חזרתי!

kfm

New member
חחח מבוגר, זה טוב....יא מדביקת

תוויות ((((:):: עכשיו יובל יכעס..... "מאותגרים גילית צופי ערוץ אחד בווליום היסטרי...מחוברי זונדות...צרכני ורטרס אורגינל"...וכו'....

~*~gaL

New member
סיכום אישי קצר שלי, כי אני עייפה

ואין לי זמן להרבה הודעות... היה מצויין. התוכנית, אתם, טל פרידמן ואיל קיציס בעצמם, הכל. יצאתי מהבית ב15:15 והגעתי בסביבות 1:00... מחר אני צריכה לקום בשמונה ללמוד לבגרות, אז אני גם עייפה וגם בלחץ... אני לא רוצה להרוס למי שלא היה אז אני לא כותבת בינתיים קטעים מהתוכנית עצמה. אגב, אני מבקשת גם ממכם - אם אתם רוצים לדבר על משהו שהיה *בתוכנית*, שימו את הסימן הזה של הספויילר -
עם מספיק מרווח, כדי לא להרוס לאחרים. לא יצא לי לדבר הרבה עם כולכם אבל היה נעים להכיר אתכם ;) וסליחה מרבית ויעלש (כאן הכוונה ליעלושי, אני החלטתי לקרוא לך יעלש...מקווה שזה בסדר
) אם שגעתי להן את השכל בצהלך הצילומים... רק עוד שבועיים טיל נקסט טיים... ;)

שלנג

New member
לא שלאגר.. שלנג!

טוב... לי היה פשוט מדהים! כמו תמיד..!! רק רציתי להגיד לכל אלה שפגשתי אותם.. היה אחלה אחלה אחלה להכיר אתכם!! ומי שלא פגשתי.. פעם הבאה!! :)) מקווה שתאמתי את הציפות..:) גל חמודה! מה פתאום שיגעת?! היה תענוג לשבת איתך ולבכות על מר גורל העייפות שלנו:) קיציס ופרידמן היו מדהימים כמו תמיד! ולסיכום נהניתי! אוהבת את כולם ולילה נפלא!! יעלושי

mati88

New member
מממ....

אני חזרתי..עכשיו. כיין כיין.... חחח...אין צורך להגיד שהיה גאוני וקורע מידי....אבל אני אגיד בכל זאת.. היה גאוני וקורע מידי...(טחחח..קרעתי תצמי..תנו לי שתי דקות...) בכל אופן- כמה תודות...רוית, תודה רבבה רבהה על הקלטת!!! מתן, תודה על העוגיות! (חבל שלא נשארתן לתוכנית ה2..היה מצחיק בטירופ..), ליובל- ממ..אין ממש סיבה....סתם בא לי....
ו....זהו...אם לעוד מישו מגיעה תודה ולא אמרתי, אז..שיעמוד בתור...
אפשר לסכם את היום הזה בה-צ-ל-ח-ה...לא?!

~*~gaL

New member
שלאגר ../images/Emo6.gif

אני עוד אתחיל לקרוא לך ככה! ;) וכן... היה מעייף... אבל בסה"כ לא היה כזה נורא... זה בטח בגלל שסוף שנה וכולנו גם ככה עייפים... והבגרות... בצילומים הבאים כבר יהיה בסדר...

sapir stieben

New member
כמה טל מדברררר!!

אלוהים ישמור..!! כבר הגיע לרמה שהמפיקים משתיקים אותו..... אבל שניהם ממש ממש חמודים הרבה יותר משציפיתי!! קיציס נראה ממש טוב! ואני שבפעם הבאה שנהיה שם אני יראה את מי שלא הספקתי..כגון: גל (המנהלת), נראה לי שזהו..חיחי... פולי עכשיו אני יודעת מי אתה.. ואם אני לא טועה אכלתם על הכביש ביסלי גדול..
יאללה ביי ביי! דרל אגב גל מהשיכבה שלי מה האיסיקיו שלך?

הייתי ב-2

אני לא יודעת מה היה בתוכנית הראשונה, אבל נשפחתי בשנייה! הצלחתי להצתלם רק עם פרידמן, כי קיציס היה עייף. לא נורא אני ילך שוב.

greeneye

New member
קקקקקקיייייציס כזה מתווווק....

איך הוא אומר לחברה שלי ולי "מהר, לפני שהמאבטחים יתפסו אותנו!" *בקול ציפציף כזה* והוא צוחק ממש מצחיק...וטל? בכללל...... באמת טל מדבר המוווון. איך כזה אומרים לו שהספירה מתחילה, והוא יוצא מהדלת שמאחורי הכסאות והוא מעדיף לדבר עם חברה שלי ששואלת אותו אם בא לו להצטלם...לקח לו שננניייייים להבין. "מה?! להתחייב איתכן? אני לא מבין!" ואז הוא קלט, ומישהו היה צריך לקחת אותו משם, שלא ימשיך לדבר... היה מצחיק עם אדי, המֶגניבה. והאיציק קפיציק שלי? 177079169

Yuvalenko

New member
למה את חוזרת על עצמך פעמיים במשפט?

אה רגע. סליחה.. פשוט ראיתי את השם שלך, חשבתי שאת כותבת אותו דבר פעמיים...

פIלי

New member
שאלה

אפשר לקטול את הבדיחות שלך אם ראיתי אותם ראשון, או שהתפקיד שמור למתן ומתי?

kfm

New member
אתה יכול לקטול אותו...(:) תנסה, זה

כייף לא נורמלי (:) ממכר...

גם אם הייתי חוזרת על עצמי

פעמיים באותו משפט, אז מה??
הוא ממש מושלם והבנאדם הכי מקסים בארץ. אין סיבה שאני לא אציין את זה כמה פעמים..

kfm

New member
זה טוב שהוא מדבר...איך היינו צוחקים

בלי הדיבורים שלו? ((((((((((((:)::::::::::::

עכשיו תורי לסכם מה היה, כן? ../images/Emo9.gif

לא נראה לי שיש מה לחדש כ"כ כי אני מסכימה עם כל מה שכתבו כאן. קיציס מלך! פרידמן מלך! ונראה לי שכולנו כאן מסכימים שהם האנשים -הכי- נחמדים ומושלמים בארץ, כן?
התוכניות היום מעולות. לפי דעתי העונה הזו יותר טובה מהקודמת (אל תבינו לא נכון, גם העונה הראשונה הייתה מעולה, אבל אולי טיפה (!!) פחות
) ואתם כולכם אחלה! היה ממש כיף לפגוש אתכם... ו..גל, את שיגעת אותי?? חחח..אייי ממש ממש לא. להפך, אני זו ששיגעתי אותך. אני שוב מתנצלת על עניין הכיסאות, הייתי בטוחה שאנחנו הולכות ליפול וגם חברה שלך לא בדיוק עזרה שהיא דחפה את הכיסאות אחורה...אבל בואי נסתכל על הצד החיובי, לא נהרגנו בסוף
בקיצור- היה ממש ממש כיף

kfm

New member
חיחי ותודה לכל מי שאמר שהעוגיות

שלי היו טעימות...וגם למי שלא אמר אבל חשב...(((:)::: אתם לא יודעים כמה זה נדיר.......חחח נראה לי פעם ראשונה שלא מתפקשש... אוי האושר האושר.... דיי אני מצחיקה מדי....אני על הריצפה מעצמי, בקשה שמישו יעזור לי לקום... חה..והנה קרעתי אותי שוב...זה לא יגמר....

kfm

New member
ולכל מי שצילם בדיגיטלית או משו

בקשהההההה שיעלה את התמונות!!

למעלה