טוב, אז גם אני...
באיחור אלגנטי של יומיים, החלטתי גם לכתוב מן סיכומון מפגש שכזה, נדמה לי שהפעם הוא ייצא יותר קצר ותמציתי מאשר בפעמים הקודמות, אך אשתדל כפי יכולתי. בכל מקרה, אני חייבת להודות ולהתוודות שהרגשתי מוזר במפגש הזה. אני לא יודעת למה, לא יכולה ממש להסביר, אולי בגלל קיומה של דקלה, שתודו-השרתה אווירה קצת מוזרה על כל הענין, בכל זאת-שלומצי, דקלה, סיפור מסובך ומוזר. אולי בגלל הכמות הגדולה יחסית של האנשים שהיו וכמות האנשים החדשים שהיו(במפגש הקודם בכל זאת כולם היו מוכרים, חוץ מגומא), בקיצור, היה לי מוזר. (התלבטתי אם לכתוב רק כמה היה נפלא ומקסים ולהשאיר את זה ככה, אבל החלטתי בכל זאת לומר בקיצור את אשר על ליבי..) אז למפגש הגעתי אחרי קורס פסיכומטרי מעייף, מתיש ומגעיל, התארגנתי לי והסתדרתי בשירותים (גירלס סטאף, אתם יודעים) והלכתי לי לכיוון יטבתה. ביטבתה ראיתי 2 בנות, שלאחר מספר שניות, ולאחר שכבר התחלתי לעבור על פניהן בפרצוף ביטול של :"הן לא מהפורום" החלטתי שכן, אחת מהן זו בהחלט נגה- שנראית שונה (!) מאשר בתמונה, אך בכל זאת, באופן מפתיע- יש קווי דמיון...

אז הכרתי את עומרית שעמדה לה עם הספר של דקלה והפתיעה אותי במראה שלה יען כי הייתה בטוחה שהיא 1.80, עם תספורת קארה קצרה וכל מיני..ולמעשה היא הייתה נמוכה בכ-20 סנטימטרים מציפיותיי (אני מניחה שהתמונה שראיתי מתישהו ב"על בנים ועל בנות" לא הייתה שלה).אט אט, החלו להגיע עוד אנשים, עדי ונעמה, עמית ויהודית, גומא (שהיה לא<!!> ידידותי ולא עשה אפילו סבב חיבוקים, שיים און יו!)..ואז נשארנו מצפים לנטלי ולדקלה- שכבר התחלנו לפתח תיאוריות של זה שהיא הבריזה לנו או לחילופין עברה, ראתה אותנו ואז הבריזה לנו...
אחרי הרבה חדשות והרבה מבטים מבולבלים מסביב דקלה הגיעה, חלקנו, שלא ידעו איך היא נראית נשארו לשבת מבולבלים, חלקנו האחר שעשה שיעורי בית וכבר ראה תמונות באינטרנט, הבין שזוהי דקלה וקם לקראתה. אוקיי, אז זה היה ממש מוזר. ומביך. ממש. גם כשעלינו לגג, דקלה עם מבט מבולבל ומפוחד הולכת בראש ופעם בכמה זמן מסתכלת אחורה לבדוק שכולנו שם, ואנחנו מאחוריה, זוגות-זוגות הולכים ומדסקסים על המצב המוזר הזה. הגענו לגג, הצגנו את עצמנו בפני דקלה+חיבוקים, נשיקות וסוכריות רדיואקטיביות שהשאירו את הפה שלי כחול לשארית היום, ד"א- דקלה, תודה רבה על הסוכריות ועל הציורים! זה היה מאוד חמוד! עומרית חילקה לנו מדבקות מיניאטוריות של :"איי לב יו, עומרית" שרבים הבינו אותן כ"איי לאב עומרית" והשתעשעו רבות מן הענין. תודה גם לך עומרית! זה גם היה ממש חמוד! הדבקתי את מדבקתי על כרטיס הביקור של פורום "מיץ תפוזים" שביקרו אותנו. טוב, ישבנו, דיברנו, לי עדיין היה די מוזר, נו.. אחרי כמה זמן נעמה הלכה, אחר כך עדי והיה לי מאוד עצוב..): כי עדי כל הזמן הולכת מוקדם (לא מאמינה לך יותר!), ועדי, בקושי החלפתי איתך איזה 2 משפטים, אוף איתך!
(אה, ד"א, נעמה, הכובע שלך בהחלט מגניב ואופנתי!
) המשכנו לשבת, שמענו הרבה סיפורים של דקלה, היו צחוקים, קטעים, דאחקות וכהנא וכהנא. באיזשהו שלב, באיחור חביב, עידן הגיעה ואט אט נטשה אותנו והתחברה עם כל מיני ווירדוז מפורומים אחרים..(מיץ תפוזים? סקס אחר?) ואז דקלה הלכה, כל אחד בתורו הצטלפ איתה, ואני נותרתי מאוד מאוכזבת כשגיליתי לאחר כמה שעות שגם אחרי בערך 5 פעמים שעמית ניסה לצלם אותנו, אין לי תמונה שלי עם דקלה! הרי עוד כמה שנים היא תהיה שווה מליונים! ירדנו לאכול, כשבדרך עידן פשוט נעלמה בלי לומר מילה (אני לפחות לא שמעתי אחת כזאת) וגומא גם נטש לו... עמית קנה פיצה בעגבניה, עומרית, יהודית, עמית ונטלי הלכו למקדונלדס ואני ונגה הנורא החלטיות הלכנו לנו לחפש משהו לאכול. בדרך פגשנו את גומא ששתה לו מיץ די מגעיל ובסוף נשאר איתנו עוד איזה שעה-שעתיים (ייפי יי!) כשאני ונגה חזרנו מהחיפוש אחר האוכל (היא-לזניה, אני-מקדנולדס), עומרית כבר לא הייתה שם ויהודית בדיוק ברחה בריצה (
). טוב. נשארנו אני, נגה, נטלי, גומא ועמית... 3 האמצעיים פיתחו להם שיחות על המסע לפולין ואני ועמית ישבנו לנו שותקים... בשלב כלשהו, אחותו המגניבה של גומא נזכרה שהוא קיים ובאה לקחת אותו והוא נפרד מאיתנו בחיבוקים (החוצפן! החליט ש"קיבלתי ממנו כבר יותר מדיי", פחחח...), נשיקות, דילוגים והילולה (נו טוב,בערך). ואט אט גם אנו החלטנו להתפזר, לא אחרי כ-10 נסיונות כושלים של עמית לצלם אותי ואת נגה, ונטלי שקנתה לה אייס שוקו (טעים דווקא) בארומה. אזהו, יש לי כמה תמונות, אז מי שרוצה, אני אוכל לשלוח לו אותן לאיסיקיו (אם הוא מקבל קבצים) או לאימייל- תכתבו לי את האימיילים שלכם). לסיכום, היה לי מפגש מוזר ומביך אך אם זה נחמד ומרגש, כן ירבו. ולכל אחד: נגה- חמודה עם קול של ברבי ("לברבי אין קול!"- חח זה היה מצחיק. ד"א בטלפון הקול שלך הרבה יותר ברבייתי..

