חדשים... בואו שניה...

נשוי זה לא מצורע:) (הסבר מפורט)

נשוי זה לא מצורע:) אבל עבד נשוי זה עבד שכבר יש אישה בחייו:) ואף מלכה לא רוצה להיות האישה השניה בחשיבותה בחיי העבד שלה:) אפילו אם הוא יספר לה שהוא לא אוהב/מעריך/משתוקק/ לאשה הראשונה! הבנת את זה ברוך?

כמיהתו של הנשוי...

צהריים טובים וחג שמח למכשפה! חבל שגבירה, בעלת נסיון, וסגנון חיים, כשלך, כך חושבת :( כמאמר המשורר: "הפוסל - במומו פוסל"...איך ניתן להכליל ? המלכה - היא הראשונה בחשיבותה... ולא תמיד עדיף עבד רווק על עבד נשוי, איכותי, משכיל, אמין, דיסקרטי, נקי ומשועבד לגבירתו... ותחשבי על זה...מכשפה יקרה נ.ב. - בטוחני שאת, ורבות כמותך לצערי, תישארי בדעתך, ואני, בודאי, אשאר "לבדי"...הויכוח הוא עקר וממש לא רלבנטי, ובודאי לא יקדם אותי ב"נושא" :(

zvz

New member
יאללה ניחשף פעם ראשונה

שם :לא חשוב מהיכן :מרכז גיל :40 מצב משפחתי :נשוי וטב לו גובה :184 צבע שיער : עיניים : תיאור כללי :בעיברית אומרים בריא קרי לא שמן מאד אבל קצת בחיפוש אחר :כניסה לאט לאט לעולם מסקרן מתוך מגמה לנסות להיכוות וגל למצוות כי לצערי החיים חולפים ומה שלא מנסים מותרים וחבל הפנטזיה הפרועה שלי :או או הרבה מאד גם בתחום זה כאדון הניסיון הפרוע ביותר שלי :הלוואי הכי חשוב לדעת עלי :סקרנות מילת המפתח ודמיון מפותח הוא המפתח ושניהם קיימים אז זהו אולי זרקתי חכה מי יודע? . ?

eldargranot

New member
יאללה ננסה

איזור הצפון בן 24 רווק 190 שיער חום עיניים ירוקות נחמד ועדין מחפש מישהי לנסות איתה דברים אני רוצה לנסות דברים ופתוח להצעות

cyberKnight16

New member
החלטתי סוף סוף להצטרףףף..:)

אז זה אני בערך: שם: Sniper (א') מהיכן: ת"א גיל: 17 (לא כמו שכתוב בכינוי) מצב: רווק גובה: 180 צבע שיער: שחור עיניים: חומות תיאור כללי: רזה,בנוי ואוהב לעשות חיים. בחיפוש אחר מלכה בערך בסביבות הגיל שלי,שתדע לשלוט עליי טוב. פנטזיה: שתי מלכות אכזריות,אני,וסשיין מטורףףף וחסר רחמיםם. ניסיון הפרוע ביותר: אורגיה. הכי חשוב לדעת עליי: מורעלל על הצבאא...,סיירת שלד"ג בעתיד. אממ..מה עוד? רוצים לדעת? תשאלו..:)

מהיום להיום

טרייה בהחלט, חמה ומעלה אדים מין התנור נוחתת בפורום אחרי הוראות של המאסטר העתידי כדי שאדא למה אני נכנסת- לדבריו ואם כבר נכנסת, אז עד הסוף.
שם: מציאותית (או כלבה תלוי מי שואל)
מהיכן: עיר הקודש שטופת הזימה מוסוות רק במעיליה השחורים.
מצב משפחתי: רווקה.
גובה: לא כזה שראוי שיציינו אותו בכלל, אבל המצאנו לעצמנו את העקבים, כדי להראות גבוהות יותר, דקות יותר, שקרסולינו יכאבו ועור כפות רגלינו יתקשה, שגבינו יסבול ממחושים שונים, אך יותר מכל כדי שנוכל לנעוץ אותם עמוק בגבו של כלבלב נרצע ומיילל. צבע שיער: מתחזה לבלונד בקייץ ובשאר השנה חום בהיר ותפל.
עיניים: כחולות ויפות.
תיאור כללי: משתפר
בחיפוש אחר: משהו חדש, משהו מעורר סקרנות ולהט. גבר שיכול להיות בשני הצדדים של השוט ולעשות זאת טוב בשניהם ולגלות אם גם אני יכולה.
הפנטזיה הפרועה שלי : עדיין בהתגבשות ולכן קצת ארוכה ומבולבלת.
הניסיון הפרוע שלי : כל הרגילים אני מניחה: גבר שחור, אורגיות, סקס במקום גלוי- לא משהו ייחודי או יוצא דופן (עדיין)
הכי חשוב לדעת עלי...? שיש לי פה גדול ומטופש, שאין לי מערכת סינון ואני פולטת דברים בלי לחשוב אם באמת יש בהם צורך ולכן אסור להעלב ממני או לקחת את התגובות המוגזמות שלי ברצינות. ואם יש למישהו פילטר ספר אני מוכנה לשלם מחיר מחירון. יאללה לעבודה כמו שנאמר -צא ולמד.

