גם אני לא בן אדם עצבני...האמת אני די רגועה וסבבה בסלט אבל אני מתעצבנת כשאני צריכה להתעצבן....וככה אני אוהבת את זה... למשל גם לא תיראה אותי שמה אייקון של כעס...תי הי בכל מקרה.......תודההההה!!! שבלול!!! יההההה!!! מה אני אתן לך??? יודע לעשות קסם פיירבול? אני אלופה בזה! ואל תציץ ממקורות מידע....
יש שם די הרבה ספרים וגם די הרבה Hardcover מצוינים . מי שלא מכיר וגם יש מחירים יותר טובים מסטמצקי . www.freak.co.il הם נמצאים ליד ככר רבין . לגבי הרצליה אני לא בטוח אם יש .
אני ממש לא חושבת שסטימצקי יקרים........56 שקל לספר באנגלית זה לא יקר כל כך... וצומת ספרים.....הלכתי לצומת ספרים וחיפשתי ספרים של טולקין באנגלית והם אמרו שהם ביכלל לא מביאים ספרים באנגלית... כמובן שאפשר לקנות יד שניה אבל אני לא אוהבת יד שניה...קראו לי מוזרה אבל אני פשוט אוהבת את הריח של הספר כשהוא חדש...זה מזכיר לי את העלילה...ואני אוהבת את זה!
חשבתי על לפתוח חברת בשמים עם כל מיני ריחות של דברים חדשים. ספר חדש, אוטו חדש, סדין חדש, גיטרה חדשה ^_^ מישהו רוצה לפתוח איתי עסק?(הינכם מתבקים להביא לפחות חצי מיליון להון התחלתי).
אוקיי אני תורמת לך הון התחלתי ואני רוצה לפרסם ריח של בובה מפוחלצת! אני לא פנאטית על ספרים באנגלית אני פשוט חושבת שזה יותר מעניין ויותר יפה ליקרא את הסיפור באנגלית...
את הארי פוטר ואני גם רוצה ליקרא את שר הטבעות ושאר הספרים הנלווים... וואוו עכשיו הינה בעיה קטנה...לטולקין יש שפה שאני מאמינה שאני אתקשה בה...טוב לא נורא....אתגרים זה טוב בחיים
את שר הטבעות בעברית.......אבל אני מוכנה להתפשר בקשר לטולקין כי הוא כתב בשפה גבוהה שאני מוצאת די קשה להבנה....בעיקר עם כל כל התיאורים שלו... אבל אני אנסה...זה אתגר!