חדשות 30.9

MysteriOfir

New member
כי רוב האנשים פה מכירים את הבדיחות של שלומי

ויודעים, לא בוודאות מוחלטת אבל מספיק, למה הוא התכוון. אבל היי, אם אתה רוצה להאחז בקטע שהוא צחק על טייקר\המוות של אדי, שיהיה לך לבריאות. רק אל תשאל אותו למה הוא התכוון, כי יש מצב שתגלה שאתה היחיד שלא הבנת.

Taker4ever

New member
אני הבנתי אותו טוב מאוד.

ואולי הוא לא צחק על אדי או טייקר במכוון, אבל רק על אצם איזכורם בבדיחה שקשורה לכותבים ועל השימוש שלהם במוות של אדי זה כבר הופך אותם לחלק מהבדיחה.

Taker4ever

New member
תגיד לי, אתה אמיתי?

מה שאבירן אמר לגבי צבא הייתה בדיחה גרועה. אל תגיד לי שאתה מאמין לזה.

motymoty

New member
שנינו יודעים את האמת. אל תכחיש.

יש צבא ואתה חלק ממנו, ולא סתם חלק - אתה גם מתפעל אנשים אחרים. הם אמרו לי בעצמם.

Taker4ever

New member
אז כנראה...

שלא ראית את התגובה של אבירן ולא הבנת לאן זה הוביל. כל העניין היה רק בדיחה, וזה מה שהוא ניסה להראות. קבל לינק, אולי ככה תבין את זה יותר טוב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=13&msgid=106309327

Taker4ever

New member
כי אין פה מה להודות.

שמע, או שאתה מנסה לעצבן אותי בכוח, או שאתה אחד שמאמין לכל דבר, ואני מתערב שזו האפשרות הראשונה.

motymoty

New member
אתה חלק מצבא ולא רק אני חושב ככה.

אין לך במה להתבייש, זה יפה להלחם עבור מה שאתה מאמין בו. למה שלא תודה, תראה איך תחוש הקלה?

Taker4ever

New member
אני עושה את כל הדברים האלה...

מתוך מארקיות בלבד, לא מעבר לזה. כדאי שתזכור את זה ותכניס את זה לראש כי זו האמת. אתה יכול להגיד מה שתרצה, אבל זו האמת, ואין לך שום דרך להוכיח אחרת, בהתחשב בעובדה שעד עכשיו לא אמרת כלום חוץ מלצפות ממני בכוח שאני אודה בכוונה על משהו שלא קיים כמו שוטה כפר, ואני לא.

motymoty

New member
התגובה שלך מוכיחה שאתה חלק מצבא.

וקיבלתי מסרים משלושה אנשים שונים שאמרו לי שהם יודעים את זה עלייך אבל לא נעים להם להגיד.

Taker4ever

New member
אז אם הם יגידו לך....

שהם יודעים מה וינס מקמהן אוהב לאכול לארוחת בוקר אתה תאמין להם? אתה מתחיל לעשות מעצמך צחוק, עם לא שמת לב.

motymoty

New member
../images/Emo6.gifאלוהים אדירים.

רציתי להמשיך עד הבוקר, אבל אני עייף... Taker4ever, רשמית, אתה האיש הכי קורע בפורום. מעכשיו אתה החבר הכי טוב שלי. Leave Taker4ever alone! If anybody has a problem with him, you deal with me! אה...ו... אגב, אתה כן חלק מצבא!

למעלה