אז ככה .. היה פשוט 100-מם !
חח .. סתאםםם .. ! אוף זה כזה מבאס .. רציתי להתחיל שרשור של חוויות מהמפגש מלפני איזה שבועיים (או משהו כזה ..) ולא הצלחתי .. המחשב שלי מחשב דפוק .. !!! בקיצקץ .. עדי התחילה שרשור אז לא נורא ! הקדשה לכל אחד ? בוודאי .. או וודאי ! נוגה - יאא .. את כ"כ יפה וחמודה .. ואת ממש מתוקהההה .. מואה ! עומרית - את כ"כ מושלמת .. איזה חמודה את !!! מטורפת עלייך .. גומא - אתה כזה חמודדד .. ומצחיק .. ואתה חבר של טום אבני .. תביא לי חתימהה !! אהההה .. חח .. שאולה - את כזאתתתתתתת יפה כזאתתת מתוקה כזאתתתתת מצחיקה ... אני חולה עלייך !!! עמיתוש - עמיתוש אף פעם לא ישתנה .. אני מתה עלייך בכל מצב (שלוש ארבע ו .. אוווו) !!! דיתוש - איזההההה מתוקה את .. את ממש חמודה ומצחיקה ! חולה עלייך !! מואה .. עדידוש - יא יפיופה שלי .. מואהה .. או כמו שרוי אומרת : מוושששלמתתתתתת .. חחח המבין יבין ! נטלי - איזה 100ממת .. וואי .. את כ"כ חמודה .. מואה מוטרפת עלייך .. שלומצי (או שאפשר כבר לקרוא לך דקלה ?) - איזה יפה וחמודה .. ופשוט כ"כ מתוקה .. אני חושבת שאת פשוט כ"כ יפה חמודה ושאני לא מבינה ממה התביישת כל השנים האלו לראות אותנו ??!! חולה עלייך .. חולה על כל אחד מכם .. עשיתם לי (באותו יום) ת'יום .. !!! האיש ששר לנו באמצע שחיכינו .. חחח .. משוגע אחד .. איזה צחוקים .. והאלה ממיץ גזר ו"תינוקות" חחח .. והאלה עם הסקס .. וזהו ! היה לי כ"כ כיף אנשים !!! מואההה .. מוטרפת/חולה/מתה/מאושפזת/מסוממת ע-ל-י-כ-ם !!! נ.ב עידן ..אני לא ראיתי אותך אבל בכל זאת .. מוטרפת עלייך !!