../images/Emo41.gifתגובה לכולכם../images/Emo41.gif.
אומנם הגבתי לאלכס באופן אישי אבל בסוף החלטתי שיותר עדיף להגיב לכולכם ביחד. בעוד אתם משתיקים אותי ולא מוכנים לקרוא עוד הודעה שלי בנוגע לטייקר, אתם מגזימים מבלי שאתם שמים לב לכך. באשר לעובדה שיצא לי לכתוב הסברים להפסקת בדיחות על טייקר (בוא לא נקרא לזה "הגנות" בבקשה), זה מוביל אותי לשלומי, שאת דעתו על טייקר כולם פה יודעים. שלומי נמצא כאן פורום מאז שהוא הוקם (תקנו אותי אם אני טועה), ועל כל הזדמנות אפשרית הוא נתן בדיחה על טייקר רק מעצם כך שהוא לא מחבב אותו, והרבה אנשים אחרים, שהם לא בהכרח שנואי טייקר, הצטרפו לצחוקים. אני יודע שלכל אחד יש את הדעה שלו, ואני מודה שהיו מקרים שתגובות שלי בנוגע לטייקר היו לא במקום, אבל אתם לא חושבים שגם לצחוק על טיקר בכל צ'אנס אפשרי זה גם לא לעניין? הרי כמו שאי אפשר להגן על מתאבק כל הזמן, גם אי אפשר לצחוק עליו כל הזמן. זה מוביל אותי לשאלה אחרת: אם כמעט כל פעם שאני מגן על טייקר מתוך מארקיות אתם קופצים עליי וטוענים שזה לא במקום, אז למה לשלומי, שהוא גם צוחק על טייקר על כל הזדמנות, אתם לא מגיבים כלל ואף מצטרפים לצחוק? לא נראה לכם סותר? ואם כבר שלומי והבדיחות שלו, עזבו את העובדה שזו בדיחה על טייקר, אנחנו מדברים על בדיחה שקשורה לאדי גוררו!!! אלכס הטורף, אתה אומר שזה רק חוש הומור וש"בבדיחה לוקחים לפעמים משהו שקרה במציאות ומקצינים את זה, כדי להראות עד כמה הדבר שקרה הוא מגוחך"? אז זה אומר שאפשר לספר דיחה על מישהו שמת או לערב אותו בבדיחה? על החדשה ההיא לגבי אנגל על המוות של אדי כולם מתלוננים ואז פתאום כששלומי מספר בדיחה שמקשרת את המוות שלו בדרך כזו או אחרת אז את זה אפשר לקחת בקלות? זה ממש דבילי. מתי בפעם האחרונה מישהו סיפר בדיחה והוסיפו למשל את המוות של יצחק רבין ז"ל, הקצינו את זה וקיבלו את זה בהומור? זה כלל לא נתפס וכלל לא מובן. טלאור (talhorm), אתה אומר שאני עושה צחוק מעצמי? אתם כולכם עוקבים אחרי כל בדיחה של שלומי על טייקר בלי שום הבחנה, ובזה שאתם קופצים עליי ואומרים שתקיפה שלי על הבדיחה שלו היא לא במקום ועוד צוחקים עליי בדרך, אתם מצדיקים בדיחה על משהו שמת! אז מי עושה מעצמו צחוק עכשיו? לא אני, זה בטוח. ועומר, אתה יכול להירגע, כל הודעה שכתבתי מאז שהצטרפתי לפורום ב-2005 נכתבה על ידי בלבד, אין כאן שום מתחזה ושום נעליים.