חדשים... בואו שניה...

Pixy led

New member
לא...

ולא. ולא. ולא. ולא. ולא. אופס.

Z o d i a c

New member
פומלית את מלכה../images/Emo70.gif

כן כן מלכה
טוב נו שפחה מלכותית... שם: זודיאק. מהיכן: גבעתיים. גיל: 27 מצב משפחתי: רווק. גובה: 1.78 צבע שיער: שטני כהה עיניים: ירוקות. (כן קסאנדו הן י-ר-ו-ק-ו-ת) תיאור כללי: פ'סדר. בחיפוש אחר: שילוב בין עבד לבעל. הפנטזיה הפרועה שלי: סקס עם וין דיזל. הכי חשוב לדעת עלי: רוצים לדעת? תשאלו.

מלכה? אני ???

טוב .. זה עוד משהו שאולי צריך להוכיח. אז הנה התשובות שלי שם - איה מהיכן - קרוב לסנטראל פארק גיל - 43 מצב משפחתי - אוי ואבוי, אבל שמחה גובה (למכשפה .. זה בשבילך) - 174 שיער - שחור עיניים - שתיים תיאור כללי - אין טענות בחיפוש אחר - ג'ינג'ית עצבנית חסרת סבלנות שלא יודעת איפוק מהו פנטזיה פרועה - לשלוט בשני גברים (נו, אני בשלבי הפיכה לסוויץ' מה לעשות..) נסיון פרוע - על חלק כבר קראתם, על חלק אחר עוד תקראו הכי חשוב לדעת עלי - שאני אוהבת שאוהבים אותי, שאני שרה נהדר, שאני אוהבת לצחוק, ושונאת טיפשים .. אה, ושיש לי מצבור עצום של מתכוני עוגיות נשיקות

אהבתי:)

את הגובה (אוהבת גבוהים) את העוגיות (אצלי קפה חייב עם עוגיה ליד) את השירה (לסדר לך לשיר במועדון?) נ.ב את בשלבי הפיכה לסוויצ'רית:) סוויץ' זה גבר:)

painapple

New member
היי..

אני לא בצד של שום שוט, אבל החלטתי להציג את עצמי גם, בערך. אני ענבר, ונתקלתי בפורום הזה לפני כמה שבועות ומאז אני קוראת פה מדי פעם. הנושא מעניין, אבל אני בספק שאתנסה בו אי פעם. לא בשבילי
במקרה ואני אכתוב פה הודעה נוספת אי פעם.. לפחות הכרזתי על קיומי. וכמובן, על פי דרישת המכשפה - אני מטר 66.

Pixy led

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif

נעים להכיר. אפשר להציע לך קפה (יש TakeAway אם את לא נשארת
)? ואם את כאן, בכל זאת... מה מסקרן אותך בפורום? מה מחזיר אותך אלינו?
לילה טוב...

painapple

New member
../images/Emo39.gif

רק להבהיר שההודעה הראשונה שכתבתי הייתה מנוסחת הרבה יותר טוב. לאן היא נעלמה, רק תפוז יודע. מה שהחזיר אותי אליכם הוא בעצם.. אתם. והנה ניסוח קצת משונה, כי אני באמת לא יודעת איך להסביר את זה. לרוב, כשנתקלים בקבוצת אנשים שמדברים על סקס ובמיוחד באינטרנט, מדובר בחבורת סוטים והרבה שפה מלוכלכת. ואתם לא כאלה. מן הסתם זה אורח חיים אצלכם, אבל אתם מעין קבוצה אוהבת שכזו, ואתם דיי מקסימים למען האמת. אז אולי הפעמים הראשונות שחזרתי לפה היו בגלל הנושא, אבל אתם באמת מיוחדים. מה שמסקרן אותי בקשר לנושא הוא הגבול. עד לאן אדם מוכן ללכת. בתור מישהי שלא מחבבת כאב בכלל, אני מסוגלת להבין את ההנאה שאנשים מקבלים מכאב "קל", רק קצת קשה לי להבין איך אדם מוכן לספוג מה שמבחינתי נראה כעינויים. אך איש איש והעדפותיו
ודבר אחרון, רק רציתי לומר לך שאני קוראת את הבלוג שלך כבר מעל לחצי שנה, ואת פשוט מקסימה.

