חח מה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gifאני שונאת שמורות שמות V

על טעות.
יש לי סיוט מזה. "חברה" שלי בי"ב, המורה אהבה אותה..אז כל מבחן היא "בטעות" שמה לה V. בסוף היא הגישה אותה לבגרות על 100 והיא קיבלה 73 או משו כזה.
ואז היא חרשה למועד ב' והציון הסופי שלה יותר גבוה משליף זנות. ועזבי את זה שהV לאורך כל השנה עודד אותה שהיא יכולה והיא יודעת..והציונים שלי רק הורידו לי את הביטחון העצמי והרתיחו אותי כי לה לא הגיע. אבל כל הכבוד לך, נו.
ביולוגיה זה אכן נחמד, הרבה יותר נחמד ממתמטיקה זה בטוח.XD

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif משעמם לי.. למי יש מסן'?

ורוצה להוסיף אותי :p משעמם לי ואין אם מי לדבר >< טוב אני מדברת אם 10 אנשים אבל >< בכל זאת.. [email protected]

Cool Simsit

New member
העולם פשוט רע!! רע רע רע!! צומי

אני חייבת לפרוק את כל מה שעובר! תתכוננו למגילה...
אז דבר ראשון אני יודעת שאני לא כותבת ממש הרבה בפורום... אין לי על מה ואין לי ממש זמן! ועכשיו המגילה..... אז זהו אני חוזרת על אותה בעיה... אני אוהבת ידיד טוב שלי ואממ דיי אין לי מה לעשות כי אני מפחדת שאני יהרוס ואוףףף אני שונאת את זה! ועוד משהו היום אז אני בחזרות לטקס של רבין (אני מקריינת) אז כל היום היה לנו חזרות ויש ילדה אחת בשכבה שלי שהיא נורא מעצבנת1 היא דובי גדול (וזה נורא נורא מעצבן) כי היא כאילו משחקת אותה בריונית וכל הזמן בחזרות היא מרביצה לי לפעמים היא שמה לי רגל ואני מתמקת בקושי היא נותנת לי מכות בגב כאילו צ'פחות ופשוט סתם שחיכי לתורי לעלות לבמה אז היא עולה איתי והיא נתנה לי מלא מכות ברגל וזה נורא מעצבן והיא רעה ומגעילה וגם היא איתי בכדורעף והיא מרביצה לי מלא ויורדת עלי ואין לי מה לעשות נגד זה כי אני מפחדת ממנה! היא מפחידה וגדולה כזאתי ואני נורא עצובה וכל זה כי היא לא מפסיקה להרביץ לי וזה רק לי! ודיי נמאס לי ממנה! באלי לפנצ'ר אותה!! ארגגג! עוד דבר.. מחר אני מקריינת בטקס של רבין! מול כיתות ז', ח' וט' אז בהצלחה לי! וכע עוד משו נורא נרוא קטן מבטיחה אז זה, יש לי שתי ידידות אחת שנה שעברה הייתה החברה הכי טובה שלי וכל הזמן ידידים אחרים שלי מרכלים אליהן ומקניטים אותן בשמות מאחורי הגב שלהן ואני לא יודעת אם לומר להן או לא כי מלא ילדים שפנים אל פנים אליהן הם נורא נחמדים ומאחורי הגב שלהן הם מרכלים אליהם וקוראים להן בשמות ומפיצים שמועות כל כך לא נכונות! והבנות האלו נורא חמודות וידידות די טובות שלי וזה חבל לי כי לאט לאט יש להן פחות ידידים בגלל הידידים האלו שלי שמפיצים עליהן שמועות... אני עצובה ומבואסת בגלל הכל! תעזרו לי בבקשה! אני בדילמות! ועכשיו מי שלא הצליחה לקלוט אותי טוב או שעיבדה אותי איפה שהוא הנה סיכום קצרצר: 1. אני אוהבת ידיד טוב שלי ומפחדת שאם נדבר זה יהרס! מה לעשות? 2. יש ילדה שמציקה לי ומרביצה לי ואני מפחדת ממנה. מה אני עושה איתה? 3. שתי ידידות די טובות שלי הרבה ידידים שלי מרכלים עליהן מאחורי גבן ומפיצים שמועות כל כך לא נכונות, איך לגרום להם להפסיק? והאם לספר לבנות? 4. מחר אני מופיעה בטקס לרבין.. בהצלחה לי *לאקשור* בבקשה תתמכו בי! אני נורא צריכה עזרה עם השאלות שלי... וגם חיבוק ובהצלחה לא יזיקו! סורי שאני כל כך זונת צומי אבל אני חייבת עזרה
וסליחה על המגילה פשוט הייתי חייבת לפרוק!

