Bob Orton bladed during the match and bled on both Randy and The Undertaker; controversially, he was later widely reported to be suffering from the blood-borne disease hepatitis. מסתבר שבקרב הזה בוב עשה בלייד ג'וב הוא היה חולה באותו זמן בצהבת מה שסיכן את טייקר ורנדי שעליהם הוא דימם כי הם יכלו להדבק במחלה ממגע עם הדם שלו.
יש שם טעות, לבוב אורטון לא הייתה צהבת באותה תקופה. לבוב אורטון הייתה צהבת בעבר, ולכן טייקר לא רצה לקחת סיכון. הוא הצהיר לאחר הקרב שלעולם לא יעבוד יותר עם בוב.
בדיוק כמו כל עבודה אחרת כמו שאתה וכולנו יודעים, זה לא משחק ילדים פה. כנראה שהWWE קיבלו ראיון לעשות משהו עם שניהם אז הם לוקחים את זה בשני ידיים אחרת לא נראה לי שרק לבקשת לאשלי יעבירו את קריסטל להיות לצידו.
לאשלי וקריסטאל ביקשו וההנהלה הסכימה. אם זה לא היה מתאפשר - אז הם לא היו מסכימים. אני לא חושב שקריסטל היא ציר מרכזי ב SD! עד שאי אפשר להעביר אותה לרו... אני מניח שגם מלינה ונייטרו ביקשו להיות באותו בראנד והם נענו בשלילה....
אז מה שאני מבין מתוך החדשות הוא שקריסטל "תתגרש" מטדי לונג, תעבור לראו ותופיע עם לאשלי? זה לא ממש ברור, ואם כן, האם זה מאפשר הילטרן של לאשלי? מתוך הרעיון להעביר את הנרי לראו ולצוות בין קודי להולי, אפשר להבין מה יהיו התוצאות הכלליות של נו מרסי (רגע,, אם הופכים את זה ואומרים "מרסי, נו" זה נשמע ממש מצחיק וזו גם הדעה הכללית שלי על רוב רובו של הקארד)
אם הם רוצים למושך היט אל ויקי גררו על ידי שימוש ציני במוות של אדי גררו, הם יכולים לעשות קטע שהיא בפיוד עם אנדרטייקר, ואז היא הולכת לבית קברות, מפשילה את השמלה ומשתינה על קבר בשביל להגיד לטייקר מה היא חושבת עליו. עכשיו זה לא יהיה סתם קבר, זה יהיה הקבר של אדי גררו! *העתק נשלח לסטפני מקמהן ובראין גורוויץ'.