חוץ ממני...

בלין

New member
הוא פשוט הרבה יותר טוב

בתרגום מד"ב. תקרא את חולית בתרגום שלו, יצירת אומנות

MajorGad

New member
אני קורא כשאין ברירה..

כמו בשישיית המפגשים שלא מצאתי את זה בעברית אז ביקשתי מאחותי שתביא לי מארה"ב. אני לא אוהב את הגירסא האנגלית כי יש שם מלא מילים לא מוכרות כאלה שנועדו לתאר את התמונה בכלליות ובגלל שאתה לא מבין אותם אתה אומנם מבין את מהלך העלילה ואת מעשי הדמויות אבל לא מקבל את התמונה הספציפית שהספר מנסה להעביר.

הגירסה האנגלית

האמת גם אני ניתקלתי בבעיה הזאת אבל לרוב אני פוסחת על המילים ובסוף זה מתבהר ו\או מתברר לי....

MajorGad

New member
ממ לא נראה לי שהבנת את הכוונה שלי

אני מתכוון למשל כשכתוב "רייסטלין נשען על האח (hearth) ואמר שזה קרה לו בצריח הכישוף הנעלה" אני אבין שהוא אמר "זה קרה לי בצריח הכישוף הנעלה" אבל אני לא אבין שהוא נשען על האח כי לא הבנתי אז מה זה "hearth" וזה יפגם בתמונה שנוצרת לי בראש של אותה "סצנה". לפי דעתי זה פוגע בהנאה מהסיפור, והייתי מעדיף לקרוא את התרגום העברי, שלפי דעתי לא נופל במאום מהמקור האנגלי (למעט "קטב מרירי") ובו גם תצטייר לי התמונה בראש.

סטמצקי

אם יש לך סניף של סטימצקי בסביבה אתה יכול לקנות...לפעמים אין להם את כול הספרים אז אתה יכול לבקש שישמרו לך והם שמחים מאוד לעזור... זה עולה 56 בכול סטימצקי {כי זו רשת אחרי הכול...} ושיתהיה לך קריאה נעימה....הספרים באנגלית מדהימים!

MajorGad

New member
למה לפשוט את הרגל בסטמצקי

אם אפשר לקנות הרבה יותר בזול בצומת ספרים?
בצומת ספרים מצאתי הרבה יותר ספרי רומח באנגלית מאשר בסטמצקי. מה שכן, בסטמצקי מצאתי את טרילוגיית Warcraft שאני מת לקנות ואין אותה בצומת ספרים

python 4

New member
היום הייתי בחנות סטימצקי בקריון

בקרית ביאליק והיו שם שני מדפים *מלאים* בספרי רומח באנגלית - משהו כמו 50 ספרים.

strahd

New member
אם את שואלת את השאלה הזאת

אז מעולם לא היית בכרמיאל. יש שם שני קניונים, כל אחד יותר עלוב מהשני.

python 4

New member
רגע רגע

מה צריך ויזה בשביל להיכנס לקריות???? יש בכרמיאל 2 קניונים אבל הקריון הכי טוב בגלל שסטימצקי בקריון זה המקום הכי קרוב שמביא ספרי רומח והכי הרבה, וחוץ מזה זה רק 30 דקות מכרמיאל. חוץ מזה אני נמצא גם בחיפה כל יום, שזה יותר רחוק. מה הבעיה בזה?

למה להתעצבן?

למה להתרגז? זה לא טוב לעור הפנים!!! אתה רוצה קמטים??? אני אמרתי שאתה צריך אישור מיוחד להיכנס לקריות? לא! יפה... מה יש לאנשים בפורום הזה נגדי! שיייש!

למעלה