חח מה

917635

New member
:[../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif

יש לי שכנה שכבר שנים אני לא מדברת איתה ופתאום היא האשימה אותי במשהו שלא עשיתי. אז אמא שלה צעקה לי משהו מגעיל ככה שכל הרחוב שמע. [זה קרה לפני שבוע] היום חזרתי מהבי"ס ואמא שלה עמדה על המדרגות שלי ואני בינתיים נתתי לקרובת משפחה את הדואר שלה. כשרציתי להמשיך לעלות היא קראה לי וחשבתי שהיא רוצה שוב להציק לי אז פשוט הלכתי. עכשיו הקרובת משפחה נכנסה ואמרה לי:"לי את מוכנה לענות?" אמרתי לה שכן. היא שאלה אותי אם ראיתי את הילדה בהסעה. היא פשוט מנסה לגרום לי להראות רע מול המשפחה שלי. הרי זה ברור שזה לא מה שהיא התכוונה לשאול אותי.. היא בכלל התחילה את המשפט:"אני יכולה לבקש ממך משהו?" והיא אמרה את זה בטון מגעיל.

|תיק../images/Emo42.gifאופ, אין לי חיים.

לא, אבל באמת אין לי חיים
ה"חברות הכי טובות שלי" לא שמות עלי. הן ביניהן חברות ממש טובות, אבל בלעדי
. וכשאני כן איתן, זה כל כך שיקרי ומגעיל. ואנילארוצה, נמאס לי
אני בכלל בנאדם של "החברה הכי טובה". מה קורה פה?:| ותפנית חדה, לדבר הכי לא קשור לעולם. אתן כאלה מצחיקות>< לקחתן את המילה הכי פקאצית שיש בזמניים רוויים שמחה ואושר [
] אלו והפכתן אותה למילת הפורוםXDDDD |חשה|
נדפק לי השכל. ידוע:(

o0Invisible0o

New member
אוקיי..../images/Emo9.gif

שלב שכולנו עברנו ומזדהים איתו..ואם לא, עוד נגיע אליו. אני עברתי את זה כבר 3 פעמים..וכל פעם זנחתי את הקבוצה שבעצם, אמ. זנחה אותי קודם. וזה לא קל, לא קל בכלל..וזאת תקופה של באסה..וחוסר חיים חברתיים..
אבל עוברים את זה. זה קרה לי באמצע י"ב שהחברות שלי התחברו ל3 בנות חדשות, שנראו תמימות ומאוד נחמדות בהתחלה. היינו יוצאות ביחד, יושבות בהפסקות..ובכלל...חברות. איכשהוא קרה שאחת הבנות שטוענת כי היא הכירה לנו את החדשות, כועסת שגנבנו לה את החברות. היה ריב, בלהבלה והיא נעלמה לה לחברה חדשה.
ואחרי כמה זמן אני התחלתי להבין..שהוציאו אותי בהדרגה..הן התחילו לצאת, להפגש ולדבר בטלפון..קבוע. ובלעדי. חברה הכי טובה שלי[!!!] עד היום, כן? יצאה איתן קבוע [גם היום, כן?
] ואני נותרתי ללא חברות. וגם שכבר הסתובבתי איתן, סתם הכל היה עמדת פנים. וזאת, רק דוגמה אחת..זה קרה לי עוד כמה פעמים במתכונת אחרת.
וזה קשה, וזה חרא. בנתיים, הצעה שלי..תסתובבי איתן, מזויף ולא כיף, אבל זה מה שיש. ותיפתחי לבנות חדשות ונסי להכיר אותן..תמצאי לך חברות אמת, בטוח!
וסורי על הסיפור שעה, רק להמחשה. המצב שלי כיום, ד"א..אני עם חבורה של חברות אחרות, ביניהן 2 חברות הכי טובות, השנייה..עדיין חברה של ה3 בנות חדשות, עם עוד אחת מהחבורה המקורית.
המצבים האלה עם דינמיים ותמיד משתנים..והכל יסתדר, מבטיחה!
ואממ..איזו מילה?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

אני אוהבתתך
אמרתי לך? איזו חמודה, תודע, מאוד הודדת אותי
והמילה 'חשה', כמובן
ומחר יש לי גיחה
|מתה| D:D:D:D:D:

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif *O* עכשיו גיליתי משהו מוזר.

מאוד Oo. למה אין פורום רישום וציור בתפוז????
באמת!!!!!!!1 יש כל כך הרבה פורומים טיפשיים ונראים כל כך לא נחוצים עד כדי גיחוך
[קיפול מפיות
] ואין פורום ציור!!?!!??!11 נועהצב לפתוח עכשיו >> נו אני צריכה מישהי בת 16 שאוהבת לצייר ותפתח את הפורום הזה

XD../images/Emo54.gif

אני עוד לא בת 15 אפילו
ויש פורום אמנות! הי, ציירתי היום עץ. הוא קצת עצבן אותי בהתחלה אבל הוא חביב^^.

../images/Emo12.gif

זה מוזר, ציוד זה דבר די "נפוץ" ןמעניין.. בכל מקרה, אני אוטוטו 16 ואני יכולה לנסות לעזור, אני מאוד אוהבת לצייר אבל אני חושבת שאני לא יודעת מספיק כדי לפתוח פורום ולתרום לו כמו שצריך, יש לי ידע די בסיסי. יש לי חברה שמציירת המון ומבינה בזה הרבה יתר ממני, היא בת 16 עוד כמה ימים, אולי אני אדבר איתה. אבל הי, נועה, גם אני חושבת שכל כך מתאים לך לפתוח את הפורום (גם את, נעמה
), אתן יכולות לנסות?^^

למעלה