חדשים... בואו שניה...

חדשים... בואו שניה...

אז ככה, מדי פעם נכנסים אנשים חדשים לפורום ומצהירים "שלום, אני חדש/ה" אז יופי. חדשים זה אחלה, אבל זה לא מספיק. כדי שנכיר אתכם נדע באיזה צד של השוט אתם נמצאים, כדי שנלמד מה אתם אוהבים, אתם צריכים לעזור לנו. הנה כמה רעיונות מה תוכלו לספר לנו עליכם (השדה היחיד שהוא חובה עפ"י דרישת המכשפה הוא שדה הגובה) קחו בחשבון שככל שתספרו יותר, נכיר טוב יותר.
שם :
מהיכן :
גובה :
צבע שיער :
עיניים :
תיאור כללי :
בחיפוש אחר :
הפנטזיה הפרועה שלי :
הניסיון הפרוע ביותר שלי :
הכי חשוב לדעת עלי : בכל מקרה, שיש עוגיות וצלחת פירות בכניסה מצד ימין, יש קפה ותה מכל מיני סוגים, ובדרך כלל אני אצרף גם שי צנוע לבאים. אז נו, מה אתם מספרים?

פומלית את תותחית!

אפשר לפתוח איתך חברה להשמת כח אדם? את תאספי ותמייני:) ואני אגיד להם מה לעשות:)))) כל הכבוד!!!

אייבורי

New member
ערב טוב מכשפה

לילה ארוךךךךךךך מה את עושה ערה בשעת לילה מאוחרת וז

אל תשאל אני באמצע כתיבת סיפור

וחוץ מזה השעון קיץ שיבש לי כנראה משהו ואני בג'אט לאג מעצבן מיום שלישי בבוקר:))) ננסה סקס מיץ פטל ולישון:)) יאלללהה ביייי

אריה1970

New member
חחחחחחחחחח טוףףףףף

שם: א תל אביב , 33 , גרוש בלי , 179 , קרחת עצמית , עיניים כחולות , מחפש אחר שום דבר היות וכבר מצאתי את אשר אני מחפש......
) פנטזיות יש אולי אפרט בהמשך... לרדת אני מאד מאד אוהב כבר אמרתי פה???? חחחחח ...... לא מסוגל בלי זה! הממ...לפי דעתי אולי כדאי לך להוסיף למשאל גם עניין של סטיה..? מאחל לכם שבוע מקסים ומלא אור.

טוב אז ...בואו נשחק../images/Emo18.gif

אגב, אני מציעה שגם הותיקים (במחילה מכבודם) ימלאו את השאלון ואז כולם יכירו את כולם טוב יותר, הרי אנחנו ה"ירוקים" לא יודעים עליכם דבר... קדימה
שם :פיה מהיכן :ת"א גיל :30 מצב משפחתי :ר' גובה :174 צבע שיער :בלונד עיניים :כחולות תיאור כללי :מממממממממ איך מישהו פעם אמר לי "את נראית כאילו נועדת לעשות סקס" הוא אמר את זה בצורה יותר בוטה והיה קצת מסטול אבל עד היום עומד (תרתי משמע) מאחורי דבריו. בחיפוש אחר :אהבת אמת או סקס מדהים באמת, מה שיבוא קודם, ואם הם יבואו ביחד ...
הפנטזיה הפרועה שלי :מאחר ותוקנתי כאן בפורום אקפיד לדייק -סקס אלים/כוחני/חזק... אומרים שייעודה של פנטזיה להישאר כזו...האומנם? הניסיון הפרוע ביותר שלי :משום מה דווקא מהצד השני של המיתרס(שליטה)ויותר לא אוסיף
הכי חשוב לדעת עלי :יש המון לדעת אבל כל החוכמה לחשוף לאט לאט ובזהירות

gidionline80

New member
טוב נו

קשה אך אצטרף גידי מרכז 42 נשוי+ מתוקים 168 שיער ארוך שחור עיניים חומות ומסתכלות אמפטי, מרשה אוסר מכוון מורה מעניש מחזק מחמיא משפיל גורם לך לפעול מוסיקה מעדפת מאסיב אטאק עד אופרה סרט בלייד ראנר בחיפוש אחר סאבית/כלבה/שפחה האולטימטיבית אם יש כזה דבר פנטזיה פרועה: סשן עם שרת הקליטה ציפי ליבני (לאחר שאעשה לה קרחת ולא רק בראש) במעלית שקופה בית אירופה קומה עליונה מול הקריה בצרוף מנהלת הלשכה שתטטא תתא לתפארת מדינת ישראל :) נסיון פרוע ביותר בקרקס של צוענים ניסיתי לשלוט על 2 לביאות אנושיות לדעת עלי יותר עדיף באינטימיות ולאט לאט אני חשדן זהיר וסלקטיבי

nerissa

New member
הנה כאן.

