חוקי היזיז

חוקי היזיז

אחרי עוד תקופה ארוכה של דייטים מייאשים. חיטטתי בחברים שלי בפייסבוק ורציתי לראות מה קורה עם בחורים שיצאתי איתם פעם.
לפני איזה שנה וחצי יצאתי עם מישהו חמוד שלא היה סגור על עצמו, אז סימסתי לו ומסתבר שהוא פנוי. מפה לשם עברנו לשיחת טלפון, בהתחלה קבענו דייט אבל כשהשיחה נמשכה הוא סיפר שבדיוק יצא מקשר לפני שבוע והוא לא ממש לא פנוי רגשית. בעצב רב אמרתי לו שלא מתאים לי. אולי נהיה בקשר מתישהו בעתיד. אבל כרגע אני לא רוצה. אחרי איזה חצי שעה הוא מסמס ומציע לי 'שנהיה האחד עם השניה בינתיים...
'. חשבתי קצת על ההצעה שלו ואמרתי לעצמי - למה לא? יש לו אחלה גופה והוא ממש חמוד. חוץ מזה לא היה לי סקס כמה שבועות אחרי שהתרגלתי לסקס קבוע. אז סימסתי לו שזה נשמע סבבה ונקבע מתישהו.
הוא התקשר היום וקבענו למחר בערב, אחרי שישי עם המשפחה נפגש ונראה איך ייסתדר ביננו. ברור לי שהוא לא פנוי רגשית. אני גם לא מצפה שהוא ייתאהב בי ואני ממש לא רוצה קשר איתו.
חוץ מכיף הדדי. יש חוקים ליזיזות? כאילו - זו הפעם הראשונה שלי ואני לא ממש יודעת מה לעשות. להתנשק איתו להתחבק איתו? אין לי בעיה עם זה כי הוא ממש סקסי. אבל זה מקובל? בסקס לתת לו להתאמץ? להתאמץ בשבילו? איך זה בדיוק עובד בין 2 יזיזים?
בקיצור - מהם חוקי היזיז?

היי

מנסיוני יש לי כ4 ידידות שאני נפגש איתן הן ידידות טובות ולא בהגדרה של יזיזות !לא אוהב את הגדרה הזאת .
הן 3 גרושות ואחת סטודנטית שמנהלת מערכת יחסים פתוחה .
תתפלאי הן אפילו לא אצלי בפייסבוק ,החלטתי שתהיי הפרדה מה שנקרא!כשאין ל3 הכרויות לקשר רציני מה שנקרא אני מוזמן לקפה קסום :)
תיראי זאת בריחה לשנינו מה שנקרא,הבדל הוא שהן עשו את שלהן יש ילדים הצרה שבן זוג מגביל או לא בדיוק תואם להן!
הבעיה עם נשים שקשה להן לעשות את הפרדה אולי לצעירות יותר זה יותר קל,ברגע שנכנסים פנימה נכנסים גם לנשמה מה שנקרא!
לי אין לי בעיה לעשות את הפרדה כיף לי איתן מעניינות עם ראש ואני לא אתאהב בהן בכלל בגלל התיק שלהן ובגלל שאני דתי ואין לא !
לדעתי את רוצה לברוח מהמציאות קחי לך כמה שיחות עם אדם חכם שייתן לך תמונה כוללת!
יזיזות יכולה לפצוע קלות את הנפש או לעכב לך הכרויות מעניינות יותר!
לא צריך להתייאש צריך למצוא את מה שמשלים.

בהצלחה

dori78

New member
אז למה

אתה לא מכנה אותן "יזיזות"?

זה בדיוק מה שזה, גם אם תקרא לזה בשמות אחרים.

זה נשמע מגעיל

אצלי לדוגמא אני בא או שהן באות יושבים אוכלים משהו טעים ,מדברים על החיים ואיכפתיות גדולה אחד כלפי השני.
ופשוט כולם צריכים חום ואהבה נכונה וזה בהדדיות וחיבה הדדית.
שמח לפגוש לשוחח להיותקשוב אליהם,לא עושים שטויות או חוגגים כמו מתהוללים למינהם וזהו.
חלק מיזה שאתה לבד אז יש חברים שקופצים בכיף אליהם מידי פעם!

dori78

New member
כלומר הבעיה היא

בסטיגמה שיש לך על המילה "יזיז".
ברוך הבא למציאות, ההבדל שאתה מדבר עליו הוא לא בין חברה ליזיזה, אלא בין יזיזה לזונה.
עוד "מסורתי" צבוע.

dori78

New member
תיקון ופירוט

ההבדל המדובר הוא בין יזיזה לסטוץ מזדמן, לא לזונה בתשלום.

