בהמשך
לפנטזיה שלך הנה סיפור ארוע שבו הגשמתי לבת הזוגת את הפנטזיה שלה שדומה לשלך, כן זה ארוך,,,, פריז זה אמנות, פריז זה ג'אז, פריז זה חושניות, פריז זה אוכל, פריז זה ארוטיקה, ופריז זה סקס, יש בפריז מועדון בשם Le Cheminee ברחוב rue des Fosses Saint Marcel 11 . יש לא מעט מועדונים בפריז, אבל המועדון הזה ותיק עם תרבות ומסורת מה שמאפשר לנשים בודדות לבוא ולהרגיש נוח, הוא פתוח בשעות 15:00 עד 20:00 גם לגברים ללא בנות זוג, יחס הגברים לשנים בערך 1 ל 10 ומשמש מקום נפלא לנשים להגשים פנטזיה של Gang Bang. לשם הלכנו, חברתי דאז ואני, הלכתי להגשים פנטזיה של "שמונה בעקבות אחת,,,," חברתי לבשה למועדון שמלת מיני כזו שמתנדנדת עם התחת, נעלי עקב סדיסטיות, מעיל עור אלים משהו, גרבי נילון כהות עם ביריות ובלי תחתונים, ביגוד שקנינו קודם בחנות במקום אחר בפריז (הכתובת במערכת….) אני לבשתי , לא חשוב , לא משהו שמצית את הדימיון, בכניסה למועדון יש לובי גדול, ישבו שם כ 30 גברים ושתי נשים, למועדון גם קומת מרתף , במרתך היו עוד 5 נשים ועוד כ 20 גברים . מיד עם הכניסה ללובי הופנו כל המבטים לעברנו, בעיקר לעברה, חברתי הלכה בתוך קהל גברים והתישבה ליד אישה אחרת כבת 45 צרפתיה סקסית כמו שצרפתיה נתפסת בדימיון, שער קצוץ קצר, מבט של מלכה , לבשה רק גרביים עם ביריות, נעלי עקב וחלוק מסטן שהיה פתוח וחשף שדיים, שער ערוה סמיך ומעוצב , רגליים ארוכות. בהוראתי הלכה חברתי לשבת לידה , לפתח שיחה וקשר . הגברים הסתכלו על שתי נשים שישבו ביחד תוך שהם מנסים ליצור קשר עין איתם, שתי הנשים התחילו לגשש, לדבר, באנגלית פשוטה סמול טוק שאת תוכנו לא שמעתי, אבל ראיתי הרבה חיוכים ומגע ידיים ידידותי, ניגשתי לארגן לשתיהן (ולי,,,) יין אדום. הגברים התחילו להזיז את הכורסאות ולסגור מעגל מסביב לשתי הנשים, חלקם התחילו להתפשט, חלקם כבר הוי ערומים עוד בטרם הגענו, הגברים היו בטווח הגלים 20 עד 70 הרוב 30-40 . תוך כדי שיחה הן נתנו ידיים אחת לשניה, ומשכו את עצמם זו לזו ומשם עברו הנשים לנשיקות איטיות ו"עמוקות". רק מלחשוב מה הלשונות שלהן עשו זו לזו הרגשתי לחץ במכנסיים, לא ידעתי בדיוק למה לצפות ומה יקרה, כל פעם במועדון קרה משהו אחר, לנשיקות נוספו חיבוקים, ממזמוז נשי ועדין,,, הצרפתיה שלחה יד מתחת למיני של חברתי, כנראה שהופתעה מלמצוא אין תחתונים,,,,, ההפתעה ניקרה בהתלהבות של המזמוז. גברים מסביב התחילו לאונן,,,,,, סימנתי לשתי הנשים לקום ולצעוד אחרי, הן קמו מחובקות כאשר האצבע של חברתי טמון בכוס של הצרפתיה . הן צעדו לעבר המדרגות למרתף, הזדרזתי להצמד לחברתי, מאחור להגן עליה מעדר הגברים שהיו בלובי, מנסים לתפוס מקום קרוב לנשים, למטה במרתף יש חדר לא גדול במרכזו יש מיטה של מסאז'ים, לשם הלכו הנשים, לפני הכניסה לחדר הנשים נעצרו, חברתי הופשטה על יד הצרפתיה מהשמלה ומהחזיה ונשארה בגרביים ונעלי העקב, הצרפתיה השילה את החלוק, שתי הנשים נצמדו זו לזו והתחילו להתמזמז בפראות כשהן עומדות בכניסה לחדרון, הגברים מסביב היו בשלבים שונים של אוננות כולם ערומים כולם מנסים להגיע למגע עם הנשים. הנשים נשכבו על המיטה ראשיהן במרכז המיטה, שיפתהין צמודות וכל אחת עם רגלים מפוסקות בקצה שני של המטה. עמדיתי בפתח החדרון, כסדרן, כסלקטור ממין את הגברים החרמנים בודק את המצאות הקונדום על הזין שתיהן הזדינו כל אחת עם לפחות 6 7 גברים. החדרון היה מלא אנחות, הרצפה לחה ודביקה, קונדומים משומשים וממורטים בכל פינה. זה היה רק פרולוג. אחרי זמן נפטרתי מבגדי במהירות שיא מנצל את מעמדי המיוחד כמי שהביא את אחת הנשים, שתיהן קמו מהמיטה לקראתי, וחיבקתי את