אוקיי..../images/Emo9.gif
שלב שכולנו עברנו ומזדהים איתו..ואם לא, עוד נגיע אליו. אני עברתי את זה כבר 3 פעמים..וכל פעם זנחתי את הקבוצה שבעצם, אמ. זנחה אותי קודם. וזה לא קל, לא קל בכלל..וזאת תקופה של באסה..וחוסר חיים חברתיים..
אבל עוברים את זה. זה קרה לי באמצע י"ב שהחברות שלי התחברו ל3 בנות חדשות, שנראו תמימות ומאוד נחמדות בהתחלה. היינו יוצאות ביחד, יושבות בהפסקות..ובכלל...חברות. איכשהוא קרה שאחת הבנות שטוענת כי היא הכירה לנו את החדשות, כועסת שגנבנו לה את החברות. היה ריב, בלהבלה והיא נעלמה לה לחברה חדשה.
ואחרי כמה זמן אני התחלתי להבין..שהוציאו אותי בהדרגה..הן התחילו לצאת, להפגש ולדבר בטלפון..קבוע. ובלעדי. חברה הכי טובה שלי[!!!] עד היום, כן? יצאה איתן קבוע [גם היום, כן?
] ואני נותרתי ללא חברות. וגם שכבר הסתובבתי איתן, סתם הכל היה עמדת פנים. וזאת, רק דוגמה אחת..זה קרה לי עוד כמה פעמים במתכונת אחרת.
וזה קשה, וזה חרא. בנתיים, הצעה שלי..תסתובבי איתן, מזויף ולא כיף, אבל זה מה שיש. ותיפתחי לבנות חדשות ונסי להכיר אותן..תמצאי לך חברות אמת, בטוח!
וסורי על הסיפור שעה, רק להמחשה. המצב שלי כיום, ד"א..אני עם חבורה של חברות אחרות, ביניהן 2 חברות הכי טובות, השנייה..עדיין חברה של ה3 בנות חדשות, עם עוד אחת מהחבורה המקורית.
המצבים האלה עם דינמיים ותמיד משתנים..והכל יסתדר, מבטיחה!
ואממ..איזו מילה?