חוויות מהפסטיגל

QsomeoneQ

New member
משהו קטן על יהודה לוי-

קטן?? גדול!! חברות של אחותי עובדות בפסטיגל בגלל שאבא של אחת מהן הוא עורך הדין של אנשים שם או משהו כזה לא ממש הבנתי.... בקיצור, חוץ מזה שהן כל הזמן מסתובבות איתו, לפני כמה ימים היתה הופעה של הפסטיגל וכשזה נגמר יהודה היה צריך להגיע להסעה הביתה אבל בגלל כל המעריצות שהיו שם הוא לא הספיק לעלות... בקיצור אתם לא מבינים מה קרה!!! חברה של אחותי לקחה אותו הבייתה!! איזה כיף לה חבל"ז!!!!!! אני כ"כ קינאתי!!!!!!! יוסי וג´אגר הסרט הכי טוב בעולם

יא, מסכן יהודה!

אבל אחלה לחברה שלך, היי תגיד (או תגידי) איך הוא הגיע עם חברה שלך בכלל, היא הציעה לו הסעה והוא פשוט בא? מסכן יהודה שפספס את ההסעה שלו...חחחח...לא נעים...מה לעשות, המעריצות יכולות להיות מאד פרועות לפעמים.

חחח יכולות להיות פרועות....

אבל איך הנהג נוסע בלעדיו? כן, היה צריך לעלות על ההסעה איזה יהודה לוי אחד, אבל לא נורא... חפיף... בואו נתחיל לסוע??? חחחחחחחחחחחחח גם אני רוצה להסיע את יהודה... עם הרשיון והמכונית אין לי...חחח

QsomeoneQ

New member
תשובות לאנשים-

אז כרכה- לא, לא ראיתי אותו אבל דיברתי עם החברה הזאת בפלאפון והתחננתי שהיא תתן לי לדבר איתו והיא אמרה שהוא עסוק כרגע ואולי היא תתן לי מתי שהו יתפנה.... א-ב-ל אנעי מקבלת חתימה עם הגדשה מיוחד בשבילי!!!!!!!!!!! והנהג לא נסע בלעדיו הוא פשוט לא יכל להגיע להסעה כי המעריצות עמדו שם.... וכן היא הציעה לו ליסוע איתה. אמממ.. אני חושבת שזהו לא??? have a good week יוסי וג´אגר הסרט הכי טוב בעולם

חחחחח

לא יכל להגיע להסעה? כנראה באמת היו מלא מעריצות!!! חחח כיף לחברה שלך עסוק בשביל שיחת טלפון... במקומה הייתי אומרת לו, או שתענה לה או שאני ממורידה אותך כאן באמצע הדרך... חחחח מעניין איך הוא היה מגיב...

עדי18

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואללה, נחמד מצד יהודה לנסוע עם משהו

שהוא לא מכיר בכלל. הוא היה עד כדי כך נואש? שיקח אוטובוס!
סתם אתם מתארים את יהודה לוי באוטובוס?! LOL!!

חחח נחמד מצידו???

נחמד מצדה שהיא הציעה לו לנסוע!!! חחחחחחחח יהודה לוי באוטובוס? חחחחחחח NO WAY

למעלה