תגובה לאיש חוק
למרות הכל העדפתי לא לקחת צ'אנס. החלטתי למחוק פרק שלם מספרי ובמקומו לרשום: "הפרק הוסר מחשש לעבירה על חוקי המדינה". פרק הורד מספרי ואבן נגולה מליבי. "המפץ הגדול" מאת אהרון5 בקרוב בדוכן הספרים הקרוב אליך. 115 עמודים לא כולל מע"מ. קריאה מהנה. === בכל אופן, באשר לדבריך. הנה שוב ציטוט החוק: 144א. הגדרות [תיקון: תשמ"ו, תשנ"ח(2)] בסימן זה - "גזענות" - רדיפה, השפלה, ביזוי, גילוי איבה, עוינות או אלימות, או גרימת מדנים כלפי ציבור או חלקים של האוכלוסיה, והכל בשל צבע או השתייכות לגזע או למוצא לאומי-אתני; שנאת האויב הרי היא בוודאי גילוי איבה (אני מדבר רק על סעיף גילוי איבה, אולי גם השפלה, ביזוי, עוינות, לא על רדיפה ואלימות). השאלה היא בשל מה: האם בשל השתייכותו למוצא אתני או האם בשל כך שהוא שוחט וטובח בנו. פה יבואו השמאלנים (עורכי הדין של הערבים, תרתי משמע) ויאמרו: מי שטובח ביהודים זה הטרור. מי שמכליל ושונא ערבים ככלל - הרי הוא שונא על רקע השתייכות אתנית. ואם השופט יסכים איתם, מה אני אומר להגנתי?... === אם אני טוען שהאיסלאם היא תרבות ברברית הרי שהשפלתי וביזיתי אותם. ומה לעשות אם זו המציאות?... השמאל מסרב להכיר במציאות המכוערת הזו, ולכן הוא חוקק חוקים לפיהם אסור לי לאמר זאת. ואם אעז לעשות כן אבלה בכלא 5 שנים. אין לי שום כוונה ללכת לכלא. (מצידי שיחוקקו חוק לפיו הארץ שטוחה)... === 144ב. איסור פרסום הסתה לגזענות [תיקון: תשמ"ו] (א) המפרסם דבר מתוך מטרה להסית לגזענות, דינו - מאסר חמש שנים. (ב) לענין סעיף זה, אין נפקא מינה אם הפרסום הביא לגזענות או לא ואם היה בו אמת או לא. הבנתי אותך: גם אם יוכח מדעית ששחורים הם נחותים מלבנים, עדיין אסור להשפילם על רקע זה. זה הגיוני ואני מקבל את זה. אבל שוב, מה קורה אם לפתע צצה ופורחת תרבות ברברית המנסה לכבוש את העולם בדרך מתוחכמת? תרבות פרימיטיבית של שנאה ורצח? מותר לאמר עליה את האמת או שזה עלול להשפילה ולבזותה? ואם איזה אחמד יגיד שאני ביזיתי והשפלתי אותו, מה אוכל לאמר להגנתי בבית המשפט?... (האמת, בינינו, עדיף לי שלא לפרסם דברים כאלו, לאו דווקא מן החשש מזרועות החוק, אלא יותר מן החשש מן המוסלמים עצמם)... לכן, מחקתי את הפרק הנדון, ועשיתי בכך רק טוב. תודה רבה לך על הערותיך והנקודות למחשבה.