חדשות 30.9

קונקרטי - הכוונה

למישהו שמתייחס לדברים בצורה מאוד ספציפית ושטחית. למשל, הוא יסתכל על ציור ויגיד: "הציור מורכב מ-18 צבעים וצורתו מלבנית" במקום "יש כאן ציור של משפחה וזה נראה כאילו הם מתאבלים על משהו". מישהו שמתאר רק את הפרטים הטכניים ולא קולט את המשמעות מאחורי הסמלים.

Taker4ever

New member
ועוד משהו קטן אחרון.....

רק כדי שלא תחשוב שלא הבנתי אותך לגמרי. אפילו אם הכוונה הייתה הפוכה מהכתוב, אולי לא פנית למי שכתוב בתגובה, אבל אתה עדיין משתמש במוות שלו כדי לספר את הבדיחה, שזה עדיין לא בסדר. זו כל הפואנטה במה שניסיתי להסביר לך.

אסף Day

New member
אני לא ראיתי בזה בדיחה.

יותר כמו מחאה עוקצנית. זאת היית הדרך שלו לומר שהם נסחפו בגדול עם זה. הוא ציין שיש מצב שהם יעשו סטוריליין מבזה בדיוק כמו הסטוריליין שהוא כתב בהודעה ההיא.

C B 4 Real

New member
../images/Emo4.gif

בלי לחשוב אפילו יש לזה משמעות די מצמררת בהתחשב בניק שלי....

C B 4 Real

New member
../images/Emo4.gif

בלי לחשוב אפילו יש לזה משמעות די מצמררת בהתחשב בניק שלי....

וואי לקחת את זה קשה..

הוא לא צחק על טייקר ולא על ויקי ולא על אדי למען השם הוא צחק על הבוקרים של WWE (או סמאקדאון לא יודעת אם יש הפרדה בכותבים). הוא צחק על איך שמשתמשים במוות של אדי גאררו ז"ל בשביל לקדם את סמאקדאון ולמשוך היטים לויקי תשים לב לפי ההקשר אפילו לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין את זה.. תצחק קצת החיים יפים, אל תקח הכל ללב אז הוא יורד על טייקר וואו העולם התמוטט....אהה רגע הוא לא.. (ולמען השם הוא לא ירד עליו עכשיו!)

Taker4ever

New member
קרא את זה.....

זה יסביר יותר טוב את דברי. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=13&msgid=106312003

Taker4ever

New member
שני דברים.

1) סליחה על הבלבול. רק אחרי ששלחתי את ההודעה נזכרתי שאת בת, אני פשוט רגיל לפנות לכולם פה בלשון זכר. אז סליחה שוב. 2) חבל שזה לא שיכנע אותך, כי זו האמת לאמיתה.

בחיי

כל כך מאוס להתווכח איתך. מסבירים לך משהו כל כך פשוט, ואתה מעייף ומייגע ונסחב עם 70 פסקאות בהודעה הבאה שלך שרק מראות איזו נקודה שלא אומרת כלום, ושהיית יכול להכניס בשלוש מילים גג. אתה חופר, רק כך אתה מצליח להיות האחרון בסוף כל כך ויכוח שיגיב. האיש עם המילה האחרונה.

C B 4 Real

New member
תיאוריה שעלתה לי מכל הסיפור הזה

לדעתי יש למארק קאלוואי "צבא" של יוזרים בכל העולם שתפקידם הוא להגן בחירוף נפש על כל הודעה ששמו של האנדרטייקר מופיע בו. יש להם כמו גוגל כזה, קוראים לזה "טייקוגל" ושם יש קופצת להם הודעה שמישהו צחק/ליגלג/עירב בבדיחה את מארק קאלווי. רועי שלנו הוא מפקד החיל הישראלי להגנת מארק קאלווי (או בקיצר UDF) ולכן כל זה קורה... יום יבוא ונגלה את האמת...

Taker4ever

New member
נדמה לך שזה מצחיק?

אין כאן שום פרשה ושום בטיח. כל הודעה שכתבתי בפורום נכתבה מזכותי בלבד. קאפיש?

למעלה