חוויות מהפסטיגל

SofyTofy

New member
ישבתי ב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אקויי הנה הבאתי את הכרטיסים בואו אני אגיד לכם.. ישבתי ביציע, גוש ג´, שורה 2.

עדי18

New member
תוכלי לשים אותם פה?

חלק לפחות...... אגב זכיתי בזוג כרטיסים לפסטיגל דרך החידות האלה שיש בכבלים הדיגיטליים ב"גוגו" הקטע הוא שזה יוצא ב-6.12, ואני בדיוק נוסעת לסופשבוע כנראה אז אני לא אוכל ללכת...וזה גם שורה 24....מישהו רוצה אולי?... וחוצמזה כבר יש לי כרטיסים ל-4.12......

pompii

New member
תמונות יפות לאללה!!!

שימי עוד בכיף! ויותר של יהודה

תודה רבה לירדן על התומונות הללו!!!

ירדן כיף לך שהיית ב"פסטיגל מהסרטים" אני יודעת שהבכורה היתה בחיפה. אני גם הולכת, תגידי רגע, איך הפסטיגל, שווה? אני בטוח הולכת עם חברה. התמונות מקסימות, תודה רבה! תסרקי עוד תמונות של סופי אם יש לך אני ארצה לראות ומקווה שנאי אוכל להכנס לכאן בקרוב ולראות אותן.

אתי15

New member
יו כפרה תביא לי אותם בבקשה

גם אני התקשרתי לחידה של גוגו אבל כנראה מאוחר מדיי... בבקשה תביאי לי!!!!!!!!!!!!!!!!!

עדי18

New member
נראה....כי אולי אני נותנת את זה כבר

למישהו מהמשפחה שלי או משהו.....

SofyTofy

New member
לוח המופעים- כולל שעות והכל../images/Emo70.gif

הנה כ-----ל ההופעות של הפסטיגל (65 הופעות במספר). מסכנים יהודה, סופי וכל השאר. כל כך הרבה הופעות. וואו. כל ההופעות- כאן. שימו לב
בחיפה יש 19 הופעות (לא כולל החזרה הגנרלית). לעומת זאת, בתל אביב יש רק 13. ובשאר יש אפילו פחות.

עדי18

New member
ואללה? אני הולכת ב-4.12

בזה של שעה 12:30... ואיי מסכנים באמת...כמה הופעות הם צריכים לעשות ביום!! אבל הם נהנים מזה לא?

o r i a n

New member
../images/Emo15.gifאני הולכת היום לפסטיגללל!!!

ואני שורה 5 באמצע אז אני מקווה שאני אראה טוב את יהודה המתוק!! הרבה אנשים אמרו לי שיהודה היה שם ממש ממש חתיך ויפה!!! אספר לכם אח"כ איך היה...ביי ביי

תמונות עם כוכבי הפסטיגל...

הייתי ביום חמישי בפסטיגל ובגלל שאני מכירה את סופי היא הכניסה אותי מאחורי הקלעים...אז הנה התמונות...תהנו

מגניב!!!!

פגשת את כוכבי הפסטיגל? פגשת את יהודה? מגניבבבבב כיף לךךךך (למרות שגם אני פגשתי אותו... 5 פעמים) וואי איזה אחלה היה בפסטיגל, ישבתי שם על הרצפה הג´יפית במעבר, כי הכרטיס שלי היה שורה 22... חחח איך אני ואחותי התחמקנו מהמאבטחים... היה גדול מעניין עם יהודה וסופי יופיעו גם בשנה הבאה... ו... זה רק אני או שעדי עזרוני ויעל (נראה לי... שכחתי ת´שם שלה... ספיר בלחיי האהבה) ממש ממש ממש דומות???

אני ממש מצטערת..

אני ממש מצטערת אבל המחשב שלי לא מצליח לשלוח לי את התמונות! אני מבטיחה אבל שאני ימשיך לנסות!

למעלה