שתיהן, מחול הגופות היה מדהים וחושני, הזין שלי התחכך בגופות, בישבנים, בחריצים,, עד שלפתע הן נתקו אחת מהשניה והלכו חזרה למטת המסאג' , התישבו כל אחת על קצה של המטה ונשכבו כך שראשיהן היו זו לצד זו, הם הפנו ראש אחת לשניה כשהם מלקקות זו את זו, ידה של הצרפתיה נשלחה לכוס שלה והתחילה לעסות את עצמה, כל הגברים הסתדרו שוב מסביב למטה, מתבוננים בהצגה חיה. התחילה שם חגיגה של אוננות וזיונים, מיזמוזים, אנחות, צעקות, שפיך,,,, הנשים החליפו העדפות כל הזמן, פעם לכל אחת היה זין בכל יד, זין בפה זין בכוס (קונדומים כמובן ..) על כל ציצי היה זין מאונן ושופך , ופעם העדיפו הנשים להתעסק זו עם זו ולמרוח את השפיך , שהיה על הגוף שלהם, הרגליים של שתיהן היו מונפות ותמיד היה מישהו באמצע זיון, ידעתי מתי החברה גמרה, היא תמיד אהבה להיות במצב של נשיקה עם הצרפתיה ולתת לה ידיים כשגמרה, לא הרגשתי אם הצרפתיה גמרה או לא אבל הרגשתי שתמיד הגברים גמרו מבלי לספק את הצרפתיה, בשלב מסויים עליתי על המיטה ונשכבתי כשהזין שלי בפה של הצרפתיה והלשון שלי על הדגדגן של החברה וזין של צרפתי מזיין אותה,,,,, לא רציתי שהרגע יגמר, פתאום הרגשתי שהזין שלי נזרק החוצה מהפה של הצרפתיה וידעתי שהחברה עומדת לגמור עוד פעם, הפעם עם הדגדגן שלה בפה שלי, היו גברים שרצו לזיין, היו כאלה שהעדיפו לאונן ולגמור לנשים על הגוף והיו כאלה שרק רצו אורלי, לקבל ולתת, מסיבה של חשק ,,,, ועד לרגע הזה הצרפתי לא גמרה, מעגל הגברים התחיל להיות דליל ואף זהיתי כאלו שבאו לסיבוב שני. פתאום הצרפתיה קמה והעיפה הצידה את הגברים שנותרו, רמזה לחברה שלי להתישב, משכה אותי על המיטה והתחילה לנשק אותי לכל אורך גופי, החברה שלי התישבה על הזין שלי והצרפתיה על הפנים שלי שתי הנשים פנים אל פנים לא ראיתי מה עשו אחת לשני הרגשתי רק את האגן של החברה עלי, הכוס הסופר לח שעולה ויורד של הזין שלי שעומד לגמור בתוכה ואת האגן של הצרפתיה שנע על הפנים שלי מהתחת ועד הדגדגן לאט לאט, קולות החרמנות שבאו משתיהן היו מעוררים, פתאום הרגשתי את הירכיים של הצרפתיה "ננעלות" על הפנים שלי בכח שחשבתי שתיכף אני שומע קול של עצמות מתפצחות, והיא התחילה להרעיד את הדגדגן שלה על הפה שלי בקצב של ויברטור, היא היתה נחושה לארגן לעצמה אורגזמה, וזה אכן הגיעה בקול גדול ובהתכוציות נחרצות, בנוזלים שנזלו לי על הפנים ונספגו בזקן שלי דקות היא ישבה כל על הפנים שלי, נרגעת, בינתיים חזרו עלי התחושות שלי ושוב יכולתי להרגיש את הזין בכוס של החברה ואז הגיעה תורי, האורגזמה הלכה ונבנתה בזין, החברה שכבר מכירה אותי ידעה להתאים את קצב התנועות והתפרצתי בתוכה בצעקה שלא נשמעה כי הצרפתיה היתה עלי , התחושה בזין היתה כל כך עזה ורצתי להרחיק את החברה מהזין, אבל אף אחד לא שמע אותי, הצרפתיה היתה על הפנים שלי, החברה מחבקת את הצרפתיה ואני מתפתל בכאב ותענוג מתחת,,,, לבסוף הצרפתיה קמה מפני אבל רק בשביל לפנות מקום לחברה שלי שבאה להשקות אותי בשארית הזרע שלי, את הדקות האחרונות של הזיון עשינו שלושתנו בעמידה, מחובקים בשלישיה, בחיבוק של חיבה וקירבה, כל הלחות של הזרע הזעה ומיצי כוס עלינו, הערב עוד נמשך בארוע מיני עם בחורה מלאת פירסיג אבל זה שווה סיפור נפרד, כשיצאנו מהמועדון בסביבות השעה 7 התחיל לרדת שלג, והחברה כאמר ללא תחתונים, נכנסו לכולבו קרוב וקנינו תחתונים חדשים, וגם גרבונים להתחמם, סימנו את הערב בארוחה של שוקרוט טעים ובירה צרפתית בשם " 3 כוכבים" עשירה במיוחד באלכהול, אני לא זוכר איך הגענו למלון, בבוקר רצינו רק דבר אחד וזה להזדיין, האנרגיה של האורגיה רק מזמינה עוד זיון ועוד זיון…. תחושה שבודאי מוכרת