הם חשבו
D Don Nirtin New member 28/10/09 #39 הם חשבו ../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo87.gif
ו ווינגז New member 28/10/09 #14 אני בעד אם אתם בעד, אין לי בעיה גם לעזור לארגן את העניין לקראת המפגש הבא, אם תרצו.
ו ווינגז New member 28/10/09 #16 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני משתדלת להתאפס כמה שיותר מהר, מבטיחה להעלות את המינון של ההודעות בתקופה הקרובה עד שאחזור לתפקד כמו שצריך.
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני משתדלת להתאפס כמה שיותר מהר, מבטיחה להעלות את המינון של ההודעות בתקופה הקרובה עד שאחזור לתפקד כמו שצריך.
D Don Nirtin New member 28/10/09 #17 מותק../images/Emo87.gif את מבטיחה את זה יותר מדי זמן. קדימה, אני רוצה כחול כאן בפורום!
ו ווינגז New member 28/10/09 #18 לא נעים לי להגיד לך... אבל אתה רוצה כחול בכל מקום סליחה, נו, תתעלם ממני, אני הולכת לישון
ל לבנדר א New member 28/10/09 #20 רעיון נוסף you have played maple story for 1694 hours. אפשר להמשיך באיזה we suggest you... אבל אין לי רעיון. מלבד אולי we suggest you report to the h"y? נו, אנשים, רעיונות. זה לא באמת קשה, מייפל מלא בביטויים יחודיים מגניבים.
רעיון נוסף you have played maple story for 1694 hours. אפשר להמשיך באיזה we suggest you... אבל אין לי רעיון. מלבד אולי we suggest you report to the h"y? נו, אנשים, רעיונות. זה לא באמת קשה, מייפל מלא בביטויים יחודיים מגניבים.
I icy woman New member 28/10/09 #22 אני דווקא הייתי הולכת על סיכות- כאלה עגולות. עם תמונת השחקן וכיתוב סביב קוטר הסיכה. משהו כמו: maple- this is all the story
אני דווקא הייתי הולכת על סיכות- כאלה עגולות. עם תמונת השחקן וכיתוב סביב קוטר הסיכה. משהו כמו: maple- this is all the story
D deisy New member 28/10/09 #28 ואני הייתי הולכת על ספל קפה עם איזושהיא אימרה ודמות או משהוא כזה.. סיכה, לא בטוחה שאשים עלי חולצה - יש לי כזו ואני לא ממש לובשת אותה עם ספל כזה אני תמיד אשתה קפה, ואפשר להשתמש בו גם ככוס לעטים/ממתקים/מטבעות - מה שרוצים בעצם! נראה לי פשוט הכי שימושי...
ואני הייתי הולכת על ספל קפה עם איזושהיא אימרה ודמות או משהוא כזה.. סיכה, לא בטוחה שאשים עלי חולצה - יש לי כזו ואני לא ממש לובשת אותה עם ספל כזה אני תמיד אשתה קפה, ואפשר להשתמש בו גם ככוס לעטים/ממתקים/מטבעות - מה שרוצים בעצם! נראה לי פשוט הכי שימושי...
H Hasselblad New member 28/10/09 #30 אוי אוי אוי בדיוק באתי להגיד גלית איך דפקת את יונתן.... ועכשיו שואל בפורום בכלל הרסת לו... אה ועל הדרך ואל סורי שלא הגבתי אתמול שיהיה לך ברור שאני ממש שמחה שהצטרפת לפורום
אוי אוי אוי בדיוק באתי להגיד גלית איך דפקת את יונתן.... ועכשיו שואל בפורום בכלל הרסת לו... אה ועל הדרך ואל סורי שלא הגבתי אתמול שיהיה לך ברור שאני ממש שמחה שהצטרפת לפורום
D deisy New member 28/10/09 #32 ../images/Emo2.gif דפקתי למה? להיפך! הרעיון והביצוע היו כל כך יפים שפשוט אהבתי! מה לא בסדר בזה??? וסליחה יון אם פגעתי או עשיתי משהוא לא בסדר
../images/Emo2.gif דפקתי למה? להיפך! הרעיון והביצוע היו כל כך יפים שפשוט אהבתי! מה לא בסדר בזה??? וסליחה יון אם פגעתי או עשיתי משהוא לא בסדר