גם אני!
יוווו היה כל כך כיףףף! לא ידעתי כמה אני מפסיד שאני רואה קיציס רק בטלוויזיה!!! אגב עוגיות לא טעמתי, (אני חושב שראיתי אותכם בהתחלה כזה יושבים על מין ברזלים כאלה וטוחנים עוגיות, אבל רק אחר כך שאלתי אם זה אתם)... היה גדול! יווו הקטע עם ה"יד אלוהים" (זה מרגיע אותי!) קרעעע לי את הצורה... כמה צחקתי! וזה בהתחלה שהוא אומר לאחת "את מפותחת, וזה טוב" היה מצחייייק... ואז התחילו דיון שלם על זה ש"קרש גיהוץ" זה גם בסדר... ואיך פרידמן אומר "כל הבחורות שיש להם חזה גדול, אנא..." בקיצור, היה מעולה. ועכשיו נתחיל בזיהוי קורבנות - את גל ראיתי, אבל כל השאר, פשוט אין לי מושג מי זה מי... (חוץ מיובל), אז אני חושב שמתי, היא זאת עם השיער השחור... נכון? ואיך קוראים לזאת שהצטלמה עם קיצ'ס בסוף? (שהמאבטח המניאק העיף אותי)... ובכלל... תנו פרטים מזהים על עצמיכם... אני הייתי עם מכנסיים כחולות כאלה, וחולצה כחולה בהירה שכתוב עליה Code, ואני כזה בלונדיני - שטני דיי נמוך... נ.ב - יובל, אתה היית מהמאושרים שדירגו את התמונות של המתמודדים? (שאגב לא היה ממש הוגן שהשוו את הבחורה לג'ניפר אניסטון ואת כל השאר ל... איך נאמר, קצת פחות רמה?) נ.ג - כיפק-היי ענק לסולימת התותחית שארגנה את זה! מת עליך! את המלכה! (מתי הפעם הבאה ?
) נ.ד - מי זאת המאושרת שקיציס בא אליה ודיבר איתה איזה חצי שעה?