לסעיף 55 מאמנת האג משנת 1907.

ערב רב

New member
ומה בדיוק הקשר בין

"סעיף 55 המדינה הכובשת נחשב רק לנאמן ולנהנה של הבנינים הציבוריים, נכסי דלא ניידי, יערות ומפעלים חקלאיים השייכים למדינה האויבת והנמצאים במדינה הכבושה. עליה לשמור על קרן הנכסים האלה ולנהלם לפי כללי טובת- ההנאה." לבין "• טוב, דיו vinney ו 10:04 | 02/07/06 לא מעניין אותך, העובדות שסותרות את כל השטויות שאתה מאמין בהן באמת לא מבלבלות אותך. תחזור לקרוא את האמנות, אתה תגלה מהר מאוד שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים "?

vinney

Well-known member
אתה רוצה שהם ישארו שם בלי בתים

בלי חממות, בלי כבישים, בלי חשמל, בלי כלום, נכון? זה מה שרצית? דאגה לחולי נפש זה גם תפקידה של המדינה. אם האנשים האלה רצו להשאר שם בלי כלום, רק עם בגדים לגופם - הרי הם חולי נפש ולא שפויים. אחרת, וזה כנראה יותר קרוב למציאות, הם רצו להשאר שם עם כל המבנים והתשתיות שהוקמו להם, כאמור, בניגוד לחוק, ואותן המדינה מחוייבת לפרק כדי לעמוד בתנאי הusufruct rules. עם יד על הלב, מה בדיוק רצו מנתחלים שלך? למה בדיוק הם ציפו בהתנגדות שלהם? שרק הם ישארו? שרק הם עם הבתים שלהם ישארו? שרק הם עם הבתים ועם המאבטחים בחינם שלהם ישארו? שלא תהיה נסיגה בכלל ונמשיך בכיבוש לעד? לפחות פעם אחת תענה בלי לשקר.

ערב רב

New member
קודם כל תודה ששיקרת

כשכתבת "תחזור לקרוא את האמנות, אתה תגלה מהר מאוד שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים "? אח"כ, אין לי בעיה להמשיך בדיון בהיבטים אחרים של החוק הבינ"ל ביש"ע.

vinney

Well-known member
לא שיקרתי, טעיתי

לא באמנת ז'נווה, האג. הטענה שהצגתי היא נגררת ישירה לאמור שם, כמו שכבר הראתי לך. אתה רוצה להמשיך עם האגוטריפ? שלך יותר גדול. לא המוח אבל.

ערב רב

New member
הנה סעיף 55 בתקנות האג:

סעיף 55 המדינה הכובשת נחשב רק לנאמן ולנהנה של הבנינים הציבוריים, נכסי דלא ניידי, יערות ומפעלים חקלאיים השייכים למדינה האויבת והנמצאים במדינה הכבושה. עליה לשמור על קרן הנכסים האלה ולנהלם לפי כללי טובת- ההנאה. הנה סעיף 154 בג'נווה: "סעיף 154 ביחסים שבין המעצמות הקשורות באמנות האג בדבר החוקים והמנהגים של מלחמה ביבשה, אם זו של 29 ביולי 1899, ואם זו של 18 באוקטובר 1907, והן צדדים לאמנה הזאת, תהא אמנה אחרונה זו משלימה את הסימנים ב' ו- ג' של התקנות הנספחות לאמנות האג המוזכרות לעיל." והנה הודעתך: "טוב, דיו vinney ו 10:04 | 02/07/06 לא מעניין אותך, העובדות שסותרות את כל השטויות שאתה מאמין בהן באמת לא מבלבלות אותך. תחזור לקרוא את האמנות, אתה תגלה מהר מאוד שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים." מה הקשר?

vinney

Well-known member
טוב, מיציתי את השרשור הזה

תקרא כשתתעורר, או כשתרצה להבין.

ערב רב

New member
אני עדיין שואל:

כיצד "מדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים." הוא "נגררת ישירה לאמור שם": סעיף 55 המדינה הכובשת נחשב רק לנאמן ולנהנה של הבנינים הציבוריים, נכסי דלא ניידי, יערות ומפעלים חקלאיים השייכים למדינה האויבת והנמצאים במדינה הכבושה. עליה לשמור על קרן הנכסים האלה ולנהלם לפי כללי טובת- ההנאה." איפה אתה רואה את המלה "אזרחים" בסעיף 55? כיבוש? מועד סיום הכיבוש? משהו?

ערב רב

New member
איפה כתוב באמנת ז'נווה או תקנות האג

ש-"ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים."? אני שואל שאלה מאוד פשוטה.

זה לא מזכיר לך קצת את הדיונים

בפורום אתאיזם? וויני מזכיר לי את מולקי, גדיישראל ונקודת האמת.

ערב רב

New member
אתה בהחלט צודק

אין ספק שהיכן שהוא ויני מאמין שצריך לגרש מתנחלים, אולי הושרשה בו בילדותו שנאה תהומית להם, והוא מגן על הערך האקסיומתי הזה מבחינתו באותה אדיקות כשם שעושה זאת גדישראל או נקודת האמת שבלב (AKA דניאל בלס) על אמונתם באלוהים.

vinney

Well-known member
חס ושלום, אסור לגרש אף אחד

אבל כן, אני מאמין שתושבי השטחים הישראליים לא צריכים להיות שם, לא כי אני שונא אותם, אלא כי הם שם מלכתחילה מסיבות לא נכונות. אתה לעומת זאת חושב שאם מישהו קיבל בריכה עם נוף לים, חיילים צריכים למות יומם וליל כדי שישתכשך בה. אז זהו שלא.

למעלה