), שמחתי מאוד לפגוש אותך בפעם הראשונה, ופעם אני עוד אבוא לבקר בבועתך החביבה., אני מבטיחה. את מתוקה ואני שמחה שביליתי איתך די הרבה במפגש ויצא לנו לדבר (אם כי את חייבת לי עוד סיפור או שניים, אם את זוכרת) ואני מקווה מאוד שנישאר בקשר..

יודית- נורא התלהבתי לפגוש אותך וכל זה, ובסוף החלפנו אולי איזה משפט..): חבל. אבל אני עוד אהיה בטח כמה פעמים בירושלים בשנה הקרובה- לשכת גיוס וזה, כך שאני דורשת פגישות. את לגמרי מגניבה ומצחיקה ואני אוהבת אותך , אבל את זה הרי ידעתי כבר ממזמן.
אה, והיית לבושה מגניב. עדי- אוי, למה הלכת כל כך מוקדם?
היית כל כך חמודה, ישבת וחייכת לך כל הזמן, ובכלל, אני אוהבת אותך! היה לי נורא חבל שהלכת ולא נשארת איתנו עוד, את מהטובים. גומא- כל הזמן עם ההערות העוקצניות האלה שלך...(נו טוב, אני מניחה שזה היה אותו דבר גם מצידי..אז פסדר),היה לי נורא כיף לשוחח איתך ולהעיר ביחד הערות על הנעשה מסביב. אתה מגניב ביותר, וזאת גם הסיבה שאכזבת אותי נורא עם האפור+פסי תורכיז שלך, אתה מסוגל ליותר! נו, אוהבת אותך בכל זאת..

עמית- "הגבר של הפורום"- כבר פגישה שלישית איתך ואתה רק משתבח מפגישה לפגישה. וואי נהיית גם לגמרי גבוה! מה הגובה שלך? למרות שגם איתך לא דיברתי נורא הרבה, שמחתי מאוד מאוד לפגוש אותך (ולהחליף מבטים מיואשים בשיחת הפולין) ומקווה לפגישות נוספות.אתה מקסים! (אה, וכן, אחי, אחותך, צריך לסדר משהו...
) נעמה- חמודונת אמיתית, עם הכובע התכלת המגניב! נדמה לי שזכית להכי הרבה פופולריות בפגישה, ובצדק, את מתוקה! חבל שהלכת כל כך מוקדם, מקווה לפחות לראות אותך בטלויזיה. עומרית- ילדה לגמרי חברותית וכריזמטית ואני מכבדת אותך (וסוגדת ומעריצה ותולה פוסטרים) מאוד על כך. היה מגניב לפגוש אותך ושסוף סוף החלטת לבוא לפגישה! עידן- אממ..היה נחמד לראות אותך חצי שעה? חחח מקווה שנהנית לך בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה וגם שנהנית איתנו והיי, פן וקצוות יותר חשובים מאיתנו? ): היה נורא מוזר ואם זאת נחמד לראות אותך אחרי 3 של שנים של קריאה ואני חייבת להגיד שאת הרבה יותר חיננית ונחמדה במציאות, שזו מחמאה..

נטלי- סוף סוף התגברת על הבושה ובאת, ואני גאה בך על כך! היה מאוד משעשע לשמוע את סיפורי הסופר פארם- חוויות הקופאיות שלך ומאוד נחמד לפגוש אותך! בהצלחה בנהיגה! דקלה- טוב, את זה קשה לסכם בכמה מילים. היה מוזר לפגוש אותך, ואם זאת ממש נפלא! לא אכזבת אותי בכלל, להפך. ואני גאה שיש לנו מנהלת פורום כזאת- גם בת 29 וגם מגניבה! חחח, סתם סתם, את מגניבה בלי קשר לגילך המופלג עד מאוד..
היה ממש נהדר לפגוש אותך אחרי 3 שנים של קריאה, הרפתקאות, הפתעות, בכי וצחוק והרבה רגש. היה נפלא לגפוש אותך! אוהבת אותך!