חוויות מפגש!

די די... תמשיכי... ../images/Emo3.gif

עומרית, מה זה פה?! אני כולי אדומית ומסמיקית כאן.
שתדעי לך, שאת יפהפייה לא פחות. באמת-באמת.

עומרית- אני חייבת להודות

שאני די שכחתי מזה שאמרת שאת מגיעה למפגש, וכשראיתי אותך שם, ביטבתה, הלב שלי קפץ כמו מטורף, אני נשבעת לך...
הרי בתכל'ס, אנחנו מכירות לא מעט זמן, מעולם לא שלחנו זו לזו תמונות, כך שלא היה לי שמץ, ולו הקטן ביותר, איך את נראית, אבל בחיי, את מדהימה. וכן, אני בהחלט מודה לך על שאמרת להוא מפורום מיצים [או מה שזה לא היה
] שהוא לא מוזמן אלינו... גם אני הייתי אומרת את זה, אילו לא הייתי ביישנית כפי שאני...

גם אני רוצה להגיד כמה מילים אישית ל

לכל אחד..
שאולה... את ממש ממש מתוקה ונחמדה!! האמת היא שרציתי לדבר איתך יותר..
עדי, את ממש יפה וממש מתוקה! אני שמחה שיצא לי להכיר אותך פנים מול פנים! רק חבל שהיית צריכה ללכת מוקדם.. הייתי שמחה להמשיך לדבר איתך..
עמית... היה כיף להכיר את הבן אדם שמאחורי הדילמות המוסריות וההודעות שתמיד כיף לקרוא.. אתה מאוד מאוד נחמד ומאוד שמחתי לפגוש אותך!
נעמה!!! איזו ילדה חמודה!! איך שמחתי שבאת למפגש! חבל שלא נשארת עוד קצת.. רציתי להגיד לך פנים מול פנים שתמיד כיף לקרוא את ההודעות החמודות שלך! תמשיכי לכתוב ולשתף אותנו! מתוקה!
נטלי, את ממש ממש נחמדה! היה כיף להכיר אותך!!
גומא, היה ממש ממש ממש כיף להכיר אותך! עד עכשיו היית "הזה שהופיע בקטנטנות" אבל עכשיו אני יכולה להגיד "נו, הבן אדם הנחמד והחמוד הזה..", אני מקווה שניפגש שוב ונמשיך לדבר..
יהודית, וואו! בדמיון שלי היית ממש שונה! היה כיף לפגוש אותך! את ממש חמודה ונחמדה!
עידן, את מאוד יפה.. חבל שלא נשארת עוד קצת.. בכל מקרה, היה כיף להכיר אותך!
עומריתוש.. היה ממש כיף לפגוש אותך!! זה טוב שאת יודעת לגרש אנשים לא רצויים מהחיים שלך.. זה יבוא לידי ביטוי גם בהמשך החיים.. אני בטוחה! הרבה אנשים ירצו להתקרב אל ילדה כזאת חמודה! ובנוסף, גם יפה!
דקלונת.. אני עדיין בשוק מזה שפגשתי אותך.. איך התרגשתי שראיתי אותך.. אני עדיין לא כל כך יודעת מה להגיד לך מרוב דברים שאני רוצה להגיד לך.. אולי יום אחד זה יצא לי.. אני מאוד מאוד שמחה שהגעת למפגש.. האמת היא שגם אצלי את היית הסיבה העיקרית להגעה שלי.. זאת אומרת, רציתי מאוד מאוד מאוד לפגוש את כולם אבל כשאמרת שאת תגיעי, לא הייתה לי שום התלבטות לגבי ההגעה, אמרתי לעצמי שאני מגיעה ויהי מה! היה מאוד מאוד כיף לפגוש אותך!! אני מקווה שיצא לנו להתראות עוד פעמים נוספות.. את ממש נחמדה, מתוקה וכייפית.. את בדיוק כמו שחשבתי שתהיי! תמשיכי לעדכן אותנו לגבי כל הפרוייקטים! אל תשכחי! אני מאחלת לך הרבה הרבה הרבה הצלחה! אה, ותודה על הסוכרייה!

