חדשות 30.9

Long Distance

New member
נחשפו שני המיין איבנטים לסייבר סאנדיי

מיין איבנט רו: אורטון נגד סינה - בחירת סטיפולציה: הל אין אה סל, לאמברג'ק וסטיפולציה נוספת לא ידועה. מיין איבנט סמאק: אנדרטייקר נגד בטיסטה נגד מארק הנרי נגד גרייט קאלי - בחירת שופט אורח מיוחד: רודי פייפר, מיק פולי או סטיב אוסטין. די ברור בשני המקרים שהם הולכים על בחירות צפויות בהן הם מעוניינים.

m e l i k s o n

New member
בקשר למיינבנטים...

של ראו - המנצח בנו מרסי יהיה גם המנצח בסייבר סנדי וזה כמעט בטוח שזה יהיה ג'ון סינה.. סמאק - אני לא רואה סיטואציה בה בטיסטה לא יוצא משם עם הWHC.. בגלל זה מכניסים את הנרי וקאלי גם שאחד מהם יהיה הג'ובר וזה לא יהיה טייקר.. שני תוצאות ידועות מראש..

מי בדעתו השפוייה

יעדיף קרב לאמברג'ק על הל אין אה סל?
(הכוונה היא כמובן לאוהדים ההיפותטיים של WWE שמצביעים לסייבר סאנדיי)

חחח

זה כמו שב2004 שהיה פיוד בין כריסטיאן לג'ריקו על הIC TITLE וכריסטיאן הציע קרב : how about a ... wait for it...... wait for it ...... ....... NO COUNT OUT MATCH ?!?!?

Crack It

New member
../images/Emo45.gif

החדשות התחילו במשהו טוב והתחילו להדרדר בצורה מטורפת. אומגה-טייקר זה פיוד שגם אני רוצה לראות. אבל לא בא לי לראות ריי-ויקי בפעם נוספת, בחייכם, היא היתה עם צ'אבו כנגדו על יוקרת שמו של אדי, מה עוד צריך ? היא כ"כ גרועה בתור הילית שהיא לא הפריעה לאף אחד בתור פייסית שקטה. אלוהים אדירים רק שלא ישתמשו בה לצורך פיוד עם ריי. וגם להשיג צ'יפ היט בזה שהיא עם כל הגברים של סמאק' זה גם לא דרך מעניינת להציג אותה כהילית. הדבר היחיד הוא שהיא תהפוך לGM ואז תתחבר עם MVP שיהפוך את האנגל הזה למשהו שעוסק רק בו. בוב אורטון - ENOUGH.

הWWE מתכננים להרחיב את ECW ../images/Emo185.gif

מכיוון המספר המועט של מתאבקים ברוסטר (13),הWWE מתכננים לקרוא לכמה מתאבקי פיתוח לעלות לרוסטר הראשי שבמקרה הזה הוא ECW. נשמע מעניין.

pardoe

New member
דעות

קאבנה ב ECW
אני יודע,זה מוקדם לדעת מי העולים אבל זה יהיה מעניין לראות את קאבאנה בECW

אסף Day

New member
בECW?

זה עדיף על RAW שם טריפל H יקבור אותם... כנראה שSMACKDOWN תתאים להם. רק לא לECW כי אין שם אליפות זוגות. קיים סיכוי טוב שקאבנה יגיע לECW בגלל הקשר בעבר עם פאנק בROH הוא יתאים שם לסגמנטים וקרבות (טאג לא רק יחידים) עם פאנק.

Sid

New member
כמו שאסף אמר

הם כנראה יהיו בסמאקדאון ולא בECW. מי שכן מתאימים לECW לדעתי: קולט קבאנה, אייס סטיל, פול בורצ'יל, מייק קרול, ג'וני ג'טר ואנטוניו פולאסקי (עדיף באמת שיחזור לגימיק של רודקיל) אז אם הם מתרחבים ומביאים את כל המתאבקים הנ"ל לECW אולי יהיה שם קצת יותר מעניין, ואם לא אז עדיף שיסגרו את הבאסטה כי רוסטר של 13 איש (אפילו לתוכנית של 45 דקות) זה בדיחה.

אסף Day

New member
מסכן אנטוניו 'רואדקיל' פולאסקי.

וינס התלהב ממנו הבטיחו לו פוש עם גימיק חדש בסמאקדאון וכל מה שהוא קיבל היה D פוש לארגון פיתוח במקום הרוסטר הראשי של ECW (לא שECW במצב יותר גדול בהרבה מארגון פיתוח אבל עדיין).

טדי הארט יכול להיות רקוב יותר ממה שהוא?

לא נראה לי. [מחכה ששמ"ס תקפוץ עם You leave Teddy Hart Alone]

Carlito2

New member
לא אמרתם שהקליטו את ECW

וסמאקדאון אתמול? יש תוצאות?משהו??

התבלבלתי..../images/Emo185.gif

למרות שזכור לי שהיה כתוב שמקליטים היום יכול להיות שהתכוונו לתאריך אחר /= בכל מקרה לפי הWWE.COM מקליטים כרגיל בשלישי..

שי מילר

New member
מנהל
לפי מה שהבנתי

בסוף השבוע היו לייב שואוז רגילים של סד ואיסידאב, ללא הקלטות.

אני זוכר שקראתי ../images/Emo185.gif

שמקליטים השבוע ביום ראשון ועכשיו אני קורא שהתבלבלו וב2 לדצמבר מקליטים במקום ב4 לדצמבר,בדרך כלל לא אומרים שיקליטו עוד חודשיים מוקדם אלא מדברים על השבוע.....

שי מילר

New member
מנהל
הסרט החדש של הרוק מככב בקופות

הסרט החדש של הרוק (הפקה של וולט דיסני) בשם "The game plan" הגיע למקום הראשון בקופות בסוף השבוע האחרון עם 22 מיליון דולר, הישג נאה בהתחשב בכך שהצליח לעקוף את "The kingdom" של ג´יימי פוקס וג´ניפר גארנר (17 מיליון דולר "בלבד"). סחטיין לרוקי

למעלה