חזרתי!

פIלי

New member
תגובות רבותיי, תגובות!

רוית (או רבית) - איך את מכירה את קיצ'ס?! לכל מי שהיה בתוכנית השנייה - היה יותר מצחיק מהראשונה? ואגב, הולכים מתישהו עוד פעם ולא סיפרו לי ?
נ.ב - מתי את כזאת עם שיער שחור, ובאת עם חברה שלך?? נ.ג - חחח הקטע עם משולבין היה מצחיק, אבל לא הבנתי מי הוא... וגם איך שהוא יורדים על כרובי הזה... היה חזק!

פIלי

New member
אגב -

כן על הקטע עם הביסלי, ורק רציתי לציין שאושרי הזה יצא הכי גבר... למרות שגם עֵדי הייתה מגניבה... ואיך הבום מתי שהמתחרים נעלמים הקפיץ אותי...

greeneye

New member
גם אותי! תקעתי כזאת צרחה...

אמאלה... איזה חתיכת נפץ זה. מישהו זוכר...את המילה- לקוי? ומה היא אומרת? 1000 נקודות לעונה!

~*~gaL

New member
כן,

הם אמרו שלא עשו בזה שימוש איזה חצי שנה
או משהו כזה, מקווה ששמעתי נכון... זה באמת היה חזק.
לתוכנית 2 (לא כזה הורס... ממש ממש לא הורס... זה אפילו לא נקרא ספויילר בכלל...) היה גדול בפעם השנייה שעשו את זה, כשהקהל היה עייף, וטל אמר משהו כמו "עוד מעט הם יתעוררו" וכשהיה הבום, אז הוא עשה משהו כמו (וזה בטח ממש לא מדויק... הזיכרון שלי לא טוב... ואמרתי את זה כבר) "בוקר טוב!!" והמשיך עם זה עוד כמה שניות... ענק

Yuvalenko

New member
צילמתי ויצא בינוני מינוס, אבל.. אלה

תמונות של טל עם מתי, ולדעתי מתי לא מסכימה לפרסם כאלה תמונות. סטח לא לפני שהיא ראתה אותם...
אז תאזרו בסבלנות, אולי עד הצילומים הבאים...

mati88

New member
ממממ....

אזה אומר ש...אתה צלם גרוע?! מזה בינוני מינוס? בגלל החושך כאילו? רגע..ודיברת איתי אתמול, אחרי שראית תתמונות..ולא אמרת לי? נו....יופי..עכשיו אין מצב שתקבל סיבה לתודה שך....

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif

העיקר שלא קרה כלום... ;) לפחות משם ראו הכל... כשישבתי עם יעלש מקדימה המצלמה כל הזמן הסתירה לי... ועוד את טל... למרות שהיה כיף לשבת מקדימה ;) לדעתי בכלל מגיעה לנו הזכות לשבת שם, אם תשאלו אותי... אוף... אני כבר לא יודעת מה עדיף... כל שבוע תוכנית - אבל - נשארים פחות זמן, או כל שבועיים - ונשארים יותר?...

sapir stieben

New member
אבל איכססססס!!

מה שאושרי (מס' 3) עשה לקיציס!! הוא דפוק..! קיציס בהתחלה לא הבין מה הוא רוצה ממנו!! איזה מפחיד הייתי מתלוננת עליו..

kfm

New member
חח כן מסכן...

הוא לא הבין מאיפה זה בא לו....איזה פרצוף הוא תקע...נקרעעעעתי..... ואז פרידמן כזה מהצד נשפך מצחוק...יא יפה...אהבתי (:) ואז בסוף אחרי שקיציס קלט בכלל מה קורה לו....אז הוא אמר לאושרי הזה: חבל, כבר היית בבירכיים.... תמונה קטנה....((:)

greeneye

New member
זה היה מצחיק בטירוף, אבל מסכן קיציס

!! זה היה פשוט מגעיל. הייתי תובעת אותו... איך קיציס התפקע מצחוק וכמעט נפל בסוף. הוא ברח ממנו מהר...

פIלי

New member
אוי אוי

נהייתם עדינים? כיאילו שבתוכניות שלהם אין בדיחות כאלה... זה היה מצחיק... ואושרי יצא גבר...

greeneye

New member
נו בסדר, אבל קיציס ופרידמן עובדים

בזה, וזה כזה בצחוק ולפי מערכונים וכו'... אבל.....שאושרי יתרחק מהר מקיצ'ס המסכן! איכס. שום גבר. הייתי דוחפת אותו. קיציס פשוט היה המום...

פIלי

New member
חחח

אושרי היה הכי תותח שם... איך שהוא ניפח את הקונדום היה קורעעע חוץ מזה שהוא עשה את זה קיציס צחק... אז מה אתם לוקחים קשה...

Yuvalenko

New member
אגב, מי שלא שמע - אושרי אמר עוד משו

קטן לקיציס אחרי שחתכו והייתה הפסקה.. הוא אמר לו משו, ש... אני לא יודע אם כדאי לכתוב מעל דפי הפורום, כי זה קצת גס, ומרמז על נטיותיו של המתמודד.... אבל זאת חתיכת רכילות..

~*~gaL

New member
יש קטעים ממש טובים בהפסקות...

לא רציתי לכתוב ש"הקטעים הכי טובים קורים בהפסקות" כי גם התוכניות עצמן מצויינות
לדעתי תוכנית יכולה להיות מושלמת גם אם שמים את פרידמן וקיציס מול קהל לשעה וחצי של דאחקות. וכן, מצידי זה בעצם יכול לקחת יותר משעה וחצי... בעצם, זה הולך הרבה יותר טוב כשאתה בצילומים מאשר כשאתה צופה בזה בטלוויזיה... והאמת, זה גם לא ממש משנה... כי כל דבר שהשניים האלו יעשו יצא מוצלח... ("אווווווווווווווווווו....") ;)

~*~gaL

New member
../images/Emo58.gif ספויילר בהודעה שמעלי...

תודיעו! אמממ... זה באמת היה קטע טוב

למעלה