../images/Emo122.gif

אני המוזרה. נראה לי. האמ. סליחה.. פשוטפשוט.. קולה בבקבוק של תינוק לא עושה טוב. גם לשתות בועות סבון.
צר לי על ההפרעה.. ואתם אנשים נחמדים..או שלא כ"כ. זה לא יפה לסלק אותנו ולא לתת לי לשבת איתכם
לא נורא, יהיה טוב ותהיו בריאים נועא:] סליחהשוב:]

and now it's my turn ../images/Emo9.gif

קודם כל, הרשו לי לומר, שהמפגש הזה היה חווייתי במיוחד, רק מעצם העובדה שדיקלה השתתפה בו. זה היה כל-כך מרגש לראות את הבנאדם שמאחורי המילים, מאחורי האייקונים, מאחורי הסיפורים, והיומן... דיקלה, אני מאוד מקווה, שגם למפגש הבא שנארגן, אולי בחופש סוכות הקרוב, אם יתאפשר, את תבואי גם, כדי שגם אלו שלא יכלו להגיע [אורית, וויקי, אתי, דיקלה השניה, הללי, ועוד כמה שבטח שכחתי... וסליחה על כך
] יוכלו לראות אותך, כי זה באמת מרגיש כמו פגישה עם סלבריטאי [כמעט כמו עם גומא
]. דבר שני, בקשר למפגש עצמו- חבר'ה, אני חייבת להודות שזה היה כיף-כיף-כיף. אמנם הייתי רק שעה וחצי, כך שיכול להיות שחלק מהצחוקים הספקתי לפספס, אבל עדיין, בזמן שכן הייתי, נהניתי נורא. זה היה מפגש מרגש כזה, לא יודעת איך להסביר... אולי בגלל שבאמת פגשתי אנשים שעוד לא יצא לי לראות אפ'פעם, כי במפגש הקודם, למשל [השני במספרו], כבר הכרתי את כל האנשים, חוץ מגומא, שהיתה הפתעה. והפעם, היו כמה הפתעות: נטלי, עומרית ונוגה
. זה היה בהחלט מרגש. להבדיל ממפגשים קודמים, קצת קשה לי, או לא מצליח לי לספר בדיוק מה הלך שם, כלומר- מה עשינו, על מה צחקנו, וכאלה... לא יודעת למה, זה קצת מוזר. אז אני רק יכולה להגיד, לאלו שלא היו [והיו מאוד חסרים לנו, באמת!], שהיה מדהים. היה מפגש מרגש ומצחיק. כשהגעתי לעבודה, כאבו לי הלחיים מרוב לחייך. זה קורה לי, לפעמים, כשאני מחייכת הרבה. בעיקרון אני טיפוס די חייכן, אבל יש אירועים שבהם, מרוב התרגשות, טובה כזאתי, השפתיים שלי נתקעות בסטטוס של חיוך, ואז אח"כ שורף לי בלחיים
. זה נשמע מוזר, אבל... שמעתי מכמה אנשים שגם להם זה קורה, אז אולי בכל זאת אני לא המוזרה היחידה
. תמיד אחרי שיש לנו מפגש פורום, זה רק עושה לי חשק לעשות עוד אחד כזה. אז בואו נקבע לעצמנו- שבחופש סוכות- ניפגש שוב! והפעם, באמת לא חייבים בעזריאלי! כלומר, אני יודעת שזה מקום מרכזי והכל, ושנורא נוח להגיע אליו, אבל אפשר גם ללכת למקומות אחרים... אפשר ללכת למקומות שהם לא בת"א, אבל אפשר גם להיפגש במקומות שהם כן בת"א והם לא בהכרח עזריאלי, וגם הם מאוד נגישים מבחינת איך להגיע, נניח- גני יהושוע [יש רכבת שמורידה באוניברסיטה, ומשם זה חמש דקות הליכה עד לשם], ואפשר לעשות שם פיקניק נחמד בשעות אחה"צ, כי אז, בחופש סוכות, יהיה קצת פחות חם מעכשיו... בקיצור- עוד נדבר, אבל הפואנטה שלי היא, שפעם הבאה, אפשר לגוון במקום. יכול להיות ממש מגניב
. אוקי, ועכשיו, הקדשה אישית לכל אחד, אהמ אהמ:
נוגה - נוגה, כבר כתבתי לך את זה למעלה בשירשור- את יפהפייה אמיתית. גם בתמונה עצמה את מתוקה נורא, אבל בחיים, את פי אלף יותר. אני יודעת שלא ממש יצא לנו לדבר ככה, רק את ואני, אבל פעם הבאה נשלים את החסר