שם : דבי מהיכן : חדרה גיל : 40 מצב משפחתי :נשואה + 4 גובה :162 צבע שיער : ג'ינג'י עיניים : ירוקות תיאור כללי : דאבה בהליכים. אוטוטו יורדים 20 יחידות נריסה לכל הרוחות. בחיפוש אחר : משו מתוק. אני מתההההה למשו מתוק. הפנטזיה הפרועה שלי : סקס סוער עם שני גברים דו מיניים . הניסיון הפרוע ביותר שלי : אורגיה של 7 נשים הכי חשוב לדעת עלי : אני תפוסה. לגמרי. גב, כתפיים, שריריי ירכיים.. ולא מחפשת בן זוג כזה או אחר.

אייבורי

New member
אוחחחחחחחחחחח

כל מילה מיותרת למעט אפשר לקבל 20 יחידות נריסה מתוקה בקצפת עם מעט סוויטי למעלה

אייבורי

New member
לכבוד החדשים

שם : אייב \ אייבורי \ מהיכן : מהמרכז במקור ירושלמי גיל : 33 אוטוווטוטוטוט 34 מצב משפחתי : מורכב מאד גובה : 180 צבע שיער : דליל עיניים : דבש תאור כללי : לשאול את שפחת הבית בחיפוש אחר : נריסה ופומלית פנטזיה פרועה : מממ...וגם עם מממ פעמיים...ועוד אחד לקינוח הניסיון הפרוע ביותר שלי : להשתלט על הילדות שלי (תשאלו את נריסה) הכי חשוב : תמיד מוכן להקשיב סוג : דום קשר : מאחורי הגב עם ישבן למעלה סטיה : מעט שמאלה

המכשפה! המכשפה! המכשפה!

שם : המכשפה מהיכן : תל אביב גיל : שלושים וקצת מצב משפחתי : רווקה גובה : 171 צבע שיער : חום עיניים :חומות תיאור כללי :מדהימה בחיפוש אחר :עבד שנראה כמו צביקה הדר ומוכן למאסר עולם בלי שיחרורים על תנאי:))) הפנטזיה הפרועה שלי : לסחור בבני אדם:))) הכי חשוב לדעת עלי : קשה להפתיע אותי:) את רוב הפנטזיות שלי כבר הגשמתי, אני סובלנית להמון סוגים של סטיות, זה לא אומר שאני רוצה להיות חלק מהן אבל אני מוכנה לשמוע:). סאדיזם מעולם לא היה אצלי חלק מ - BDSM אני מתעייפת אחרי 6-7 הצלפות:) אבל סטירות (לתת מה חשבתם לקבל?) יכולות לעורר אצלי פרצי אדרנלין מטורפים:) נ.ב שאלת בונוס: BDSM בשבילי זה סוג אלטרנטיבי של מערכת יחסים, סקס, חברויות ושאר ירקות:)) הדברים הטובים בלי כל השטויות מסביב:) שאלות נוספות?

אהלן,גם אני מצטרפת....

שם: איגי מהיכן : פ"ת גיל :29.5 מצב משפחתי: נכון להיום רווקה (אבל ביחסים עם מישהו מדהים !!!) גובה:163 ס"מ צבע שיער:בלונדיני עיניים: כחולות תיאור כללי:השתתפתי בתחרות יופי "שמנות ויפות" הארצית,אז זה כבר אומר הרבה עליי (איזה שוויצרית אני !!!) בחיפוש אחר: ריגושים. הפנטזיה הפרועה שלי: להיות עם אישה הניסיון הפרוע ביותר שלי : אהמממ,מתביישת לספר כרגע,אולי בהמשך. הכי חשוב לדעת עליי : שאני בן אדם חביב לזולת ושאני מוכנה לנסות הרבה דברים מוזרים. תשובה של חנונה,אבל זה עדיף מכלום !!!

אני מרגישה חדשה ../images/Emo13.gif

שם :אבודונת מהיכן :מהארון גיל :36 מצב משפחתי :גרושה גובה :בגובה של הארון צבע שיער :שחור עיניים :חום תיאור כללי :נשית בחיפוש אחר :האושר הפנטזיה הפרועה שלי : להיות בחדר מלא גברים ושכולם ישתמשו בי ויתעללו בי ויחדרו מכל כיוון
הניסיון הפרוע ביותר שלי :עם 2 גברים הכי חשוב לדעת עלי : מבית דתי מאד ודיסקרטית

עוד פנטאזיה ../images/Emo13.gif

להיות במיטה עם זוג פראי קרוב אליי לשכב על המיטה ולהתבונן בהם בלי שהם יתיחסו אליי לראות הכל מקרוב , להרגיש את התנועה את הריחות את הקולות אבל להיות רק צופה מהצד
בשלב מאוחר יותר להצטרף ...

למעלה