and now it's my turn ../images/Emo9.gif
קודם כל, הרשו לי לומר, שהמפגש הזה היה חווייתי במיוחד, רק מעצם העובדה שדיקלה השתתפה בו. זה היה כל-כך מרגש לראות את הבנאדם שמאחורי המילים, מאחורי האייקונים, מאחורי הסיפורים, והיומן... דיקלה, אני מאוד מקווה, שגם למפגש הבא שנארגן, אולי בחופש סוכות הקרוב, אם יתאפשר, את תבואי גם, כדי שגם אלו שלא יכלו להגיע [אורית, וויקי, אתי, דיקלה השניה, הללי, ועוד כמה שבטח שכחתי... וסליחה על כך
] יוכלו לראות אותך, כי זה באמת מרגיש כמו פגישה עם סלבריטאי [כמעט כמו עם גומא
]. דבר שני, בקשר למפגש עצמו- חבר'ה, אני חייבת להודות שזה היה כיף-כיף-כיף. אמנם הייתי רק שעה וחצי, כך שיכול להיות שחלק מהצחוקים הספקתי לפספס, אבל עדיין, בזמן שכן הייתי, נהניתי נורא. זה היה מפגש מרגש כזה, לא יודעת איך להסביר... אולי בגלל שבאמת פגשתי אנשים שעוד לא יצא לי לראות אפ'פעם, כי במפגש הקודם, למשל [השני במספרו], כבר הכרתי את כל האנשים, חוץ מגומא, שהיתה הפתעה. והפעם, היו כמה הפתעות: נטלי, עומרית ונוגה
. זה היה בהחלט מרגש. להבדיל ממפגשים קודמים, קצת קשה לי, או לא מצליח לי לספר בדיוק מה הלך שם, כלומר- מה עשינו, על מה צחקנו, וכאלה... לא יודעת למה, זה קצת מוזר. אז אני רק יכולה להגיד, לאלו שלא היו [והיו מאוד חסרים לנו, באמת!], שהיה מדהים. היה מפגש מרגש ומצחיק. כשהגעתי לעבודה, כאבו לי הלחיים מרוב לחייך. זה קורה לי, לפעמים, כשאני מחייכת הרבה. בעיקרון אני טיפוס די חייכן, אבל יש אירועים שבהם, מרוב התרגשות, טובה כזאתי, השפתיים שלי נתקעות בסטטוס של חיוך, ואז אח"כ שורף לי בלחיים
. זה נשמע מוזר, אבל... שמעתי מכמה אנשים שגם להם זה קורה, אז אולי בכל זאת אני לא המוזרה היחידה
. תמיד אחרי שיש לנו מפגש פורום, זה רק עושה לי חשק לעשות עוד אחד כזה. אז בואו נקבע לעצמנו- שבחופש סוכות- ניפגש שוב! והפעם, באמת לא חייבים בעזריאלי! כלומר, אני יודעת שזה מקום מרכזי והכל, ושנורא נוח להגיע אליו, אבל אפשר גם ללכת למקומות אחרים... אפשר ללכת למקומות שהם לא בת"א, אבל אפשר גם להיפגש במקומות שהם כן בת"א והם לא בהכרח עזריאלי, וגם הם מאוד נגישים מבחינת איך להגיע, נניח- גני יהושוע [יש רכבת שמורידה באוניברסיטה, ומשם זה חמש דקות הליכה עד לשם], ואפשר לעשות שם פיקניק נחמד בשעות אחה"צ, כי אז, בחופש סוכות, יהיה קצת פחות חם מעכשיו... בקיצור- עוד נדבר, אבל הפואנטה שלי היא, שפעם הבאה, אפשר לגוון במקום. יכול להיות ממש מגניב
. אוקי, ועכשיו, הקדשה אישית לכל אחד, אהמ אהמ:
נוגה - נוגה, כבר כתבתי לך את זה למעלה בשירשור- את יפהפייה אמיתית. גם בתמונה עצמה את מתוקה נורא, אבל בחיים, את פי אלף יותר. אני יודעת שלא ממש יצא לנו לדבר ככה, רק את ואני, אבל פעם הבאה נשלים את החסר
. היה לי כיף לראות אותך, ואני ממש שמחה שבאת
.
