חדשות 30.9

יש ייצוג לגרייט קאלי

שוקל לקחת את סטפני. אני גם אקח את הקבר של מאיר כהנא - אבל רק כדי להשתין עליו.

talhorm

New member
אחי...הגזמת...

באמת... ואני בדרך כלל לא אומר לך כלום ומעביר ביקורת על התגובות שלך אבל די אל תעשה מעצמך צחוק

Taker4ever

New member
../images/Emo41.gifתגובה לכולכם../images/Emo41.gif.

אומנם הגבתי לאלכס באופן אישי אבל בסוף החלטתי שיותר עדיף להגיב לכולכם ביחד. בעוד אתם משתיקים אותי ולא מוכנים לקרוא עוד הודעה שלי בנוגע לטייקר, אתם מגזימים מבלי שאתם שמים לב לכך. באשר לעובדה שיצא לי לכתוב הסברים להפסקת בדיחות על טייקר (בוא לא נקרא לזה "הגנות" בבקשה), זה מוביל אותי לשלומי, שאת דעתו על טייקר כולם פה יודעים. שלומי נמצא כאן פורום מאז שהוא הוקם (תקנו אותי אם אני טועה), ועל כל הזדמנות אפשרית הוא נתן בדיחה על טייקר רק מעצם כך שהוא לא מחבב אותו, והרבה אנשים אחרים, שהם לא בהכרח שנואי טייקר, הצטרפו לצחוקים. אני יודע שלכל אחד יש את הדעה שלו, ואני מודה שהיו מקרים שתגובות שלי בנוגע לטייקר היו לא במקום, אבל אתם לא חושבים שגם לצחוק על טיקר בכל צ'אנס אפשרי זה גם לא לעניין? הרי כמו שאי אפשר להגן על מתאבק כל הזמן, גם אי אפשר לצחוק עליו כל הזמן. זה מוביל אותי לשאלה אחרת: אם כמעט כל פעם שאני מגן על טייקר מתוך מארקיות אתם קופצים עליי וטוענים שזה לא במקום, אז למה לשלומי, שהוא גם צוחק על טייקר על כל הזדמנות, אתם לא מגיבים כלל ואף מצטרפים לצחוק? לא נראה לכם סותר? ואם כבר שלומי והבדיחות שלו, עזבו את העובדה שזו בדיחה על טייקר, אנחנו מדברים על בדיחה שקשורה לאדי גוררו!!! אלכס הטורף, אתה אומר שזה רק חוש הומור וש"בבדיחה לוקחים לפעמים משהו שקרה במציאות ומקצינים את זה, כדי להראות עד כמה הדבר שקרה הוא מגוחך"? אז זה אומר שאפשר לספר דיחה על מישהו שמת או לערב אותו בבדיחה? על החדשה ההיא לגבי אנגל על המוות של אדי כולם מתלוננים ואז פתאום כששלומי מספר בדיחה שמקשרת את המוות שלו בדרך כזו או אחרת אז את זה אפשר לקחת בקלות? זה ממש דבילי. מתי בפעם האחרונה מישהו סיפר בדיחה והוסיפו למשל את המוות של יצחק רבין ז"ל, הקצינו את זה וקיבלו את זה בהומור? זה כלל לא נתפס וכלל לא מובן. טלאור (talhorm), אתה אומר שאני עושה צחוק מעצמי? אתם כולכם עוקבים אחרי כל בדיחה של שלומי על טייקר בלי שום הבחנה, ובזה שאתם קופצים עליי ואומרים שתקיפה שלי על הבדיחה שלו היא לא במקום ועוד צוחקים עליי בדרך, אתם מצדיקים בדיחה על משהו שמת! אז מי עושה מעצמו צחוק עכשיו? לא אני, זה בטוח. ועומר, אתה יכול להירגע, כל הודעה שכתבתי מאז שהצטרפתי לפורום ב-2005 נכתבה על ידי בלבד, אין כאן שום מתחזה ושום נעליים.