ה ר ז ה

New member
היי

שחר ממרכז הארץ ת"א עוד מעט עוד טיפונת בן 18 אני כבר לא רווק יש לי חברההההההאאהה גובה 175 צבע שיער שחור הניסיון שלי ..... לא משו מיוחד "רגיל"

Ms Morrison

New member
הנה אני ../images/Emo9.gif

שם :לארה מהיכן :אזור המרכז, קרוב, אבל לא מספיק לעיר החטאים (שמעתי שככה קוראים לה, לא לגמרי ברור למה...) גיל :23 מצב משפחתי :רווקה גובה :מטר וקצת (כמה קצת? לטובת המכשפה, 60) צבע שיער :שטני עיניים :לפי השמש, המצב רוח תיאור כללי :לרוב זה הולך לפי איך שאני מרגישה, אבל סה"כ, אני מרוצה ממה שאני רואה במראה בחיפוש אחר :וואלה. איזו שאלה מכשילה. לא ברור בכלל. הפנטזיה הפרועה שלי :אדם (אדון?) חזק שידע לגבור על הציניות הטבעית שלי, לשים אותי במקום, לנהוג בי בהתאם למה שאני צריכה, אם זו עדינות, ואם זו קשיחות בלתי מתפשרת. הניסיון הפרוע ביותר שלי :לא יודעת... באופן כללי לא חושבת שההגדרות שלי לפרוע תואמות את של הרוב, בכל זאת, הניסיון הכי פרוע שלי נכון לעכשיו היה לתת לעצמי להתאהב ולהסחף למרות שידעתי שאין סיכוי. יש שיקראו לזה טפשות, אני קוראת לזה התפרעות (וגם טפשות, אבל מי צריך לדעת?
) הכי חשוב לדעת עלי :מאד פתוחה, מוכנה לשמוע, לראות (ואולי גם לנסות) הכל, כל עוד זה חוקי (דהיינו- בהסכמה). לא מאד החלטית אבל ברגע שהחלטתי, כמה שקשה להזיז אותי... טוב אז זאת אני, בינתיים מקווה להשאר לעוד..

Pixy led

New member
וואה, גל של פנים חדשות!../images/Emo12.gif

רק שניה, אני מייד חוזרת לתפקוד... חוזרת... חוזרת... כאן.
אז לשלושה שראיתי עכשיו - דבר ראשון, ברוכים הבאים!
נעים מאד להכיר. דבר שני, כמה הארות אישיות
: מציאותית - ההודעה שלך מיד הדליקה אותי, טוב לראות פנים נועזות ומעניינות בפורום.
שחר - מיד התעורר בי יחס מיוחד, מאחר ואתה בשכבת הגיל שלי.
טוב לראותך! Ms Morrison - גם את נשמעת לי כמו הרפתקנית... אני נורא אוהבת את זה באנשים.
בכל אופן, שוב, נפלא לראות את כולכם. הנה הקפה (
), העוגיות הלא-כשרות לפסח (החג יצא, חמץ - קדימה צעד!), והתמונה המסורתית.

אז בהמשך.. לאייבורי..(הודעה בעמ 1)

שלום שלום לכולם.... שם: אזמרלדה :) (דיווה בשביל הקרובים) מרכז בת 28 גובה: 1.62 שיער שחור ארוך גלי עיניים דבש קצת בכללי:.. עגולה ומתוקה.. בחיפוש אחרי.. עצמי והכי חשוב עלי...אני מניחה שתצטרכו לגלות לבד על מה שלא עניתי כנראה.. שלא היה מספיק רלבנטי

תמרה ל

New member
מצטרפת

שם : תמרה ל. מהיכן :אזור הצפון גיל :31 מצב משפחתי :נשואה גובה :165 צבע שיער :בלונד שטני עיניים :חום ירוק תיאור כללי :נפלאה נהדרת יפה ואוהבת בחיפוש אחר :קו הגבול הפנטזיה הפרועה שלי :לא לפה הניסיון הפרוע ביותר שלי : לא חסר הכי חשוב לדעת עלי : תלוי למי

mpanda

New member
גם אני..