את ממש לא זונת צומיXD../images/Emo96.gif

1. אני אוהבת ידיד טוב שלי ומפחדת שאם נדבר זה יהרס! מה לעשות? אממ, זה באמת תלוי בך
, אם הוא ידיד עד כדיי כך טוב? האם את ממש אוהבת אותו? את חושבת שהוא מוכן לחברה?(בנים מתפתחים נפשית יותר מאוחרXD) 2. יש ילדה שמציקה לי ומרביצה לי ואני מפחדת ממנה. מה אני עושה איתה? בתור חנונית מצויה אני ממליצה על הלשנה, משהו שיפחיד אותה וככה היא תפסיק
. 3. שתי ידידות די טובות שלי הרבה ידידים שלי מרכלים עליהן מאחורי גבן ומפיצים שמועות כל כך לא נכונות, איך לגרום להם להפסיק? והאם לספר לבנות? איזה ידידים
. תגידי לידידים האלה להפסיק כי זה לא נכון. אם הם לא יפסיקו אני מציעה שתגידי לידידות האלה, תפוצצי להם את זה בפרצוף:). 4. מחר אני מופיעה בטקס לרבין.. בהצלחה לי *לאקשור* בהצלחה!

Cool Simsit

New member
תודה! תשובות לתשובות שלך

1. הוא מוכן לחברה היו לו שתיים כבר.. ביוזמתו אני דיי אוהבת אותו אבל אני מפחדת...
2. אני אלשים זה יגמר בביה"X כדורעף? אחר הצהריים אחרי ביה"ס בעיה... אני צריכה לבדוק
ואת לא חנונית! שוש! 3.ידידים טובים שלי ואני אומרת להם כל הזמן להפסיק ואם היו עושים להם את זה מה הייתם עושים? והם מפסיקים חמש דקות בדיוק.. ואני לא רוצה לומר להן כי אני יאבבד את הידידים האחרים! כי הם איך שהוא יגלו את זה! זה תמיד קורה לי! 4. תודה!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

ובהצלחה בטקס!
[נו תמי, אני מסכימה עם מה שכתבת..
]

מאמיי

1. אני אוהבת ידיד טוב שלי ומפחדת שאם נדבר זה יהרס! מה לעשות?תראי אהבה חולפת לפי דעתי תנסילהתקרב עליו קצת אם את רואה שזה הולך טוב תנסי עוד קצת להתקרב ואם לא תשארי ידידה טובה שלו וזהו=] 2. יש ילדה שמציקה לי ומרביצה לי ואני מפחדת ממנה. מה אני עושה איתה?פשוט אל תשימי אליה כל פ]עם שהיא שמה לך רגל תעירי לה תגידי לה שזה לא ננעים ושתפסיק 3. שתי ידידות די טובות שלי הרבה ידידים שלי מרכלים עליהן מאחורי גבן ומפיצים שמועות כל כך לא נכונות, איך לגרום להם להפסיק? והאם לספר לבנות? פשוט תגידי לבנים האה שזה ממש לא יפה ושהם ידידות טובות שלך. ולא אל תגידי להם זה יגרום ריב 4. מחר אני מופיעה בטקס לרבין.. בהצלחה לי *לאקשור*בהצלחהה מאמיי שליי=]

