חטוף שלישי?

ערב רב

New member
הנה הקשר:

"זכותה של מדינה (ישראל) לדרוש מאזרחיה (ויני) לעבור מקום (מקליפורניה לישראל) במקרים קיצוניים לטובת בטחון כלל אזרחי המדינה , או צרכים אחרים"

פשוט מקובע על אקסיומות

לא ראיתי כזה דבר, מכחיש ומתעלם מכל נתון או עובדה שסותרת את תפיסת העולם שלו, בדיוק כמו חרדי מצוי.

ערב רב

New member
לצערי יש רבים כמוהו

אם כי, למרות כל הגידופים והסגנון המוטרף, אני חייב לציין שהנכונות שלו לרדת לעומק הדברים, גם אחרי שהוא שיקר במצח נחושה עשר פעמים, היא אולי השלישית שזכורה לי כאן במערכת הפורומים בשנתיים האחרונות, בהן הייתי מוכן להתדיין לעומק בנושאים אלה עם כל מי שרק הסכים. היו לי 2 דיונים מאוד מעמיקים, אחד בפורום ההתנתקות ואחד בפורום דו-קיום, אם כי, כמובן, אין מה להשוות בין המתדיינים לבין ויני מבחינת תרבות הדיון והיושר האינטלקטואלי. אצל ויני הירידה לפרטים נעשית כמי שכפאו שד, לאחר ששקרים נחשפו והוא הושם וגבו אל הקיר.

אין כמו השיטה שלי להתמודד עם

הטיעונים שלך לגבי ההינתקות. אתה צודק, אז מה?

vinney

Well-known member
אני חושב שהוא דיבר עלייך

ובניגוד אליי אתה לא טורח לרדת לפרטים, אתה פשוט יורק סיסמאות כמו כל רובוט מצוי. אחרי זה בטח תגיד "רק מילאתי פקודות".

vinney

Well-known member
איזה צרכים?

לסלול כביש? להקים בניין מגורים? לבנות שדה תעופה? איזה צרכים? צורך צריך להיות קיצוני, כמו שאמרתי, ולא סתם הבניה של כביש 6 התעכבה עד שכל התושבים הסתדרו עם המדינה לגבי הפינוי שלהם. אם יהיה צורך קיצוני שדווקא הנוכחות שלי פה תעצור את המדינה מלבצע אותו - זכותה לדרוש. תחשוב על צורך כזה, תחזור אליי. לא סתם יש בג"ץ, שגם מתנחלים עתרו אליו לבדיקות הקיצוניות שבצורך וחוקיות הדרישה.

ערב רב

New member
אתה סתם אמרת "צרכים אחרים"

מן הגדרת כלבו שכל אחד יכול להכניס לתוכה מה שהוא רוצה, מה בעיני א' קיצוני בעיני ב' הוא מתון. לא איכפת לי אם אתה רוצה לחזור בך, בבקשה.

vinney

Well-known member
צרכים _קיצוניים_ אחרים.

מדגיש בשבילך. שכחתי שיש לך אינטלגנציה של ילד בן 3. כל אחד יכול להכניס לשם מה בעינו קיצוני? אחרון שאמר "המדינה זה אני" היה לודוביק ה14, להזכיר לך איך הוא סיים את חייו?

ערב רב

New member
ברור שכל אחד יכול, כלומר

אינך יכול למנוע מכל אחד לחשוב מה שהוא רוצה באשר למשמעות הקיצוניות.

למעלה