Pixy led

New member
../images/Emo9.gif

דבר ראשון, אני חושבת שמה שאמרת על הקהילה כאן נכון לחלוטין. זה גם היה אחד הדברים שעודדו אותי מאד להפתח לאנשים כאן ולהצטרף לפורום באופן פעיל. חבר'ה, אתם משהו מיוחד.
אז תודה לך, שכתבת את זה... זה אף-פעם לא מובן מאליו, תמיד כיף לשמוע.
בעניין הגבולות, זה באמת מעניין מאד... כמו שרואים פה בפורום, זה מאד משתנה מאדם לאדם. לגבי איך אנשים יכולים לספוג את זה, שמעתי כל-מני דברים שקשורים במטענים פסיכולוגיים, באנדרופינים - האמת היא שאני לא ממש יודעת. אני רק יודעת שאני נהנית.
כמו שאמרת - איש איש והעדפותיו. ובקשר לדבר האחרון... תודה רבה לך.
גרמת לי להסמיק פה...

שאייאן

New member
פרופיל אתם אומרים...

שם:שאייאן . אבל אני אסובב תראש גם אם תקראו לי ישמעאל(קטע עם שמות תנכיים יש לי) מהיכן.?: איפשהו בפאסיפי דרום דרום מערבית לארצות הברית. גיל: מרגיש כמו בן 13 עם ראש של בן 200 ונראה כמו בן 28. אבל גיל זה סכמה לא מתוקנת צריך למחוק את זה מפה. מצב משפחתי: הם בסדר דווקא. גובה: 183 סנטימטר של תיעוב וחמלה הולך? צבע שיער : חום דבש. עיניים. תלוי בהרגשה זז בין ירוק חזק לחום ירוק משתנה אחרי סשיון טוב. תיאור כללי: רק אני באמת יודע איך אני נראה. כל השאר רק מלקקים תחת. בחיפוש אחר: מנוחה . הפנטזיה הפרועה שלי: אין לי פנטזיות. מה שרציתי עשיתי. אולי הייתי רוצה להיות באיזו אורגיית ענק עם תפאורה ואיזה 100 אנשים איפשהו שם במאה ה15 אבל גם אז נראה לי שלא הייתי מרגיש נוח..לא שחקן קבוצתי אני. הנסיון הכי פרוע שלי: טסתי לא מזמן 43 שעות רצופ ולא אכלתי כלום חוצ מחיטה וגם זה דרך אלכוהול..חוצ מזה מניח שחוויות צריכות להיות חזקות ולאו דווקא פרועות שונא אני אי סדר.. הכי חשוב לדעת עלי: לא יודע קחו מוטו במקום זה"אל תנסו לא תצליחו" זה מה שאני חושב הרבה על אנשים. נראה לי שזהו.

שאייאן

New member
פייי יא אללה איזה חשיפה בעעעעעעע

פיה אל תהי מאוכזבת ממי אני מתרכך...לא יודע למה..נראה לי שפשוט כבר לא אכפת לי...

לא שאיין זה לא מרכך,

זה רק מקרב,,,, נגיש משהו,,,, יואבי בהצגה גן ריקי לאיתמר : יואבי: גם אותי רשמו לחוג גודו,,, איתמר: אז בא נלך מכות,,,, יואבי: אבל לא הלכתי לחוג,,,,,

אולי בכלל אני

דיסלקטי, ???????????? להכין הולכות כל האותיות הנשכחות ? האא, לאן???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני אף פעם לא שוכח קשר בריתמה שלה,,,,,

פרטים עלי...

חג שמח לכולם/ן אני חושב שפומלית אכן צודקת, ולהלן כמה פרטים עלי: שם - גיל. מיקום בארץ - איזור המרכז (יכול להגיע לכל מקום...יש רכב) מצב משפחתי - נשוי. גובה - 1.85. שיער - חום. עיניים - יוקות-חומות. תיאור כללי - בהיר, רחב כפתיים, חסון, נראה טוב מאוד. בחיפוש אחר - גבירה איכותית [חשבתי שמצאתיה ושהיא מצאה אותי, אך היא היא נעלמה, או שמא נאלמה, לצערי :( ]

calba 2

New member
זודיאק!

אתה ממי. באמת. כמה שאפשר לחבב חברי פורום וירטואלים... זה משהו...

למעלה