חוץ ממני...

python 4

New member
זה היה להתעצבן?../images/Emo6.gif

אני לא בן אדם עצבני ואין לי שום דבר נגדך. ורק להוכיח את זה - קבלי שבלול במתנה - הינה זה בא -
.

יההה

גם אני לא בן אדם עצבני...האמת אני די רגועה וסבבה בסלט אבל אני מתעצבנת כשאני צריכה להתעצבן....וככה אני אוהבת את זה... למשל גם לא תיראה אותי שמה אייקון של כעס...תי הי בכל מקרה.......תודההההה!!! שבלול!!! יההההה!!! מה אני אתן לך??? יודע לעשות קסם פיירבול? אני אלופה בזה! ואל תציץ ממקורות מידע....

MajorGad

New member
שכחתי להוסיף..

שיש שם הכל וספרים משומשים אתה יכול לקנות שם אפילו בדולר-שני דולר תעשה קנייה אחת ענקית של כמה סדרות שלא מופיעות בארץ ואז זה יצא לך משתלם.

FiRePOweR

New member
פריק תל אביב

יש שם די הרבה ספרים וגם די הרבה Hardcover מצוינים . מי שלא מכיר וגם יש מחירים יותר טובים מסטמצקי . www.freak.co.il הם נמצאים ליד ככר רבין . לגבי הרצליה אני לא בטוח אם יש .

בקשר לסטימצקי

אני ממש לא חושבת שסטימצקי יקרים........56 שקל לספר באנגלית זה לא יקר כל כך... וצומת ספרים.....הלכתי לצומת ספרים וחיפשתי ספרים של טולקין באנגלית והם אמרו שהם ביכלל לא מביאים ספרים באנגלית... כמובן שאפשר לקנות יד שניה אבל אני לא אוהבת יד שניה...קראו לי מוזרה אבל אני פשוט אוהבת את הריח של הספר כשהוא חדש...זה מזכיר לי את העלילה...ואני אוהבת את זה!

MajorGad

New member
תריחי את הספר החדש...

ותקני את המשומש
ואני לא מבין למה את כ"כ פנאטית לספרים באנגלית.

wisp

New member
מישהו רוצה להרוויח מיליונים??..כנסו

חשבתי על לפתוח חברת בשמים עם כל מיני ריחות של דברים חדשים. ספר חדש, אוטו חדש, סדין חדש, גיטרה חדשה ^_^ מישהו רוצה לפתוח איתי עסק?(הינכם מתבקים להביא לפחות חצי מיליון להון התחלתי).

סבבה פיצוחים!

אוקיי אני תורמת לך הון התחלתי ואני רוצה לפרסם ריח של בובה מפוחלצת! אני לא פנאטית על ספרים באנגלית אני פשוט חושבת שזה יותר מעניין ויותר יפה ליקרא את הסיפור באנגלית...

קראתי...

את הארי פוטר ואני גם רוצה ליקרא את שר הטבעות ושאר הספרים הנלווים... וואוו עכשיו הינה בעיה קטנה...לטולקין יש שפה שאני מאמינה שאני אתקשה בה...טוב לא נורא....אתגרים זה טוב בחיים

python 4

New member
אני קראתי את שר הטבעות בעברית

לפני המון זמן, וכשהתחלתי לא מזמן לקרוא אותו באנגלית התייאשתי באמצע של הספר השני. לא יודע אם זו השפה או הספרים או שילוב.

גם אני קראתי

את שר הטבעות בעברית.......אבל אני מוכנה להתפשר בקשר לטולקין כי הוא כתב בשפה גבוהה שאני מוצאת די קשה להבנה....בעיקר עם כל כל התיאורים שלו... אבל אני אנסה...זה אתגר!

וואלה?!

אם זה הלך לך אני מניחה שאז גם אני אצליח......סבבה פיצוחים! יאללה טולקין!

wisp

New member
^_^

במקום שני שקל תביאי שני חברי רומח חדשים ונסגור עיסקה...^^

למעלה