חוויות מהפסטיגל

SofyTofy

New member
שירשור תמונות מהפסטיגל+חוויות../images/Emo70.gif

היי לכולם! אז כן, אתמול הייתי בפסטיגל (אפילו חיכיתי שעה אחרי, שכוווולם יצאו - כולל יהודה וסופי, שיצאו אחרונים - אחלה אוטו יש לסופי!). הנה שירשור די ארוך של כל התמונות שיש לי (יש לי עוד המון, אבל לא צריך להגזים - הסורק שלי עבד מספיק קשה כבר). טוב אז בעיקרון הסיפור הולך ככה: סבא וילד (אלי ומריאנו) נשאבים לעולם הסרטים ופוגשים בדרך אל שלגייה (סופי כמובן!) כל מיני דמויות ואנשים, ותוך כדי, כל "דמות" מבצעת שיר משלה. למשל הם פוגשים בלש מתוחכם בסגנון מייקל ג´קסון ודיסקו-מן (יהודה´לה), נסיכה מהאגדות (יעל דואני), ספרנית שלא רוצה להיות ספרנית (עדי עזרוני עם השיר "אחת אחרת"), מאסטר טל (טל מוסרי בסיגנון ג´קי צ´אן), קוסם מהאגדות (מיקי גבע, שהיה חתיך מאוד!), אשת המבוך (מירה עווד), את ליאור נרקיס (אין לו דמות) וכמובן כמובן, הזמן שכולם חיכו לו, הפגישה עם שלגייה! סופי, עם השיר המדהים "אהבה ענקית" (שכמובן הצבעתי לו). סופי גם מתנשקת בפה (
) עם אלי ומריאנו (ואז מריאנו הופך מסבא לנסיך). זה כמובן חלק התחרות של הפסטיגל, החלק הראשון. אז הפסקה. חלק שני: ליאל קולט הילדה פותחת את החלק השני עם בגד מפציץ והמון רקדנים ותופים בשיר "קצב החיים". אחר כך יש מחרוזת שירים לעוזי חיטמן בהשתתפותו כמובן, אחר כך עוד כמה שירים קצרים וחמודים של כל כוכב בנפרד (שוב יהודה בסגנון מייקל ג´קסון...) ואז, השיר שכולם כבר מכירים- "סיפור מהסרטים" (שיר הקטשופ). בדיסק (שקניתי כמובן)- 1. סיפור מהסרטים 2. אם אני נסיכה/יעל דואני 3. מאסטר טל/טל מוסרי 4. אחת אחרת/עדי עזרוני 5. איש גדול/מיקי גבע 6. אל תשכחו את הקטנים/אלי ומריאנו 7. צא אל המסע/מירה עווד 8. עד הסוף הטוב/יהודה לוי - שיר מתוק! 9. אהבה ענקית/סופי צדקה - שיק מתוק! 10. החיים כמו סרט/ליאור נרקיס 11. קצב החיים/ליאל קולט 12. מחרוזת שירי עוזי חיטמן (8:54 דקות!!)

SofyTofy

New member
עוד תמונות - לא הכל סופי, לא לדאוג!

אבל הרוב כן על סופי...

SofyTofy

New member
הנה עוד.. תקשיבו רגע..

יש לי עוד המון המון המון המון המון תמונות, אז אם אתם רוצים, רק תגידו ואני אסרוק... אוקיי?

אתי15

New member
איזה כיף לך!!!!

תמונות יפות לאללה! באמת! אבל אם ישבת בשורה 20 ומשהו איך היצלחת לצלם כול כך קרוב?

עדי18

New member
יש לך אולי תמונות של יהודה?

איזה שורה היית? חוצמזה תמונות יפות!!

SofyTofy

New member
יש לי תמונות של יהודה...

ואני לא זוכרת איפה ישבתי..........סורי.

למעלה