D deisy New member 28/10/09 #49 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
Y yonVata New member 28/10/09 #50 חחח... עד שאני אחזור הביתה את תחזירי את כל החובות שלך לחברה... או לפחות לזה שצחקת עלי
D deisy New member 28/10/09 #48 הוא מוסיף ומוסיף ../images/Emo8.gif ואלללל, אני במקומך לא הייתי מכניסה אותו בלי זר גדול מספיק סתם, סתם, אל תתלה אותי יון אתם אחלה זוג! ואני דווקא כן מסכימה עם לא להתחתן בגילך זה בסדר אבל אנחנו רוצים לראות תמונה של הזר פרחים בסכמ"ש שלך השבוע
הוא מוסיף ומוסיף ../images/Emo8.gif ואלללל, אני במקומך לא הייתי מכניסה אותו בלי זר גדול מספיק סתם, סתם, אל תתלה אותי יון אתם אחלה זוג! ואני דווקא כן מסכימה עם לא להתחתן בגילך זה בסדר אבל אנחנו רוצים לראות תמונה של הזר פרחים בסכמ"ש שלך השבוע
D Don Nirtin New member 28/10/09 #51 אני גם מסכים עם זה../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif עם הנישואים מוקדם זה ממש מוגזםםםםםםםםם בטירוף.
אני גם מסכים עם זה../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif עם הנישואים מוקדם זה ממש מוגזםםםםםםםםם בטירוף.
D deisy New member 28/10/09 #53 ../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif סליחה אבל אתה אמרת שפרחים זה תמיד טוב
D Don Nirtin New member 28/10/09 #11 That's maple show!!!!!!../images/Emo87.gif (סורי, הזכרת לי את פוינט פלייס.)
T Touched By Angels New member 28/10/09 #6 תעשו לי חולצה מיוחדת, ../images/Emo219.gif של הדמות של ניר בוכה. זה כזה שוווושי. *-* והמ אין לי הצעות כי אני לא מקורית, אבל מאוד אהבתי את הרעיון!
תעשו לי חולצה מיוחדת, ../images/Emo219.gif של הדמות של ניר בוכה. זה כזה שוווושי. *-* והמ אין לי הצעות כי אני לא מקורית, אבל מאוד אהבתי את הרעיון!
P Por Siempre Naama New member 28/10/09 #26 נכון|../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחח הוא כזה חמוד כשהוא F4 ^^(למה תפוזבל לא חשבו לעשות אייקון כזה )
נכון|../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחח הוא כזה חמוד כשהוא F4 ^^(למה תפוזבל לא חשבו לעשות אייקון כזה )