חזרתי!

greeneye

New member
חזרתי!

היה מעולה!! העוגיות היו טעימות
ו...הכי חשוב! הצטלמתי עם שניהם!!! אעעעעע! (עם פרידמן כולם יכלו, אבל קיציס לא הסכים למאבטחים לגרש אותנו). ו.....רבית! איזה כיף לך שקיציס זכר אותך!!!!!

פIלי

New member
גם אני!

יוווו היה כל כך כיףףף! לא ידעתי כמה אני מפסיד שאני רואה קיציס רק בטלוויזיה!!! אגב עוגיות לא טעמתי, (אני חושב שראיתי אותכם בהתחלה כזה יושבים על מין ברזלים כאלה וטוחנים עוגיות, אבל רק אחר כך שאלתי אם זה אתם)... היה גדול! יווו הקטע עם ה"יד אלוהים" (זה מרגיע אותי!) קרעעע לי את הצורה... כמה צחקתי! וזה בהתחלה שהוא אומר לאחת "את מפותחת, וזה טוב" היה מצחייייק... ואז התחילו דיון שלם על זה ש"קרש גיהוץ" זה גם בסדר... ואיך פרידמן אומר "כל הבחורות שיש להם חזה גדול, אנא..." בקיצור, היה מעולה. ועכשיו נתחיל בזיהוי קורבנות - את גל ראיתי, אבל כל השאר, פשוט אין לי מושג מי זה מי... (חוץ מיובל), אז אני חושב שמתי, היא זאת עם השיער השחור... נכון? ואיך קוראים לזאת שהצטלמה עם קיצ'ס בסוף? (שהמאבטח המניאק העיף אותי)... ובכלל... תנו פרטים מזהים על עצמיכם... אני הייתי עם מכנסיים כחולות כאלה, וחולצה כחולה בהירה שכתוב עליה Code, ואני כזה בלונדיני - שטני דיי נמוך... נ.ב - יובל, אתה היית מהמאושרים שדירגו את התמונות של המתמודדים? (שאגב לא היה ממש הוגן שהשוו את הבחורה לג'ניפר אניסטון ואת כל השאר ל... איך נאמר, קצת פחות רמה?) נ.ג - כיפק-היי ענק לסולימת התותחית שארגנה את זה! מת עליך! את המלכה! (מתי הפעם הבאה ?
) נ.ד - מי זאת המאושרת שקיציס בא אליה ודיבר איתה איזה חצי שעה?

kfm

New member
אייממממ.....פולי...

לא ראינו אותך......חיפשנו...חבל
ו...אני לבשתי חולצה ורודה כזאת וג'ינס כהה.... יא...הם היו כל כך מצחיקים..... השומר הזזזזה לא נתן לי להצטלם עם קיציס...וקיציס כבר הסכים והכל...רע.. אז אחר כך בחוץ צעקתי עליו שפעם הבאה שאני אבוא (וכן, אני אבוא, אני חייבת...) הוא ייתן לי לא רק להצטלם עם קיציס אלא הוא יעשה לי פרוטקציות למיניהם......חיחיחיחיחיחי...והוא נבהל קצת נראה לי....אז הוא הסכים...(((:) אבל נראה לי הוא הבין שאני צוחקת איתו.... כשחושבים על זה...לא צחקתי איתו...המממממ

פIלי

New member
אגב

ישבתי ליד החברה שלך... (הייתי כזה בצד השני של הגדר הזאת, או מה שזה לא היה).

greeneye

New member
ועם פרידמן.....דרך אגב-

קלטו איזו רעמת שיער גדלה לו!

greeneye

New member
אה! ו...החולצה שלו הייתה נוצצת ומגר

דת..... איך לובשים כזה דבר?! ואמרתי לו שהוא ממש חמוד ומקסים ושאני מתה על שניהם ושימשיכו להיות גדולים. והוא אמר- קייטת.

greeneye

New member
תראי באתר של ביפ קטעי וידאו מאלי

נגד העולם..... בפנאן בנינוח בערסליות קייטנה!! ומאז- פשוט קייטת.

kfm

New member
אה נכון אני זוכרת...גם יש לי את זה

מוקלט ((:)

greeneye

New member
אחרי.