שם: פנדה מהצפון איזור נהריה גיל 21 מצב משפחתי: יש לי בת זוג כבר שנתיים וחצי ואוטוטו עוברות לגור יחד.. אז זה בערך נשואה גובה 158 ס"מ :) צבע שיער: חום כהה עם גוונים בהירים יותר זכר לילדות בלונדינית עיניים: חום תיאור כללי: קומפקטית.. קטנה ורזה ויש אומרים שאני מוזרה. בחיפוש אחר? הכל.. ברגע שמגלה משהו ישר מוצאת מטרה חדשה לחיפוש הפנטזיה הפרועה שלי.. ת'אמת אממ.. סקס בבית קברות (אני קשורה למציבה.. בלה בלה בלה..) הניסיון הפרוע שלי.. אם זה בסקס אז אין ממש אבל בחיים. ניסיתי להתאבד.. הכי חשוב לדעת עליי.. לא מזיקה אם לא מזיקים לי.. וגם אוהבת לדבר המון על הכל.. לילה טוב.. פנדה

Scorpius

New member
איחור אופנתי משהו...

מתקשה לאחרונה להכנס ולבקר - נהנתי בשעתיים האחרונות להתעדכן ולקרוא את הפורום :) ולעניננו : שם : blank - ויש לי את הסיבות להשאיר את זה ככה :) מהיכן : תל-אביב גיל : 22 מצב משפחתי : חברה, אהבה, פרידה. גובה : 178 צבע שיער : שחור עיניים : ירוק-חום תיאור כללי : פיזי משהו : פעם אחרונה ששאלתי קיבלתי את התשובה הזאת : " אני אוהבת אצלך את העיניים האלו,השיער שלך, הכרס הקטנה, אני מתה על הידיים שלך איך שאתה גורם לי להרגיש איך שאתה נוגע. אני אוהבת את השפתיים האלו, אני אוהב לשמוע אותן מדברות, אני יכולה להסתכל עליהן שעות... אני כ"כ אוהבת להרגיש אותן מנשקות אותי. (אני יודע שזה לא כ"כ פייר להביא את דברי החברה כדוגמא, אבל מה לעשות, אני מסכים :) ) וקצת יותר לעומק : ציני, אוהב לאהוב ולא יכול בלי החיבוק. דעתן שאוהב להקשיב לצד השני. חנון גאה בנשמתו ופריק אסטרטגיה. בחיפוש אחר : יותר מידי דברים - בעיקר ידע הפנטזיה הפרועה שלי : כבתול בעולם הכ"כ מדובר הפנטזיה שלי היא המציאות שלכם - כלבה כנועה קשורה מתחננת וחוצפנית (אני צריך להתעצבן איכשהו) הניסיון הפרוע ביותר שלי : שום דבר שיכול להתחרות בכם ידידי :) הדברים הרגילים שמתחילים להימאס. הכי חשוב לדעת עלי : שבסה"כ אני בחור טוב :)

אפשר גם באיחור...?

מהיכן: מרכז גיל: 22 מין: נקבה גובה: 169 צבע: בהירה בחורף שזופה בקיץ מצב משפחתי: רווקה, לא פנויה תאור כללי: לפעמים תמימה ובתולית, רכה ונעימה, מפונקת מטיבעי, לפעמים לא... דומיננטית, אסרטיבית, לא מתפשרת בקלות על מה שאני רוצה, בהכל. פנטזיה: אין לי ספק שאגשים אותה פעם, למרות שכרגע זה רחוק ונשגב... אני רוצה להאנס על ידי כמה גברים, כשאישה ממש רעה מפקחת על כל העניין... כן, להאנס, לא להיות קשורה עם חבלים ושרשראות, אני רוצה להרגיש זרועות חזקות האוחזות אותי, אני רוצה להאבק בהן עד כלוט כוחי... תחביבים: אנאלי, אוראלי, ואגינאלי, כן, בדיוק בסדר הזה... הסטיה שלי: יצא לי כמה וכמה פעמים לצפות בריקי לייק, אבל ביננו...

למעלה