Taker4ever

New member
כן....

עצוב מאוד שאתם מצדיקים בדיחה על אדם שמת, ועוד אומרים ש-WWE לא בסדר בעניין.

Sid

New member
אתה באמת לא שמת לב מה מעוות בתגובה שלך

לשלומי? כל אדם הגיוני שקרא את החדשות על ויקי גררו בטח ישר כעס על הכותבים ורק מה שהפריע לך זה ששלומי שביקר את הכותבים על השימוש המגעיל בשם של אדי, הכיל בהודעה שלו את טייקר סתם לדוגמא של המחשה. אז אם יש לך קצת שכל תגנה את הכותבים של הWWE, ולא את כל האנשים כאן שפשוט צוחקים כבר מרוב שהWWE כ"כ פאתטיים.

Taker4ever

New member
גם אם הבדיחה....

הייתה נגד הבוקרים, בזה שאתם מזכירים את אדי ז"ל בבדיחה זה כבר גרוע. חוצמזה, אם אתם רוצים לצחוק על הבוקרים, איפה בדיוק העקיצה נגד הבוקרים בבדיחה הזו? הרי כל העקיצה מתרכזת בכך שויקי עושה את צרכיה על קברו של אדי מבלי שהיא תשים לב רק כדי למשוך היט בפיוד מול טייקר, ורק אז היא שמה לב שזה קברו של אדי. בזה ששלומי כתב ש"אם הבוקרים רוצים להשתמש במוות של אדי כדי למשוך היט עבור ויקי", אז הם אומנם מוזכרים בהודעה שלו, אבל אין כלפיהם שום עקיצה. כל החלק "המצחיק" שבזה מכוון לאדי גוררו ז"ל, ויקי גוררו ואנדרטייקר. אז אולי זו לא הייתה הכוונה של שלומי, אבל הבדיחה הזו מכוונת כלפי אדי באופן מובהק. ולגבי האיזכור של טייקר בבדיחה, לא קשה להבין שהוא לא סתם השתמש בו, שהרי זו לא פעם ראשונה שהוא צוחק עליו וגורר אחריו את כולם כשגם זה לא לעניין כבר.

בחיי...

אתה בן אדם כה קונקרטי, שאני מתחיל לתהות לגביך. הבדיחה מדברת על אדי, אבל יש משמעות מאחורי זה, שמכוונת דווקא נגד הבוקרים. אם אתה לא קולט את המשמעות, משהו שרוב האנשים קולטים, אז אני לא יודע אם יש טעם להמשיך ולהסביר לך. אני אתן לך דוגמא זהה, ואם אתה לא תבין, אז אני פשוט ארים ידיים ואסיק את מסקנותיי סופית. זוכר את הסרט העתידני "אני, רובוט" עם וויל סמית? הסרט מבוסס על הספר של אייזק אזימוב, אך כמובן שאין שום דבר משותף בין הסרט לספר מלבד הכותרת. לקראת צאת הסרט אחד מאוהדי אזימוב אמר באינטרנט: "הסרט ייפתח בכך שוויל סמית וכל צוות הצילום משתינים על הקבר של אזימוב במשך 5 דקות". האם אותו אוהד שונא את אזימוב וירד עליו? להיפך! ההומור שבבדיחה הסרקסטית כמו זו הוא בכך שהכוונה של הבדיחה הפוכה לתוכן שלה. התוכן אומר: "להשתין על הקבר של אזימוב". אך הכוונה או המשמעות היא: "איך הם מבזים את מפעל חייו של אזימוב ע"י סרט עם וויל סמית?" כנ"ל עם אדי והשימוש שעושים במוות שלו.

Taker4ever

New member
אפשר לכוון...

