חוקי היזיז

אוקיי, הרשתי לעצמי.

וזה מכיוון שראשית זה לא כוון לאף אחד פה באופן אישי, ושנית אני צוחק על עצמי בדיוק באותו המטבע.

evanescent

New member
אז מי שצוחק על עצמו

יכול לצחוק גם על אחרים באופן דומה חופשי בלי לדפוק חשבון?
וזה לא משנה שלא כיוונת לאף אחד פה אישית, אתה כותב בפורום ציבורי ואנשים מקבוצות שאתה צוחק עליהן יכולים לקרוא.

לא הייתי נסחף - "בלי לדפוק חשבון"

צריך גם להכניס כאן דברים לפרופורציה, ה-"קבוצה" שכביכול הגדרתי אותה בהומור, של נשים בעלות יצר מיני נמוך, היא לא בדיוק קבוצה נרדפת, או מופלית לרעה. אלו נשים מכל הסוגים, שמה שמשותף להן זה שהן פשוט לא מחבבות מין. אז מישהו קרא להן "צנוניות"... זה באמת כל כך פוגע?

evanescent

New member
לא יודעת

תחשוב לבד אם מישהו היה מכנה אנשים עם משהו משותף גם לך "צנון " או "כרוב" או משהו בסגנון אם זה היה נעים לך לקרוא ואם הית חושב שהוא אדם מנומס שמדבר יפה. האמת שאני לא מבינה למה אתה מתמם במקום להתנצל על לעג לאנשים שלא מגיע להם לעג.

אני דווקא

כן מהאנשים שמתנצלים כשהם חושבים שהם פגעו. אבל אני באמת לא חושב שפגעתי במישהו. האמירה היתה בתוך קונטקסט מסוים, ובנימה הומוריסטית מסוימת. אני לא חושב שפגעתי, אבל אם מישהו יקום ויגיד שהוא נפגע, אני אתנצל.

Anna begins cc

New member
ברור שכן.

סביר להניח שבחורה עם דחף מיני גבוה יותר- תעשה יותר סטוצים.
אבל..
יש סיכוי שהבחורה עם הדחף הנמוך תעשה סטוץ פעם בשנה ולא תחשוב על זה יותר,
והבחורה עם הדחף הגבוה תעשה סטוץ פעם בשבוע ותתחרט אחרי כל פעם. תשכב במיטה ותבטיח לעצמה שיותר היא לא עושה את זה, ותכעס על עצמה ותתבאס.
וגם יש סיכוי שהיא תתאהב מדי חודש בבחור חדש. גם את זה ראיתי קורה..

אין קשר בין היכולת השכלית והרגשית להפריד בין סקס לאהבה,
לבין דחף מיני פיזי.

האם את בטוחה

שהבחורה שאת מדברת עליה שעושה סטוץ ומצטערת עליו, עשתה את הסטוץ רק לשם סיפוק היצר והנאה, ולא במטרה לקבל חום ואהבה?

חשוב לעשות את ההבחנה הזו, כי לא מעט מאלו שעושות סטוצים, זה לא כי הן באמת עושות את זה לכיף כמו הגברים, אני אלא הן מנסות להשיג כל מיני דברים, רגשיים ואו חומריים.

Anna begins cc

New member
אם אנחנו מדברים על הבחורה

עם הדחף המיני הגבוה,
רוב הסיכויים שהיא עשתה את זה כי היא הייתה חרמנית ולא כי היא רצתה שמישהו ילטף לה את הראש בלילה לפני השינה.
זה לא מונע מבעדה מלהתחרט על זה אח"כ.

אתה לא יודע כמה בנות אני מכירה ש"נכנעות" לחרמנות שלהן ושעה אח"כ מתקשרות לספר לי כמה הן מתחרטות ושהן שונאות את עצמן על זה.

ניקח למשל

בחורה גרושה עם שלושה ילדים, שלא רוצה יותר ילדים, וגדלה בבית ליברלי מאוד. היא חרמנית ומתה לסקס, ורואה איזה בחור חתיך בבר ודברים מתפתחים והם שוכבים והיא נהנית בטירוף. את חושבת שלמחרת היא תיבכה בבית על איזו טעות היא עשתה?

Anna begins cc

New member
ממש לא. אתה לא מבין אותי נכון.