יהודית - אוי, דיתוש, את פשוט מותק, ואת מצליחה להצחיק אותי נורא
. אהבתי נורא את הג'ינס שלבשת!!! היה לי פעם אחד כזה, אבל... מממ... קצת גדלתי ו... איך נאמר? 'תפחתי' [
] מאז, כך שהוא לא ממש עלה עלי יותר, אבל כשראיתי אותך איתו, זה עשה לי נוסטלגיה
. את נראית נהדר, זה לא רק שאת נראית טוב מבחינת יופי, את גם נראית זורחת כזו, וזו איכות שאין להרבה אנשים.
היה לי ממש כיף לראות איתך ולדבר איתך.
עומרית - אוי, עומריתי, את פשוט מק-סי-מה!!! את מפולפלת, את אינטליגנטית [כן כן, תתפלאי, אפשר להבחין אם בנאדם אינטליגנט או לא, גם משיחות קצרות יחסית], את יפה, את שנונה, ואני באמת חושבת, שחבר שלך בר-מזל. אני ממש שמחה שהגעת לפגישה, ואני מאוד-מאוד מקווה שגם לבאה תגיעי!
נעמה - טוב, על נעמונת אין לי הרבה מה להגיד, הרי אותה אני מכירה כבר 10 שנים ושמונה חודשים
[שימו לב לדיוק!], אבל רק שתדעי, נעמונת, שאני אוהבת אותך נורא, ושאת הקטנטונת שלי!
גומא - אוי, גומא גומא גומא...
איזה מתוק אתה! הלוואי והיו עוד מיליוני בנים כמוך, תאמין לי. אתה נהדר, והיה לי ממש כיף לראות אותך!!! אני מקווה שבפגישה הבאה תגיע שוב, וגם אם לא, אז לכל הפחות ניפגש בפגישה מקרית ביותר באמצע הרחוב
. כיף שבאת! מוווואה!
נטלי - אוי, מאמי, איזו יפה את! ואיזה שיער מדהים יש לך! לאחת החברות הכי טובות שלי יש שיער כזה, ואני משגעת אותה, אני כל הזמן משחקת לה עם השיער ולא מפסיקה להחמיא לה... היא כל פעם כמעט נותנת לי כאפה בגלל זה...
[אני חברה מוכה!] אני ממש שמחה שהגעת, אני ממש שמחה שיצא לי לראות אותך, ואני ממש-ממש-ממש [
] מקווה שפגישת פורום הבא נוכל להגיע שתינו, ושוב נתראה זו עם זו
. את מתוקית!
עמית - מית-מית, גם עליך אין צורך שארחיב... אני אוהבת אותך, מאוד, ו... מממ... זהו...
שאולה - אוי, איך אני אוהבת אותך, ילדונת!!! את כזאתי מיוחדת!!! מעבר לכך, את אחד מהאנשים הכי יצירתיים ומגניבים שאני מכירה. ממש שמחתי לראות אותך שוב, ולחבק אותך שוב, ו... הכל. פגישת פורום הבאה אני מבטיחה שאני אשאר יותר [באמת!!!
].
עידן - אוקי, אותך לא הספקתי לראות בכלל, כי אני הלכתי באיזה ארבע וחצי, ובטח את הגעת טיפונת אחריי, אבל אני עוד זוכרת אותך מפעם, כשניסינו לארגן מפגש פורום ולא ממש יצא, ואני זוכרת שאת יפה נורא...! לא יודעת, סתם הרגיש לי לנכון לרשום גם לך 'הקדשה' כזו, אפילו שלא ראיתי אותך הפעם בכלל
.
ואחרונה חביבה- הדובדבן שבקצפת-
דיקלה - אין אין אין, את פשוט נהדרת! היה כיף לראות אותך, תענוג לפגוש אותך, לדבר איתך, ללמוד ממך... אני גאה בך ומעריכה אותך על שהגעת, אני יודעת שזה דורש המון אומץ, להראות את עצמך, ככה, אבל אני שמחה שעשית את הצעד הגדול הזה בכל זאת, כי כולנו יכולנו להנות מהפרצוף היפה שלך
, מהסוכריה הטעימה שקנית לנו
, ובכלל, מלראות את הבנאדם שמאחורי המילים. תודה שבאת, ומקווה שפעם הבאה גם תבואי!
~~~
~~~ תודה לכולכם על מפגש מופלא!!! נתראה שוב במפגש הבא
.