נו אז בסוף אחרי
כל להטוטי המילים, חזרת מאלוהים אחרים משלי לביס מול ביס ואמיל *כנראה* לוקח גם אצלך.
.
בכל מקרה, מכיר את גאנם, ואת במבינו, ואת כולם... ואוכל אצל כולם, בעיקר כי אמיל הוא "רופא מנתח שפותח מתי שבא לו"
לא שישי בערב, לא שבת, אחרי 16:00 אין שווארמה, חגים של יהודים, נוצרים, מוסלמים, צ'רקסים, דרוזים, אמריקאים...
בשווארמה אני הולך לזה שהבשר הכי טעים, ואצל אמיל הכי טעים (אחריו ללא ספק גאנם ד"א, גם מבחינתי).
אני לא צריך כלום בפיתה... שווארמה טחינה וקצת בצל "מהאש" (אצל אמיל יש בצל ועגבנייה שמסתובבים בתחתית השיפוד , סופגים את השומן והחום) ואני מסודר.
ממש לא צריך את הסלטים הנכבדים, את פלטת הממרחים, הטלוויזיה שמשדרת MTV ירדני או כיסאות פלסטיק מפוארים , אם כי זה נחמד ללא ספק.
ד"א אני מרגיש מצוין אצל אמיל, אני מגיע ומקבל מנה חיש קל, הוא אפילו לא שואל אותי איך אני רוצה אותה, כבר מכירים אותי שם.
מה שאני בא להגיד, שלכל אחד יש VIBE קצת שונה במקומות שונים...
אפשר לסיכום להגיד, כפי שהתחלתי את הפוסט על אבו מרון, חיפה מחולקת! וזה לא מיתוס, הנה..
מציע לקחת כל אחד או אפילו קבוצה ענקית מפה לסיור בחיפה, קולינרית רחוב, מסעדות, מה שתרצו.
פלאפלים, שווארמה, חומוסים וכן הלאה.. שכל אחד יחליט על החלוקה שלו לבד
.