Cool Simsit

New member
תודה אמאטעלי

1. את זה אני שוקלת מאוד.. אני צריכה לראות. 2. אז זהו אני ממש אומרת לה כל פעם שתפסיק ואחרי שאני מעירה לה היא מפסיקה לקצת זמן וממשיכה וזה מייאש! 3. הם גם ידידם וגם ידידות והם לא מפסיקים אני כל הזמן אומרת להן את זה! 4. תודה מואההה

behind the masc

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

. אני אוהבת ידיד טוב שלי ומפחדת שאם נדבר זה יהרס! מה לעשות?-תקחי סיכון, תני לדברים לקרות. 2. יש ילדה שמציקה לי ומרביצה לי ואני מפחדת ממנה. מה אני עושה איתה?- אל תתקרבי אליה בכלל. 3. שתי ידידות די טובות שלי הרבה ידידים שלי מרכלים עליהן מאחורי גבן ומפיצים שמועות כל כך לא נכונות, איך לגרום להם להפסיק? והאם לספר לבנות?לא אל תעשי כלום כאילו לא ידעת מזה 4. מחר אני מופיעה בטקס לרבין.. בהצלחה לי *לאקשור* בהתלחה מותקקקקקקקקקקק

Cool Simsit

New member
תנקס אופירע

1. אני לא רוצה להרוס קשר טוב! 2. אני לא מתקרבת היא באה אלי! ארגג אני רוצה לפנצ'ר אותה 3. אבל לא נעים לי כי אני מרגישה שאיכשהו זה באשמתי למרות שזה לא! וזה גם נורא מעצבן! אני לא מרכלת עליהן ואז מרכלים עלי! 4. תודההההה

behind the masc

New member
אממ../images/Emo25.gif=]

אם את אוהבת אותו תגידי לו שאת חשובת שיש לך יותר רגשות אליו מבתור ידיד... וממ נו אני במסנ נדבר!

shmeksit

New member
אווו קרןןן אחותי המותק!

1. אני אוהבת ידיד טוב שלי ומפחדת שאם נדבר זה יהרס! מה לעשות? תדברי איתו קצת ותיראי לאן זה מוביל, כאילו אם את חושבת שגם לו יש רגשות אלייך אז לכי עם זה! 2. יש ילדה שמציקה לי ומרביצה לי ואני מפחדת ממנה. מה אני עושה איתה? גם אצלנו הייתה אחת כזו וזה ממש מעצבן אני יודעת אני גם חושבת שאת צריכה להלשין אלייה או פשוט לא להתייחס אליה ולהתרחק ממנה! 3. שתי ידידות די טובות שלי הרבה ידידים שלי מרכלים עליהן מאחורי גבן ומפיצים שמועות כל כך לא נכונות, איך לגרום להם להפסיק? והאם לספר לבנות? תספרי לחברות שלך, ככה הם יתרחקו מהם והם יפסיקו. 4. מחר אני מופיעה בטקס לרבין.. בהצלחה לי *לאקשור* זה היה אבל בטוח הלך לך מעולה! אוהבת אותך
מואההה ^^

o0Invisible0o

New member
חה.../images/Emo9.gif

תודה לכל המקסימות שהגיבו לי באוף הקודם.
ואנבל- אני בדיוק ככה.
עם ה-בסוף לא עושה כלום-..XDD
אני מתה מעייפות.
והיום רק עבדתי.
XDD זה הולך להיות שבוע מעניין..
ויעל- אני עצלנית. אז הנה לך..
. כי מגיעים לך שניים.^^

../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפתוח לוח בבקשה... וכדי שאני לא אבקש שם לפתוח בדרך גם שעווה נו 2 דברים במכה אחת

למעלה