הוא נתן למי שרצה. איזה מותק הוא! כזה מקסים! הוא החליט שאני מרגלת כי יש לי מצלמה פיצפונה, של מרגלים.

sapir stieben

New member
אוקיי היה כ"כ כ"כ כיףףף!!../images/Emo13.gif

הם כל כך חמוטים!!!! אפשר למותתת.!! גדול גיליתי אנשים מהשיכבה שלי..!! ויואווו איזה פדחן פרידמן!! היה כ"כ מגניבבבבבבב!! ואני הצטלמתי עם פרידמן וקיציס עשה לי את הפוזה הזאת כשצילמתי ובסוף כל המצלמה לא עבדה!! זה לא צילם כלום מזה מבאס! אבל לא נורא!!! היה כל כך כיףףף!! וכולכם כל כך נחמדים!! מתן העוגיות היו אחלה, באמת!! והייתה אחד ממש חמודה בכניסה לשם שדיברה איתנו.. שלאגר אני חושבת..? מזה נחמדה..! והיה כ"כ כיף!!! חח היה מצחיק הקטע עם החזה הגדול.. עם הוא היה עושה את זה למישהי אחרת הייתי גם צוחקת..! ויובל.. זה היה הזה שהלך איתכם?! אני לא עקבתי אבל דיברתן כולכם עם מישהו מבוגר..! פולי דווקא רציתי לראות אותך ולא יצא לי..
ואיזה צחוקים מה אני וחברה שלי עשינו אחרי! המצלמה שלנו לא פעלה ושיעמם לנו לחכות לאמא שלי שתבוא לקחת אותנו! אז ראינו את הרקדנים האלה שם.! אז אני כזה באה אליהם וכזה "אתם הרקדנים, נכון" והם כזה כן אני אומרת להם אפשר להצטלם איתכם? "הצטלמתי" איתם והם כ"כ שמחו וזה היה נורא מצחיק!! כתבו איך לכם היה כי לי היה ממש ממש כיף!

פIלי

New member
איך לעזזל כולם פיספסו אותי?

הייתי בטוח שראיתי את כולם... מוזר... "חח היה מצחיק הקטע עם החזה הגדול.. עם הוא היה עושה את זה למישהי אחרת הייתי גם צוחקת..!" את היית "המפותחת"?!

greeneye

New member
יאפ, זאת הייתה היא...

מאד הצחיק אותי, שהוא רצה להצטלם איתך, ואז עם החברה שלך ונכבו האורות. ואז הוא אמר שהיא לוזרית. זה היה קורעעע

פIלי

New member
חחח כן היה גדול!

ונזכרתי בעוד קטע מעולה, שקיציס בא לדבר עם אחת מהפורום ("לא אמרת שלום?"), ואז טל התחיל במונולוג מרתק על השתנות... זה היה קורע... וספיר כן ראיתי אותך, איזה 3 פעמים נראה לי... הייתי כזה עם חבר שלי שהוא תימני שחרחר גבוה... וראיתי אותך בקיוסק הזה בתוך הבניין שליד.

kfm

New member
יו נכון!

הם כאלה חמודיייייייייייייייייים... ואגב, זאת שקיציס בא לדבר איתה...הייתה רוית....דיי....אני לא מאמינה איזה כיף לה... הוא בא כזה כאילו הם חברי נפש כבר 30 שנה.....ואומר לה: את לא באה להגיד שלום..אז אני בא....... חחחח נקרעתי גם ממשולבין...זוכרים אותו?? קשה לשכוח...פרידמן ירד עליו קשה...((((:):: בהתחלה שראיתי אותו אמרתי לחברה שלי: יואו הוא נראה לי מוכר, הוא היה כאן פעם... ואז שפרידמן ראה אותו אז הוא אמר: קיצ'ס...תראה מי כאן...משולבין!!! *דרך אגב, אם מישו שם לב....זוכרים את התוכנית "החפרפרת"? אז היה בקהל איזה אחד עם קוקו שהיה גם בחפרפרת...((:)

למעלה