חזרתי עם טעם של עוד....

לכל מי שדואג.הגעתי בשלום ובבטחה.

חברה תודה על עוד ערב מטריף, היה פיצוץ. ואי אפשר שלא לפתוח בשבח האכסניה, אז ים בתודה.
לכל אחד ואחד מכם וזאת לא חובה שלי כך מרגיש. לייזר יקר מה אומר לך בדיוק שהתחלת "להתחבב עלי" ? בהצלחה בכל אשר תפנה ונקווה לראותך שוב עימנו אחרי שתחזור מהחזרה לתשובה לחזרה ליציאה לחזרה וחוזר חלילה. עכשיו אני באמת עייייייף .

avidadon

New member
כבר התחלתי לדאוג,

ביציאה מהקיבוץ, בנסיעה איטית על כביש האספלט החשוך להחריד הבחנתי בסימנים על הכביש שנוצרו מחריקות עצבניות של כלי רכב דו גלגלי.. פזלנו מעט ימינה ושמאלה ומשלא ראינו מאום המשכנו בדרך כשחששות כבדים מנקרים במוחנו.. זה עתה הסרת מעלינו את הספק, עתה נוכל ללכת לישון בשקט ובשלווה... באמת היה בומבה של מפגש, היה נחמד לפגוש את הותיקים והחדשים ובכלל המיקום תרם לא מעט קסם לאוירה. ד"ש מיוחד לזעליג, ולחברו הכושי בעל הפרווה השחרחורת..

מיכל25אב

New member
was it good for him too???

טוב לא יכולתי לעבור על הודעה כזו בשתיקה-מתקדמים קוצץ.....

אחר

New member
אז זה מה שזה היה...

באמת לא הבנתי מה אתה מתעסק איתו שם בפינה... וזה גם שופך אור חדש על החתימה שלך... מקוה שנהנית

זו הייתה "חובה" לכתוב את זה...

במשחק אמת או חובה קיבלתי "חובה" לכתוב את זה בפורום. עברו שלושה ימים ומותר לי לחשוף את זה.

מיכל25אב

New member
חזרתי עם טעם של עוד....

היה מפגש מהמם אתמול-שווה כל דקה(והיו הרבה....)על הכביש!! משומד-תודה על הארוח הנפלא...זה נראה כאילו אתה חי בגן עדן-לא רציתי ללכת...ממש שמחתי להכיר אותך.. אתאיסט תודה רבה על הטרמפ,ועל ההתחשבות. תודה גם לאדם ומחפשת על ההתחשבות....האמת היא שהייתי מעדיפה שאני אשאר לישון שם ואתם תחזרו דרך ירושליים....AW WELL מה לא עושים בשביל שלום בית. וחוץ מזה שנהנתי-מצאתי עוד סיבה ללמה שווה ללמוד יידיש.... אוי כמה אני אתגעגע לטישים ... קוצץ ואתאיסט-ישבתי אתמול בחמש בבוקר לחפש את הספר של הרמח"ל-שיהיה על מצפונכם...אבל כשמצאתי אותו כבר לא היה לי כוח והלכתי לישון!!! (אתם חושבים שזה יכול להחשב כליל הושענא רבה???) <<מיכל שעובדת היום מתוך שינה...>>>

חי אדר

New member
מצטרף

תודה דער משומד, על האירוח הנפלא היה נעים וטעים נחמד ומתוקן. ונעים היה לפגוש ולהכיר את החברים אלו שכבר הכרתי ממפגש קודם, וחדשים ספל, לייזר, קוצץ, עייף, מיכל, וסליחה מי שלא מיניתיו או מניתיה. ותודה לטובי על הטרמפ, ולאתאיסט על התיווך.

לכל מי שאמר שאני כותב רק בלילה../images/Emo3.gif

הנה אני כותב מוקדם מוקדם בבוקר .

טוב

New member
גם לנו היה כייף

תודה למשומד על הארגון, ולכולכם על הנוכחות. מטובי ושו"ת

טוב

New member
|חובטת לעצמה בראש בנזיפה|

תודה תודה ושוב תודה. בכלל שכחתי לשאול את בעלי מה נסגר עם התיק בסוף. <טוב תוהה, אם שבוע שעבר לקחת אותי, והשבוע את התיק של בעלי, מה ניתן לך שבוע הבא>

גם לנו (אני, זעליג ובואי) היה כיף

שמחתי מאוד לראות אותכם. עד כדי כך שמחנו שזעליג בוכה כל היום על שעזבתם אותו... אתם אנשים אהובים, באמת. ומי שנשאר לבוקר זכה במנת הרים אדומים ורותחים ולא ישכח את זה במהרה. מתי אתם באים שוב ? לא רוצה לפרט את החברים שבאו לבקר כדי לא לפספס חלילה מישהו, אבל שמחתי במיוחד לראות את החדשים שמקרוב באו. זעליג קורא לי, שניה...

|מסטולה בטירוף| ../images/Emo67.gif

אווווווווווי!!!
אמנם חצי מהמפגש הייתי מבוסמת מפחיות הבירה
ששתיתי ללא לאות, אבל אל תחשבו שבגלל שדיברתי כמו מסוממת
, מצמצתי כאילו יש לי דלקת עיניים
ושכבתי על הפּוף כמו פגר
, לא קלטתי מה קורה. ראיתי גם ראיתי! בכל המשחק אמת-חובה צפיתי מהצד (קצת הלומה למען האמת), השתתפתי במיטב הריקודים
(ותודה לבנות הפורום +בן הפורום שהצטרפו אלי) ואכלתי את האוכל המצויין
(
לאדם222!). ----------------------------------------------------------------- אני חייבת להעיר,
,משהו על כל המשחק של האמת/חובה: נראה לי שקצת גלשנו אתמול מהטעם הטוב. כמה מהמשימות היו נראות לי מאד לא טאקטיות, ונראה לי שלא היה צריך לערוך אותן. תוכלו להאשים אותי בשמרנות , או סתם בצרות עין, אבל נראה לי שלא רק אני חשתי כך. המשחק הזה יכול להיות מתועל למקומות נהדרים של פתיחות ושיתוף של כולם יחד, ובמקום זה המשימות התדרדרו קצת ל... איך אומר זאת...לסטִיתיות משהו. אשמח לשמוע מה אתם אומרים. אוהבת המון,

מוטלה1

New member
לקח לך יום שלם לחשוב על זה?

יכלת במהלך המשחק להתערב ולשנות הסיגנון. לא חוכמה לבוא עכשיו ולהעיר הערות.

מוטלה1

New member
קח לך יום שלם לחשוב על זה?

יכלת במהלך המשחק להתערב ולשנות הסיגנון. לא חוכמה לבוא עכשיו ולהעיר הערות.

למעלה