חולק עליך
לטעמי הצ'יפס של אבו מרון הוא אחד הטובים שיש, ואני אוכל בלי התיבול.
אני הולך לאכול שם בעיקר בגלל הצ'יפס, ההבדלים בין החומוסיות המובילות לא עד כדי כך מורגשים בעיניי מבחינת החומוס עצמו, אז מה שמכריע זה המסביב.
הצ'יפס באבו מרון בוודאות מטוגן בטיגון כפול. בסניף שלו בקונגרסים אפשר לראות שיש מיכלים גדולים של צ'יפס חצי מטוגן באזור של ההכנה, והם עושים את הטיגון השני זריז.
רק ככה הם יכולים לעמוד בקצב של ההזמנות, אחרת הזמנה של צ'יפס הייתה לוקחת המון זמן, כמו למשל באבו שאקר, שתמיד מקבלים את הצ'יפס שם לקינוח..
וברוב המסעדות המזרחיות, לצערי, כבר לא חותכים צ'יפס ביד, עברו לקפוא מזמן.
אגב - עוד אחד טוב זה המקום של אליהו בטיילת של חיפה. צ'יפס מעולה.