ואת, משום מה, עדיין עונה. להודעותינו. המשיכי הלאה.. הלאה - לכינוי אחר.. זה הלאה.. והמשמעות שלו.
A atlantis13 New member 22/12/13 #156 ואת, משום מה, עדיין עונה. להודעותינו. המשיכי הלאה.. הלאה - לכינוי אחר.. זה הלאה.. והמשמעות שלו.
A atlantis13 New member 22/12/13 #147 ואל תקראי לי נשמה. זה עילבון לנשמה אמיתית לשמוע את המילים האלה - אך מצאתי שיר -שיעביר לך את היום בכיף : http://www.youtube.com/watch?v=RWRQUGatYAY נשמה - תקראי לחברות שלך - לא לאדם שאת לא מכירה - ולעולם לא תכירי.
ואל תקראי לי נשמה. זה עילבון לנשמה אמיתית לשמוע את המילים האלה - אך מצאתי שיר -שיעביר לך את היום בכיף : http://www.youtube.com/watch?v=RWRQUGatYAY נשמה - תקראי לחברות שלך - לא לאדם שאת לא מכירה - ולעולם לא תכירי.
D dori78 New member 22/12/13 #169 תשמע 1. בשפה העברית יש סימני פיסוק. אם אתה רוצה שמישהו יבין מה אתה רוצה להגיד - כדאי שתלמד להשתמש בהם. ובאופן כללי תעבוד על התחביר, זה יעשה לך רק טוב. 2. אחרי מה שכתבת בפורום ביומיים האחרונים - אני בספק אם מישהו פה ירצה להכיר אותך.
תשמע 1. בשפה העברית יש סימני פיסוק. אם אתה רוצה שמישהו יבין מה אתה רוצה להגיד - כדאי שתלמד להשתמש בהם. ובאופן כללי תעבוד על התחביר, זה יעשה לך רק טוב. 2. אחרי מה שכתבת בפורום ביומיים האחרונים - אני בספק אם מישהו פה ירצה להכיר אותך.
A atlantis13 New member 22/12/13 #173 אני לא נמצא בפורומים כדי לרכוש חברים.. אחרת הייתי נאלץ לשמועמממכם דברים כאלה גם במציאות - מה שלא יקרה כ"כ מהר - מה שכן נחמד לדעת שזה מה שאנשים 30+ מחשיבים כחברות או הכרות - מעבר לכך - אני יעבוד על תחביר - תודה לך. אחרי מה שכתבת גם בחזרה - ביומיים האלה - התחושה הדדית - זה טבעי.
אני לא נמצא בפורומים כדי לרכוש חברים.. אחרת הייתי נאלץ לשמועמממכם דברים כאלה גם במציאות - מה שלא יקרה כ"כ מהר - מה שכן נחמד לדעת שזה מה שאנשים 30+ מחשיבים כחברות או הכרות - מעבר לכך - אני יעבוד על תחביר - תודה לך. אחרי מה שכתבת גם בחזרה - ביומיים האלה - התחושה הדדית - זה טבעי.
מ מיכאלה שלישלי New member 23/12/13 #184 תלוי בך לא סתם בחרתי את הבחור הזה. הוא מסוגל להמשיך שעתיים שלוש ברצף. 4-5 פעמים בלילה זה נורמה אצלו (בפעם הראשונה עשינו יותר). נשאל ככה - כמה טוב אתה יודע לענג אישה?
תלוי בך לא סתם בחרתי את הבחור הזה. הוא מסוגל להמשיך שעתיים שלוש ברצף. 4-5 פעמים בלילה זה נורמה אצלו (בפעם הראשונה עשינו יותר). נשאל ככה - כמה טוב אתה יודע לענג אישה?
A atlantis13 New member 23/12/13 #185 אולי גם מיכאלה נימפומנית? מי יודע.. " תוכן: לא סתם בחרתי את הבחור הזה. הוא מסוגל להמשיך שעתיים שלוש ברצף. 4-5 פעמים בלילה זה נורמה אצלו (בפעם הראשונה עשינו יותר). נשאל ככה - כמה טוב אתה יודע לענג אישה? " כן - עד כמה טוב אתה יודע לזהות אישה שטובה רק לסקס? =
אולי גם מיכאלה נימפומנית? מי יודע.. " תוכן: לא סתם בחרתי את הבחור הזה. הוא מסוגל להמשיך שעתיים שלוש ברצף. 4-5 פעמים בלילה זה נורמה אצלו (בפעם הראשונה עשינו יותר). נשאל ככה - כמה טוב אתה יודע לענג אישה? " כן - עד כמה טוב אתה יודע לזהות אישה שטובה רק לסקס? =