אמרתי שיש כאלה שמתחרטות ומתבאסות (בגלל תפיסות של החברה, בגלל רגשות אשמה, בגלל הקשרות רגשית לגבר איתו הן שכבו וכו')
ויש כאלה שלא חושבות על זה אפילו. שכבו ועברו הלאה.
תלוי בבחורה, באיך היא תופסת את הדברים, באיך החברה מסביבה גורמת לה להרגיש.
לא קשור לאם היא גרושה או לא, ילדים או לא, דחף מיני גבוה או נמוך.
לא קשור לשום דבר חיצוני, מלבד מי היא הבחורה ואיך היא מתמודדת עם דברים.

כל הדברים שפסלת, מאוד קשורים

לא סתם כתבתי גרושה עם ילדים שלא רוצה יותר ילדים. כי חלק מהחרטה של רווקות על סטוצים זה שהן פוגעות לעצמן במטרות החיים היותר חשובות באותו השלב. גרושה שלא רוצה יותר ילדים יכולה להתמקד במה באמת עושה לה טוב בחיים, ופחות לחשוב איך כל החלטה שלה תתפרש ע"י הסביבה.

בשורה התחתונה, בחורה בשלב שכבר לא שמה זין על מה הסביבה חושבת, ושיש לה יצר מיני גבוה, תהנה בסטוצים כמו גדולה, בלי יותר מדי מחשבות על חרטות.

אם ניקח אותך לדוגמא

למרות שהסקס דרייב שלך גבוה, את לא נותנת לגמרי דרור ליצריך, מכיוון שאת בשלב שעדיין חשוב לך מאוד מה הסביבה תגיד עליך בנושא המיני ("לא רוצה שיקראו לי נימפומאנית "). את מחפשת משפחה מהוגנת (בעל ומספר ילדים), ולכן בהחלט משקללת להחלטותיך חשיבה סטיגמתית. ניתן להגיד שעדיין לא ניתקת לגמרי בין סקס לרגש, למרות שאת קרובה יותר מאחרות. את יכולה להגיד " זה לא רגש שמונע ממני להיות מופקרת יותר, זה היגיון " אבל כשהולכים כנגד ההיגיון או התפיסות, מתקבלת הרגשה רעה, ומכאן החיבור העיקרי בין סקס לרגש ולא ממקום קסום אחר.

אוי אוי אוי דניאל

Anna begins cc

New member
אתה לוקח אותי כדוגמא

מבלי להכיר אותי. אפילו לא קצת.
התיאור הזה שלי הוא גיבוב של שטויות (סלח לי, כן? אבל זה באמת ככה) שאתה מסיק מלקרוא אמירות אקראיות שלי בפורום, שלא משקפות אפילו לא שמינית ממי שאני באמת.
אז תעשה לי טובה, אל תיקח אותי כדוגמא להבהיר טענה, ולא "ניתן להגיד" שום דבר.

אתה חושב משהו אחד ואני אחר,
ואפשר להשאיר את זה ככה.
אפילו רצוי.

היה יותר בונה

אם לא היינו משאירים את זה ככה. הייתי באמת רוצה לדעת איפה לדעתך אני טועה, ובדיוק מדוע. אבל כרצונך...

ורק שתדעי שאת ממש אחלה איך שאני תופס אותך, ויהיה בהחלט מאכזב לגלות שהמציאות שונה..

יש גם גרושות עם ילדים ששמות ז'

ומשתרללות. ויש רווקות שאין להן ילדים או משהו להפסיד והן יתחרטו על זה גם אם אף אחד מהסביבה שלהן לא ידע.
אני לא מבינה כ"כ מה הבעיה דניאל?
כל בחורה היא שונה ,כל אחת תרגיש אחרת. אתה מנסה למצוא הגדרה וחוקיות מסויימת במקום שאין?

מי שעושה סטוצים זה בסדר,
ומי שלא עושה סטוצים זה גם בסדר.

יוצאים מן הכלל תמיד יהיו

וזה לא אומר שאין כללים ואין חוקיות.

בסה"כ החוקיות פה היא די פשוטה.

אין פה שום חוקיות

תסתכל קצת ימינה ושמאלה, אחורה .. לא רק קדימה.

יש עוד דברים מסביב לתבנית שאתה מייצר לעצמך.

אין חוקיות פה דניאל.

למעלה