את הבדיחה נגד מי שבא לך, אבל זה עדיין לא בסדר עם אתה משתמש במוות של מישהו. הרי כמו ש-WWE משתמשים במוות של אדי רק כדי שההילים יוכלו למשוך בעזרתו היטים מקהל ולצחוק עליהם או על ריי מיסטריו, זה גם לא יהיה נכון ששלומי יזכיר את המוות של אדי רק כדי לצחוק על הבוקרים. אתם מנסים לצחוק על הבוקרים בגלל שהם משתמשים במוות של אדי ז"ל, אבל אם אתם צוחקים עליהם בחזרה ומשתמשים בדיוק באותו דבר שבגללו אתם כועסים עליהם, אז לא רק שאתם לא צחקתם עליהם בחזרה, אתם גם מחזקים את הצד שלהם בסיפור. כמו שאמרתי בתגובה הקודמת, גם אם הבדיחה כוונה למישהו לאחר, בזה שאתם משתמשים במוות של מישהו בבדיחה עצמה זה כבר גרוע. אתה אמרת בעצמך בסוף ההודעה שלך "כנ"ל עם אדי והשימוש שעושים במוות שלו". אם זה תקף גם לגבי השימוש במוות שלו, אז לא נראה לך שזה יותר מחזק אותם ולא צוחק עליהם בחזרה? אם ככה זה אצלכם, אז למה שלא נשתמש במוות של אואן הארט ז"ל כדי לצחוק על וינס בגלל שהוא הכריח לעשות את הפעלול הידוע לשמצה לפני 8 שנים? זה יהיה מאוד מצחיק נכון? כנ"ל לגבי הדוגמא שלך על אזימוב, אולי אותו אוהד לא התכוון לצחוק על אזימוב באמת, אבל אני בספק רב מאוד אם היה עוד אוהד שלו שצחק מזה. ועוד משהו, תוכל בבקשה להפסיק להשתמש במונחים כמו "קונקרטי" או וואטאבר מושגים שאין לי מושג מאיפה שלפת אותם? אם אתה כבר מנסה להצדיק את עמדתך בסיפור, יש לך בעיה לפנות אליי במונחים יותר פשוטים?

Taker4ever

New member
ועוד משהו....

הכוונה למילה "קונקרטי" היא מסויים, כשאתה רוצה להציג משהו (ולא מישהו) באופן ספיצפי. זה אפילו לא מושג שאתה יכול לכוון אותו כלפי בנאדם. אז מה אתה ניסיתי לעזאזאל להגיד בזה? זה פשוט דבילי.

שי מילר

New member
מנהל
קונקרטי = מבוטן, מלשון בטון

הכוונה למישהו שסגור על משהו ולא זז ממנו בכל מחיר, או לדבר שכבר הוחלט סופית. דוגמא למשפט: "כשיהיה משהו קונקרטי, תודיע לי" או "רועי, אתה ממש קונקרטי".

Taker4ever

New member
האמת היא...

שהפירוש הוא להיות סגור על משהו מסוים, לא בהכרח באופן סופי. וחוצמזה, איך זה מתקשר למה שהוא ניסה להגיד? זה לא שאני סגור על איזו דעה או משהו שבגללו אנחנו מתווכחים על הבדיחה הזו.

שי מילר

New member
מנהל
בפוסט ההוא אתה מצטייר

כאדם שסגור ומקובע לחלוטין על הקטע שהבדיחה מכוונת כלפי טייקר, למרות שאנשים רבים ניסו להסביר לך שזה לא כך.

Taker4ever

New member
אני אומנם....

הזכרתי את טייקר בפוסט ההוא, אבל כל הדיון בפוסט הזה היה על האיזכור של אדי ז"ל בבדיחה.

שי מילר

New member
מנהל
אז אדי

בפוסט ההוא אתה מצטייר כאדם שסגור ומקובע לחלוטין על הקטע שהבדיחה מכוונת כלפי אדי, למרות שאנשים רבים ניסו להסביר לך שזה לא כך.

למעלה