חוקי היזיז

מדוע את מניחה

שנימפומאנית היא גם מזוכיסטית, או אפאטית להתנהגות בלתי ראויה ?

נימפואמניה היא בסך הכל מילה שמתארת יצר מיני מוגבר מאוד. בחורה בריאה בנפשה (ונימפומאניה אינה מוגדרת כמחלת נפש), גם אם יש לה יצר מיני מוגבר, לא תישאר במקום שרע לה. אם יש לה בן זוג לא מתחשב, היא בהחלט תזרוק אותו. את יודעת, גם אם היא נימפומאנית, לא חסר זין בעולם, וכמוך, גם הנימפומאנית חושבת שעדיף שהוא יהיה מחובר לגבר שהוא גם בן זוג טוב.

ביחס לנשים, רוב הגברים בפורום הזה הם "נימפומאניים", האם זה אומר שהאישה יכולה להיות בת זוג מחורבנת, העיקר שתפתח רגליים? ממש ממש לא.

הקשר להודעה שלך הוא

שאת חשבת שאני רוצה נימפומאנית בגלל שבא לי הרבה סקס, ולא בא לי להשקיע בבת הזוג.

ואני עניתי לך, שגם בחורה נימפומאנית (קרי, שהיצר המיני שלה גבוה מהנורמה), לא תישאר במקום שרע לה.

יש?

dori78

New member
אתה יודע כמה נשים נשארות במקום שרע להן?

מכיר את המילה "נורמה"?

כל מה שחורג מהנורמה - מוגדר לא נורמלי.
לא מדובר על בחורה עם סתם יצר מיני מפותח, אלא על משהו שחורג בצורה רצינית מהנורמה.
בריא - זה לא.
וכבר כתבו לך, שרוב הנימפומאניות לא גומרות, לא בהכרח נהנות מהאקט הפיזי.
חלק מהמשיכה לעניין היא פסיכולוגית, התחושה שמישהו "כובש" אותך.

מי אמר ש-"לא נורמלי" אינו עדיף מהנורמה?

ההתנהגות הנורמלית של זמרי זמר מזרחי ישראליים, היא התנהגות של העלמות מס. האם ההתנהגות ה-"לא נורמלית" של להיות זמר מזרחי ישראלי ולשלם מיסים כחוק, היא התנהגות פסולה בעיניך?

הנקודה היא שנורמלי הוא לא בהכרח טוב, זה פשוט מה שעושים הרוב.

בהקשר לנימפומאניה (יצר מיני גבוה מהנורמה אצל אישה), לדעתי המצב הזה עדיף בהרבה על המצב הרגיל.

אני לא יודע על איזה סוג של נימפואמניה את מדברת, אבל בהחלט יש שם רצון לעונג. נימפומאנית גם תעשה יותר ביד מבחורה רגילה (ולעשות ביד, ממש לא קשור לכיבוש).

הבחנה חשובה שיש לעשות בנושא נימפומאניה

היא להבחין שנימפומאניה אינה בהכרח התמכרות מזיקה למין. ברגע שהאדם לא שולט ביצריו, אז אפשר לדבר על מחלה. אבל כל עוד היצרים חזקים אך הוא שולט בהם, אין בכך בעיה (ואפשר אפילו לרתום את זה ליתרונות גדולים).

Anna begins cc

New member
תשמעי,

אני חייבת לשתף אותך-
התגובה שלך ישר עוררה אצלי עצבים.
אנשים שקובעים קביעות החלטיות ולא משאירים מקום ליוצאים מן הכלל, יכולים להטריף אותי,
והאינסטינקט הראשוני שלי היה לכתוב לך "את יכולה לא להאמין עד מחרתיים אבל שכבתי עם מספיק גברים שלא היו לי שום רגשות אליהם".

אבל אז עצרתי, והרגעתי את עצמי וחשבתי על זה.
רגשות כלשהם- תמיד יש לי.
יש לי רגשות לחברים שלי,
יש לי אפילו רגשות מסויימים אליך רק מלקרוא אותך בפורום.
אבל רגש זה לא אהבה.
(ורגש בכלל לא חייב להיות חיובי.)

אני נקבה, ואני לא מתאהבת באנשים שאני שוכבת איתם.
אכפת לי מהם, עם חלק כיף לי לדבר, לחלק אני אשלח סמס אם לא דיברנו חודש, ומחלק מהם אני מבקשת שישלחו לי סמס כשהם מגיעים הביתה אם יש להם נסיעה ארוכה מאצלי,
אבל זו לא אהבה ולא התאהבות.
אני מחשיבה את הדברים האלה רגשות בסיסיים בין אנשים.

את מסוגלת לקבל את זה שאפשר לפתח אכפתיות לאדם ששוכבים איתו, קרבה ואפילו חיבה, מבלי להתאהב בו?
ולא, אני לא נימפומנית ולא זונה, ואני גם ממש לא מנוכרת רגשית (להפך, אני בנאדם מאד רגשי ואני חושבת שאפשר לראות את זה בכתיבה שלי)
אני פשוט יודעת לעשות הפרדה בין סקס (הנאה פיזית של הגוף) לבין אהבה.

TopSound

New member

תגובה נהדרת

רק חבל לי שאת פוסלת את הנימפומאניה במחי יד.

נימפומאניה אינה מוגדרת כמחלת נפש (אינה מופיעה ב DSM) . נימפומאניה בסך הכל מציינת סקס דרייב גבוה בהרבה מהנורמה. האם לא ייתכן שהסקס דרייב שלך גבוה בהרבה מהנורמה לנשים? יש דבר פסול בסקס דרייב גבוה? לדעתי זו תכונה נהדרת שגברים מאוד מעריכים, גם אלו במערכות יחסים מונוגמיות. כמובן שכל תכונה מיוחדת אפשר לנצל לטובה או לרעה.

