חוויות מהפסטיגל

עדי18

New member
ואללה?! איזה מגניב!!!!

אני לא מכירה אף מפורסם....ואת הקשרים שיש לי אני לא ממש מנצלת....

אתי אני הייתי בשורה ה-18....

מה הפתרון - צריך להזמין כרטיסים לזה איזה חודש מראש, רק ככה אפשר לתפוס מקומות טובים,אבל עד שהחלטתי אם אני הולכת או לא....

אמרתי בהודעה אחרת ששיניתי את המס

של השורה ל10 ובכלל ישתי בשורה ה-1, איזה מזל יש לי תמיד.
זה היה כתוב בעט אז שיניתי ויש לי בייבי-פייס אז איך אנשים יכולים לחשוב שאני מנסה לבלף מישהו, קטעים!!

pompii

New member
תמיד עובדים על הסדרנים....

בהתחלה כולם יושבים במקומות ואז בסוף גולשים איכשהו לשורה ראשונה ויש את הילדים האלה ששולחים ידיים לבמה ואז נותנים להם כיפים והם מתחילים לצרוח כמו משוגעים
גם אני הייתי כזאת, איזה טירוף... כמה הופעות יש להם ביום בכלל? איזה מסכנים הם בטח מתים מעייפות...

SofyTofy

New member
אני פעם נגעתי בתום אבני.. ב-97´

הייתי מטורפת עליו (האמת, אני עדיין... מודה באשמה)... התלהבתי שהוא נתן לי כיף כשהוא ירד במדרגות! אני עדיין מתלהבת מדברים כאלה - ולא איכפת לי להודות!!!

חחחחח

אבל לא באו אחר כך לקחת לך את המקום?הרי הוא בכל זאת היה שייך למישהו אחר,לא?

היית מאמינה שלא?! כאילו ישבנו בשורה

ה-1 ריבונו של עולם ואף 1 לא הקים אותנו, איזה שווה! אבל מה? לא היינו ליד הכניסה לכל האומנים יוצאים ונכנסים אז עברו אח"כ ודי העיפו אותנו הסדרנים המעצבנים האלה, אבל לא ויתרנו. באמת שהיו קטעים שם.

לשרשר-הכוונה היא להגיב על הודעה

ולא לפתוח הודעה חדשה.כלומר,מה שאני עושה כרגע,ומה שאת עשית לפני רגע.הבנת?

אתי15

New member
יאללה איזה כיף לכם גם לי יש כרטיס

אבל בשורה 20 ומשהו!!! לא נראה לי שאני יילך וחוץ מזה שאין לי עם מי ללכת!!!!! איזה מבאס!!!! אבל אם יש לכם תמונות תביאו

עדי18

New member
אני הייתי בשורה 22 ודווקא ראו טוב..

וחוצמזה התקדמתי כזה לאיפה שהמעקה שליד המדרגות שם כל פעם שיהודה היה וככה צילמתי אותו..... הוא עשה לי שלום!!!!

talkedmi

New member
היום ראיתי את הפסטיגל בקלטת...

חברה שלי הייתה וקנתה קלטת אז ראיתי אצלה....היא הייתה איפה שה-V.I.P איפה שאמורים לשבת כל השופטים בקיצור נתנה שם כיפים לכולם. והשיר של יהודה באמת חמוד

אבל...

הם אף פעם לא מתקרבים יותר מדי לשופטים!!!!!!! (כשאני הייתי זה היה ילדים קטנים, אולי היו 2 נשים מבוגרות... שופטים אלק) וואי אני עדיין בהלם מאיך שיהודה נראה אתמול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שלא הלבישו אותו משהו, הוא עדיין נראה פ-י-3-ו-ץ-!!!! איזה מדהים היה השיר שהוא שר באנגלית!!! גם בשיר הקטשופ בסוף, היה איזה קטע, שיהודה ועדי עזרוני היו צריכים ללכת כל אחד לצד אחר של הבמה, ויהודה התבלבל ובה לצד שלה, אז הם צחקו כזה (וואי איזה ממי!!!!!!!) ואז הוא נתן ריצה לצד השני... חחחחח הוא כזה מתוווווווק

לסופיל´ה היה גם שיר מ"צלילי המוסיקה

בפסטיגל וזה היה נחמד דווקא כי אני אוהבת את ג´ולי אנדרוס ואת הסרט. בכלל, איזה שיר היה לדעתכם הכי יפה מהשירים שהיו בהתחלה לכל אומן בפסטיגל? אני הכי אהבתי את של סופי נראה לי, אבל גם מאד אהבתי את של יהודה וליאור נרקיס (נכון ליאור נרקיס חמוד?!) נראה לי נדלקתי עליו...
... כל הישירם האחרים, היו סתמיים...

עדי18

New member
אני(כצפוי) היכ אהבתי את השיר של

יהודה!! הוא שר פשוט מדהים!!!!

למעלה