. היה לי כיף לראות אותך, ואני ממש שמחה שבאת
.
יהודית - אוי, דיתוש, את פשוט מותק, ואת מצליחה להצחיק אותי נורא
. אהבתי נורא את הג'ינס שלבשת!!! היה לי פעם אחד כזה, אבל... מממ... קצת גדלתי ו... איך נאמר? 'תפחתי' [
] מאז, כך שהוא לא ממש עלה עלי יותר, אבל כשראיתי אותך איתו, זה עשה לי נוסטלגיה
. את נראית נהדר, זה לא רק שאת נראית טוב מבחינת יופי, את גם נראית זורחת כזו, וזו איכות שאין להרבה אנשים.
היה לי ממש כיף לראות איתך ולדבר איתך.
עומרית - אוי, עומריתי, את פשוט מק-סי-מה!!! את מפולפלת, את אינטליגנטית [כן כן, תתפלאי, אפשר להבחין אם בנאדם אינטליגנט או לא, גם משיחות קצרות יחסית], את יפה, את שנונה, ואני באמת חושבת, שחבר שלך בר-מזל. אני ממש שמחה שהגעת לפגישה, ואני מאוד-מאוד מקווה שגם לבאה תגיעי!
נעמה - טוב, על נעמונת אין לי הרבה מה להגיד, הרי אותה אני מכירה כבר 10 שנים ושמונה חודשים
[שימו לב לדיוק!], אבל רק שתדעי, נעמונת, שאני אוהבת אותך נורא, ושאת הקטנטונת שלי!
גומא - אוי, גומא גומא גומא...
איזה מתוק אתה! הלוואי והיו עוד מיליוני בנים כמוך, תאמין לי. אתה נהדר, והיה לי ממש כיף לראות אותך!!! אני מקווה שבפגישה הבאה תגיע שוב, וגם אם לא, אז לכל הפחות ניפגש בפגישה מקרית ביותר באמצע הרחוב
. כיף שבאת! מוווואה!
נטלי - אוי, מאמי, איזו יפה את! ואיזה שיער מדהים יש לך! לאחת החברות הכי טובות שלי יש שיער כזה, ואני משגעת אותה, אני כל הזמן משחקת לה עם השיער ולא מפסיקה להחמיא לה... היא כל פעם כמעט נותנת לי כאפה בגלל זה...
[אני חברה מוכה!] אני ממש שמחה שהגעת, אני ממש שמחה שיצא לי לראות אותך, ואני ממש-ממש-ממש [
] מקווה שפגישת פורום הבא נוכל להגיע שתינו, ושוב נתראה זו עם זו
. את מתוקית!
עמית - מית-מית, גם עליך אין צורך שארחיב... אני אוהבת אותך, מאוד, ו... מממ... זהו...
שאולה - אוי, איך אני אוהבת אותך, ילדונת!!! את כזאתי מיוחדת!!! מעבר לכך, את אחד מהאנשים הכי יצירתיים ומגניבים שאני מכירה. ממש שמחתי לראות אותך שוב, ולחבק אותך שוב, ו... הכל. פגישת פורום הבאה אני מבטיחה שאני אשאר יותר [באמת!!!
].
עידן - אוקי, אותך לא הספקתי לראות בכלל, כי אני הלכתי באיזה ארבע וחצי, ובטח את הגעת טיפונת אחריי, אבל אני עוד זוכרת אותך מפעם, כשניסינו לארגן מפגש פורום ולא ממש יצא, ואני זוכרת שאת יפה נורא...! לא יודעת, סתם הרגיש לי לנכון לרשום גם לך 'הקדשה' כזו, אפילו שלא ראיתי אותך הפעם בכלל
.
ואחרונה חביבה- הדובדבן שבקצפת- דיקלה - אין אין אין, את פשוט נהדרת! היה כיף לראות אותך, תענוג לפגוש אותך, לדבר איתך, ללמוד ממך... אני גאה בך ומעריכה אותך על שהגעת, אני יודעת שזה דורש המון אומץ, להראות את עצמך, ככה, אבל אני שמחה שעשית את הצעד הגדול הזה בכל זאת, כי כולנו יכולנו להנות מהפרצוף היפה שלך
, מהסוכריה הטעימה שקנית לנו
, ובכלל, מלראות את הבנאדם שמאחורי המילים. תודה שבאת, ומקווה שפעם הבאה גם תבואי!
~~~
~~~ תודה לכולכם על מפגש מופלא!!! נתראה שוב במפגש הבא
.

