חח מה

broken winges

New member
אילנה סיטץ'''

אמממ
אני מצטערת על סוף היום.. פשוט ראיתי אותך בהפסקה הראשונה ואמרתי לחברה שלי שנראה לי שזו את ושאת מהפורום שאני כותבת בו וזה ומאז היא התעקשה שאני אלך ואדבר איתך ואני אומרת לא שלא וזה.. ואם זו לא היא ושאני אפריע לך כי את עם חברים ואני אראה כזו זייניקית פיצפית וכבר חשבתי שהיא שכחה ופתאום בסוף היום היא ראתה אותך(אני אפילו לא שמתי לב) ו..ו.. עשתה בושות O_X

S t i t c h

New member
../images/Emo25.gif

את חמודע ^^ וגמאני מצטערת...זה היה לי פתאום נראה לי מוזר ואני גם ביישנית ובלע ולא עשית לעצמך בושות!מפתאום?! בואי לבקר אותי מידי פעם בבניין של התיכון...אני בי"ב 2 [:

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאופע ../images/Emo10.gif

המורה הטובה והנחמדה שלנו לתנ"כ בהריון.והיא כנראה ילדה. ותחליף אותה המורה המשעממת שאני ואופיר ראינו בתחנת רכבת X: חסר לה אם היא מזכירה את זה ><

../images/Emo183.gifאמאלה../images/Emo7.gif

ילד אחד מהכיתה שלי קיבל אתמול דף עם איום מזה מפחיד
זה היה כזה דף שחור עם צילום מהמכונה של יד ו.. היה רשום לו כל מיני דברים כמו... "אתה לא תשאר חי" ו"הלוואי שתמות" ו... עירבו את המשטרה ועברו היום בכיתות ואמרו שאם האשם לא יודה היום אז ישעו אותו מביה"ס. ו.. הילד לא בא היום לביה"ס.. נראה לי שהוא פחד.. מסכן

Blue Pencil

New member
רגע,אם האשם לא יודה,איך ידעו את מי

להשעות?
אני מניחה שאת לא חברה שלו,בגלל שכתבת 'ילד אחד מהכתה' אבל אני חושבת שכדאי להתקשר אליו,לראות אם הוא בסדר וזה. S:

../images/Emo183.gifממ.. עושים חקירה

ו.. אני מניחה שזה היה סתם בדיחה אז בטח יודו כי אף אחד לא רוצה שישעו אותו...

../images/Emo183.gifראיתי את צביקה הדררר

חח.. היום. הוא ישב בבית קפה ודיבר עם מישו וכולם כזה הלכו הצביעו עליו וצחקו וצעקו וכל מיני=] מסכן האיש=]

../images/Emo183.gifקנו לי MP3!!!!!

אעאעאעאעאעאעעעעעעעע כזה>> אבלללללל מביעים אותו עוד איזה חודש

Baby Bird

New member
*מסתתרת*

*מציצה* *קופצתעליךבהפתעה* גאאאאאאאללללל
הווו גלגלגלגלללל
אני ממש לא יודעת לאן נעלמתי OO כנראה לאיזה חור שחור או משו >< אבל קראתי את ההודעות בפורום ולא הגבתי. שוב.
אני צריכה להיגמל מזה ><

Baby Bird

New member
זוהרר אני דנה XD

את לא זוכרת אותי?
דיברנו בצ'ט פעם
נמ. את לא זוכרת אותי?

למעלה