חדשות 30.9

אסף Day

New member
לקוח מתוך ויקיפדיה:

Bob Orton bladed during the match and bled on both Randy and The Undertaker; controversially, he was later widely reported to be suffering from the blood-borne disease hepatitis. מסתבר שבקרב הזה בוב עשה בלייד ג'וב הוא היה חולה באותו זמן בצהבת מה שסיכן את טייקר ורנדי שעליהם הוא דימם כי הם יכלו להדבק במחלה ממגע עם הדם שלו.

Sid

New member
בפיוד של אורטון עם טייקר

טייקר גילה לאחר שבא במגע עם בוב שיש לבוב צהבת ורתח על ההנהלה בעקבות המחדל. אם השמטתי פרט חשוב או טעיתי במשהו אנא תקנו אותי.

שי מילר

New member
מנהל
רגע רגע רגע

יש שם טעות, לבוב אורטון לא הייתה צהבת באותה תקופה. לבוב אורטון הייתה צהבת בעבר, ולכן טייקר לא רצה לקחת סיכון. הוא הצהיר לאחר הקרב שלעולם לא יעבוד יותר עם בוב.

Taker4ever

New member
תודה רבה + תגובה.

אני כלל לא מבין משהו. אם אדי ז"ל כבר לא בחיים, אז איך זה נחשב שויקי תבגוד בו עם מישהו אחר? הרי זה לא שאדי עוד בחיים ולא יהיה מודע לזה.

בובי לאשלי

בובי לאשלי מבקש שיעבירו את קריסטל אז מעבירים? מה זה פה מסחרה? הרי זה ידוע שדברים מסוג זה רק יוצרים הסחת דעת.

rshamir

New member
אבל מצד שני, לא ניתן לקיים ככה זוגיות

הצוות של רו נמצא בדרכים חצי שבוע והצוות של סמאק נמצא בדרכים בחצי השני. איך אפשר לנהל ככה זוגיות כאשר בני הזוג לא מתראים?

shlomi 123

New member
רפי הWWE זה עבודה

בדיוק כמו כל עבודה אחרת כמו שאתה וכולנו יודעים, זה לא משחק ילדים פה. כנראה שהWWE קיבלו ראיון לעשות משהו עם שניהם אז הם לוקחים את זה בשני ידיים אחרת לא נראה לי שרק לבקשת לאשלי יעבירו את קריסטל להיות לצידו.

meidadc

New member
מה הבעיה?

לאשלי וקריסטאל ביקשו וההנהלה הסכימה. אם זה לא היה מתאפשר - אז הם לא היו מסכימים. אני לא חושב שקריסטל היא ציר מרכזי ב SD! עד שאי אפשר להעביר אותה לרו... אני מניח שגם מלינה ונייטרו ביקשו להיות באותו בראנד והם נענו בשלילה....

../images/Emo45.gifתודה

אז מה שאני מבין מתוך החדשות הוא שקריסטל "תתגרש" מטדי לונג, תעבור לראו ותופיע עם לאשלי? זה לא ממש ברור, ואם כן, האם זה מאפשר הילטרן של לאשלי? מתוך הרעיון להעביר את הנרי לראו ולצוות בין קודי להולי, אפשר להבין מה יהיו התוצאות הכלליות של נו מרסי (רגע,, אם הופכים את זה ואומרים "מרסי, נו" זה נשמע ממש מצחיק וזו גם הדעה הכללית שלי על רוב רובו של הקארד)

MysteriOfir

New member
תודה

התוכניות לזמן הקרוב נשמעות או משעממות או מזוויעות בכול מה שקשור לסמאק, מה שאומר שמירה על הסטסטוס קוו שבו כול החרא נשאר שם, פרט לתכנון עם הנרי.

pufpuf

New member
יש לי רעיון עוד יותר טוב לWWE

אם הם רוצים למושך היט אל ויקי גררו על ידי שימוש ציני במוות של אדי גררו, הם יכולים לעשות קטע שהיא בפיוד עם אנדרטייקר, ואז היא הולכת לבית קברות, מפשילה את השמלה ומשתינה על קבר בשביל להגיד לטייקר מה היא חושבת עליו. עכשיו זה לא יהיה סתם קבר, זה יהיה הקבר של אדי גררו! *העתק נשלח לסטפני מקמהן ובראין גורוויץ'.

Taker4ever

New member
אל תגיד את זה אפילו../images/Emo70.gif

המחשבה שיערבו את טייקר במוות של אדי ז"ל פשוט לא מתקבלת על הדעת.

למעלה