אני יכול להגיד על עצמי לפחות

שאיני יכול לראות את עצמי במערכת יחסים רצינית עם בת זוג שאינה נימפומאנית. זה לא יחזיק. בת הזוג שלי צריכה להיות בעלת דחף מיני לפחות כמו שלי. יש גברים שמוכנים לחיות עם תסכול מיני. אני לא בנוי לזה.

Anna begins cc

New member
זה שאתה יודע לומר לי

שנימפומאניה לא מוגדרת כמחלה, לא אומר שכולם יודעים את זה,
ולא מנטרל מהמילה את הקונוטציה השלילית שלה.
אנשים אומרים "נימפומנית" רק בצורות שליליות (או חיוביות כביכול אבל מבזות בסגנון "אחי, לא נתנה לי מנוחה כל הלילה, הנימפומאנית הזאת")
לא מתאים לי להכנס תחת ההגדרה הזאת.

"מאניה" חייב לומר שגעון כלשהו, אטרף, אובססיה (גם אם זה במינונים קטנים, כפי שאמרת)
ואני לא באטרף על שום דבר..
אולי יש לי סקס דרייב קצת יותר גבוה משל נשים אחרות, ואולי לא. אין לי דרך לדעת. עוד לא הייתי עם אישה אחרת..
וגם אם כן הייתי נימפומנית, זה לא קשור לדיון.
היכולת שלי לעשות את ההפרדה בין סקס לרגש היא שכלתנית לחלוטין,
לא קשורה לדחף המיני שלי, לא קשורה לשום דבר בעצם, מלבד למוח שלי.

הטענה שלי הייתה

שככל שהסקס דרייב של אישה גבוה יותר, כך יקל עליה לעשות הפרדה בין סקס לרגש.

כלומר

בהינתן שתי בחורות זהות לגמרי מכל בחינה (אותו חינוך, אותו גיל אותה סביבה וכו'), כאשר ההבדל היחידי ביניהן הוא שאחת עם סקס דרייב הרבה יותר גבוה מהשניה, את לא מאמינה שלזו עם הסקס דרייב הגבוה יותר יש יותר סיכוי לסטוצים?

או בניסוח אחר

קחי צנונית ארצישראלית ממוצעת, שטוענת שקשה לה לנתק סקס מרגש (כלומר לא מסוגלת להביא את עצמה לקיים סטוצים כי לא מרגישה מספיק משיכה, כי חלק חשוב מהמשיכה אצלה הוא גם רגשי), ועכשיו תני לצנונית הזו איזה כדור שיגרום לסקס דרייב שלה לקפוץ לשמיים. לדעתך זה לא יעלה את הסיכויים שהיא תצליח להתגבר על מגבלת הרגש, ולהיכנס לסטוצים?

evanescent

New member
סליחה, למה הביטוי המזלזל

בנשים שסביר שלא היו מספקות את היצר המיני שלך? מה נסגר, קבעת שהדחף המיני שלך זה תו התקן ומי שלא בנויה כמוך ראויה לכינויי גנאי?

בואי נעמיד דברים על דיוקם:

מי שקיבלה את הכינוי "צנונית", היתה מישהי עם יצר מיני נמוך בהרבה מהנורמה - האנטיתזה של הנימפומאנית.

ולמה צריך להיפגע? אני אמרתי שאני מעדיף נימפומאניות, ויש גברים שמעדיפים צנוניות... את מעדיפה את הכינוי המקובל יותר - פריג'ידית? לא רואה איך זה עדיף...

evanescent

New member
אה, אז לפי דעתך

אם קימים שני כינויים מזלזלים למשהו אז חיבים לבחור באחד מהם כדי לתאר אותו גם אם אותו משהו לא מצדיק זלזול. מעניין. אישית היתי חושבת על האפשרות מרחיקת הלכת לא להשתמש באף אחד מהם ולנסח במילים אחרות, אבל נראה שאתה לא בקטע...

אני לא נפגעתי, שאלתי למה הכינוי המזלזל (והעליתי השערה לגבי התשובה). אני לא חושבת שראוי לזלזל באנשים עם יצר מיני נמוך משלך או נמוך מהממוצע גם אם במקרה אף אחד לא נפגע ממה שכתבת, ולזה כיוונה התגובה.

ראשית, אני בחרתי בפחות גרוע לטעמי

שנית, את לוקחת את מה שכתבתי שם מאוד ברצינות. השימוש במילים "צנונית ארצישראלית" היתה הלצה. כן, תיארתי בחורה עם יצר מיני נמוך, עם קצת הומור.

לפחות את לא יכולה להגיד שאני לא הוגן. אנשים פה בשירשור טענו שהמילה נימפומאנית היא בעלת קונוטציה שלילית ומזלזלת, וביקשו להתרחק ממנה. בעוד אני מתייחס למילה בכבוד והערכה. אז אם אני מתייחס לכינוי נימפומאנית בכבוד והערכה, מי שלא אוהב מין, אולי יתייחס לכינוי "צנונית" בכבוד והערכה. כי זה מה שהוא אוהב.

בקיצור, פוליטקלי קורקט אני לא אצא כאן.

evanescent

New member
אם זו הלצה אז זו הלצה מזלזלת

אני מקווה שאני לא צריכה לספר לך שישנן הלצות עם פוטנציאל פוגעני ויש הלצות בטעם טוב. אתה צוחק על קבוצה באוכלוסיה בשל עוצמת היצר המיני שלה, זה לא שונה מלצחוק על קבוצה בשל נטיה המינית לבני מינה למשל, ולדעתי חבל שזה לא היה ברור לך גם בלי שאני אגיד.

למעלה