אם אתה מרגיש רגשות חבריים למישהי, נחמד לך בחברתה ולה בחברתך, אתם מקיימים יחסי מין מפעם לפעם אבל אתם לא מעוניינים בקשר רומנטי רציני ובתקופות שיש למישהו מכם קשר רומנטי רציני אתם פחות בקשר - ברכותיי, יש לך יזיזה.

זה שאתה מנסה לפתור את הדיסוננס שיש לך בין התפיסה שלך את עצמך כאדם "מסורתי" מוסרי וטוב, לבין העובדה שאתה נכנע (כמו רוב האנושות) מפעם לפעם לתאוות הבשרים ע"י הימנעות מהמושג - זה פאתטי בעיניי.

מישהו פעם אמר לי ש"יזיז זה ידיד עם ז' באמצע".
זאת הגדרה לא רעה בעיניי, כי זה מתאר באופן מדוייק את העובדה שיש גם רגשות חבריים בין שני העוסקים במלאכה ולא רק סקס.

atlantis13

New member
זה הכי חשוב. האם "עשית את זה"?

אתה וכמה אלפי סרטים אמריקאים..

החוק היחיד שהיה לי לגבי סקס עם יזיזות

הוא פשוט להינות כמה שיותר.
שזה אומר לעשות הכל כולל הכל בדיוק כמו עם בת זוג, רק בלי האהבה, שפשוט אין שם.

atlantis13

New member
למה רק סקס?

בססו את חייכם - על כל מה שמהנה! אתם תבינו לבד מתי לרדת מהרכבת..

FineSilverMan

New member
כן, כיף זה הבסיס

השאלה היא האם את יכולה להתנתק מההתקשרות...
יכול להיות שלאחר הסקס, בתקופה שלאחר מכן לא תרצי לשמוע מגברים אחרים. התקופה יכולה להמשך חודש ויכולה להמשך חצי שנה...

ובנוגע לסקס, אם תיהי כמו בול עץ במיטה, אולי הוא לא ירצה פעם נוספת...
כמובן לא לעשות דברים שאת לא רוצה לעשות...
והכי חשוב -- לשמור על זהירות.

אביeג7

New member
אני חושבת שביזיזות אין חוקים

פשוט תזרמי עם מה שנוח,כיף לך ועושה לך טוב..

ואיזה כיף לך

אני תהיתי לעצמי איך אני יוזמת משהו כזה עם מישהו שיצאתי איתו בעבר וזה נגמר..
ולא הגעתי לשום מסקנה
אז וויתרתי.

השלושר

New member
אני בדיוק מתחבט בשאלה דומה

יש איזה משהו בעבודה,
צריך לאלתר מהר מהר משהו,
להכניס אותו ליד משהו אחר
ובינות הרבה משהואים קטנים אחרים.

אבל לא לגמרי ברור אם המשהו (שיש להכניס),
יזיז אותם (המשהואים) או לא יזיז אותם, שאו אז
יש גם לעשות משהו בנוגע למשהואים הקטנים.
כל השבוע מסתכלים על שרטוטים, יזיז, לא יזיז ?
קשה לומר. באופן מפתיע ובניגוד לאינטואיציה,
זה גם די סובייקטיבי. לעתים זה לי נראה בפירוש
שיזיז, מישהו אחר מסתכל וברור לו שלא יזיז.

המסקנה הנמשכת כחוט השני מקשיי החיים
היא שעדיף, כמעט תמיד, להיות פינגווין.

השלושר

New member
אתה מצל על עיניך כיוון שבוהק צדקתי מסנוור ?

מניסיוני, אינך לבד בכך.

TopSound

New member
אתה בטוח שאין מצב שאתה מגיע למפגש פורום?

אני צריך להבין פעם אחת ולתמיד מה הסיפור שלך.

השלושר

New member
כמו שכבר כתבתי

לאחר שהוכח למספיק אנשים שאיני קיפוד,
פחתה דראסטית חשיבות נוכחותי שם.

למעלה