חדשות 30.9

Sid

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בחיי הוא כבר לא חושב לפני שהוא לוחץ על "שלח".

Nurd4Life

New member
ואם זה לא היה טייקר אז זה היה בסדר???

JESUS! נראה לי שאם טייקר ירצח את שרה ואת הבן/בת שלהם, כדאי לו לקחת אותך כעו"ד, בכל זאת, אתה מגן עליו יותר ממה ששני ההורים שלו הגנו עליו כל החיים!

Taker4ever

New member
אני לא אמרתי....

שאם זה לא היה הוא זה היה בסדר, בין אם זה היה כל אחד אחר זה גם לא היה בסדר, מן הסתם. וכמו מה זה נראה לך? סוג של בדיחה רגילה שאפשר לעבור עליה בשתיקה? על השמועה שויקי תשתתף באנגל שבו היא בוגדת באדי עם מישהו אחר (למרות שאני לא ממש מבין איך זה נחשב לבגידה, מאחר ואדי כבר לא בחיים) כולם אומרים שזה לא טוב, אבל לעשות מזה אנגל שיערב גם את טייקר כן בסדר ולא צריך להגיד על זה כלום? נו באמת....

shlomi 123

New member
רועי תהייה רגוע

שלומי הביא בדיחה וזהו מספיק לעשות מכל זבוב פיל, מצחיק אותך? תצחק, לא מצחיק אותך? אל תצחק.

Sid

New member
אני לא יכול יותר להתאפק, חייב לשאול אותך משהו

אתה אמיתי?

Fat Man Walking

New member
../images/Emo6.gif אחת התגובות החזקות בהיסטוריה

ואגב אחת הפעמים הראשונות שבאמת גרמו לי לבדוק את הכרטיס שלך שאתה לא איזה מתחזה, כי זה פשוט מפגר מידי, גם בשביל הרמה של ילד שכשאמרו ש"מישהו עבר דרך איזה 500 שולחנות" הוא חשב שבאמת מדובר ב-500 שולחנות

Crack It

New member
לא!

כי הקטע שויקי משתינה על קבר של אדי, יתקבל על הדעת הרבה לפני שתקבל מעורבות של טייקר, הא? מה אפשר להגיד, ואחר כך טוענים שאנחנו קמים סתם ומדברים ואתה רק קורבן של תוקפנות איומה.

חוש הומור, רועי, חוש הומור

שלומי התבדח. בבדיחה לוקחים לפעמים משהו שקרה במציאות ומקצינים את זה, כדי להראות עד כמה הדבר שקרה הוא מגוחך.

Taker4ever

New member
אז זה אומר....

שאפשר לצחוק על מישהו מת או לערב איזשוהי בדיחה עליו? עזבו את העובדה שזה בדיחה על טייקר, אנחנו מדברים על בדיחה שקשורה לאדי גוררו!!! על החדשה ההיא לגבי אנגל על המוות של אדי כולם מתלוננים ואז פתאום כששלומי מספר בדיחה שמקשרת את המוות שלו בדרך כזו או אחרת אז זה רק אפשר לקחת את זה בקלות? זה ממשל א הגיוני וכלל לא מובן.

אתה באמת לא הבנת את הבדיחה

הבדיחה לא הייתה על חשבונו של אדי גוררו, אלא על חשבונם של הכותבים, שמבזים את זכרו. אתה שם לב שאתה היחיד שלא קלט את זה?

Taker4ever

New member
כתבתי....

תגובה לתום איילון (Sid) יותר בתחתית שהשירשור והיא תגובה מתאימה לזו שלך. אין טעם שנגרור את זה לשני כיוונים אז אני אתן לך לינק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=13&msgid=106308344

Nurd4Life

New member
חס וחלילה לצחוק על אדי גוררו

הרי עוד לא עברו 22 השנים עד שהמוות של אדי גוררו יהיה מצחיק (South Park Laws)... בינתיים תצטרכו להסתפק בלצחוק על מתאבקים שמתו לפחות לפני 22 שנה, ולחכות בסבלנות עד 2026.. דרך אגב, זה לא הוגן שטייקר מקבל ייצוג כזה טוב מצד רועי ואין אף אחד שלוקח על עצמו את ייצוג : * סניצקי * גרייט קאלי * ליליאן גרסיה * סטפני מקמן * מאיר כהנא אם מישהו מוכן להתנדב על מנת שגם להם יהיה ייצוג הוגן, אנא פנו אל המנהלים במסר אישי...

Taker4ever

New member
ומה שאמרת עכשיו.....

היא לא בדיחה על אדי? לחכות 22 שנה? נו באמת. ואגב, מאוד מוזר שאתה משווה את טייקר לסניצקי וקאלי, שאין שום טעם להשות ביניהם בכלל.

Nurd4Life

New member
עוד אופציות לבחירה

ההיענות היתה מאוד מהירה והחל מינואר 2016 יהיה לנו נציג של כל אחד מהמתאבקים האלה בפורום שיבטיח ב100% שתוך חודש ויומיים בדיוק המתאבק יהיה הדבר הכי מאוס בפורום. עכשיו לאופציות: יש כמה אנשים ששמם מוזכר לרעה בקומונת אוף ואין אף אחד שייצג אותם בכבוד, ושוב, עזרתכם נזדקקת : * בריטני ספירס(כריס קרוקר כבר נתפס על ידי קומונה אחרת) * יו-טובים שמראים ילדים חוטפים * ג'וסף סטאלין * הבן אדם בשורה 10 כיסא 4. בכל מקום או הופעה, העיקר שיהיה ייצוג. תודה על ההשתתפות

למעלה