עדידה,

תודה על המחמאות.. אני מבינה שאת רוצה שאני יסמיק למשך שנה שלמה..
וגם לי קורה הקטע הזה עם הלחיים.. צרפי אותי למועדון! (זה כולל הנחות בסופרמארקט?)

Principessa 17

New member
מתה עלייך, עדידושית!

תודה על המחמאות -ושוב במיוחד בשבילך "אני מתביישת"...
אני תמיד חלמתי שיהיה לי שיער חלק (כמו שלך), אבל כבר השלמתי עם זה שאין לי
גם בשיער שלי הרבה אוהבים לשחק וגם הם חוטפים כאפות (זה הורס לי את התסרוקת!
)

אוהבת אותך מאוד!

אוי, פתאום נזכרתי, תכננתי לספר לך על החלום הממש מוזר ופריקי שחלמתי עלייך פעם, ושכחתי.

דיתוּש

New member
ועכשיו אני../images/Emo20.gif

חוויות מפגש [: חברים וחברות, עליי לציין עוד לפני שאני מתחילה לקשקש, שהמפגש הזה היה מקסים. בחיים שלי לא היה לי מפגש כ"כ נעים, כיפי ו... שולט! :) קמתי לי בשקט בבוקר, הסתדרתי, הסתרקתי בלה בלה בלה... כל הקשקושים האלה שעושים. עמית התקשר, ויצאתי לי מהבית לכיוון התחנה המרכזית. עברתי באוטובוס כל מיני WEIRDOES כאלה, השם ישמור מאיפה הקריצו אותם... כשעליתי על האוטובוס לתל-אביב לא עשיתי יותר מדי חוץ מלישון... ואז הגעתי לתחנה המרכזית, ובעזרתו של מודיעין אגד הכתום מצאתי את עמית. יו-הו! נסענו באוטובוס (קו 47 זה היה?) לעזריאלי, עמית ברוב טובו כרטס עליי... חחח... עוד כשהיינו באוטובוס לא ממש התרגשתי, אבל כשהיינו ליד עזריאלי ממש התחלתי להתרגש. ככה ש... יופי! כשראיתי אתכם הרגשתי מה זה מוזר. פרט לאנשים שכבר הכרתי, פתאום לראות הכל יוצא לפועל... דפק לי הלב בקצב מהיר :) זהו, מי שהיו זה GOMA, שאולה, עדי, נעמה, נגה, עומרית, עמית ואני. בדרך הצטרפה גם נטלי, וכמעט ביחד איתה דקלה - הלא היא שלומצקלה שהגיעה על כסא גלגלים הישר מבית האבות (זה בעצם היה אופנוע, אבל הבנתם את הכוונה). כולם החליפו מבטים נרגשים, והחלטנו לעלות לגג של תפוז. שם התיישבנו במעגל (איזה קבוצתיים אנחנו) ושלומצי חילקה לנו סוכריות רעילות (הפה שלי עדיין קצת כחלחל). אבל מה שאהבתי זה התמונה שהיא שמה, זה היה ממש מקסים (לי יש את זו של החורף! נו, בא יפה דווקא). חילקנו חוויות של צבא, מחזות-זמר (תום אבני עשה לי כריך), פורום מיץ תפוזים וגברים בביקיני, סופר-פארם ושאר ירקות. כמובן הרבה עדכונים עם דקלה עם על מעלליה בעולם הקולנוע ובכלל. אחרי שכולם הלכו, נותרנו שישייה (שגם GOMA הצטרף אליה פתאום) ואכלנו יחד (טוב, נטלי עמית עומרית ואני קצת "הברזנו" לשאולה ונגה... סליחה בננות..!). אני ממש שמחה שהגעתי למפגש הזה - והשיר לפורום מיד אחריי...

דיתוּש

New member
../images/Emo79.gifוהשיר למפגש הפורום../images/Emo79.gif

בבוקר חמישי התארגנה לה קבוצה חבורת אנשושים לא גדולה, לא קטנה בעזריאלי נפגשנו פרצופינו המומים עם הרבה נשיקות, חיוכים וחיבוקים. במעגל התיישבנו וחיכינו ליחידה שתגיע כבר אלינו שלומצי / דקלה :) כשהגיעה סוף סוף התרגשנו עד אשפוז והוחלט שנעלה לגג של תפוז. החלפנו חוויות צחוקים ושירים פגשנו גם חבר'ה מפורומים אחרים. ובסוף המפגש, התפצלנו במהרה וידענו שאנחנו לעד חבורה. אז נכריז כולנו שישמע גם האל נצרח עד לשמיים - גם אני משלש"ל!

דיתוּש

New member
והפתעה אחרונה - לנטלי../images/Emo141.gif

נטלולה, על ששכחתי את יום ההולדת שלך - בושה וכלימה! אבל הנה, אני רוצה לתת לך הודעת פיצוי מקסימה שכמוך
רוצה לאחל לך... שנים של שמחה, הרבה מזל-טוב, שתמשיכי עם החיוכים המקסימים שלך, שתישארי יפהפיה כמו היום, עושר (טוב גם את זה צריכים, לא?!
), מלא של אהבה מהחברים, מבן-זוג לעתיד, מהמשפוחעס, הרבה משאלות מוגשמות, שלווה פנימית, ובעיקר בעיקר בעיקר - אושר. משוגעת עלייך ילדה יפה שלי

למעלה