חדשות 30.9

Sid

New member
../images/Emo45.gif

לגבי ויקי גררו- אפשר לתאר את זה כך - זוועת הזוועות- לא זוכר שילוב כה קטלני בין שחקנית גרועה ביותר לבין סטוריליין פשוט זנותי, אין להם צלם אנוש.

Sid

New member
עוד משהו

אתם יודעים מה? יש פה כבר משהו סדיסטי, הכותבים של סמאק בטח מתערבים ביניהם מי יוציא את הסטוריליין הכי הזוי ומפגר שיכול להיות ואז הם ינסו אותו על הקהל וכאשר יראו שגם את זה הוא אכל הם ישבו להם ויתענגו מכל שניה ושניה כאילו הניסוי הצליח. אני לא רואה הסבר אחר למה הם חושבים על סטוריליינס כ"כ עלובים.

c y n i c

New member
שימי לב- שבוע אחרון.

יש אותך , לערך 50% מההודעות, ויש את שאר חברי הפורום, ה50% השני.

maayan 08

New member
נו אז?

מה הבעיה שלך עם זה? עזוב לא בא לי להתווכח איתך אל תגיב..

c y n i c

New member
אין פה וויכוח

ורחוק היום בו תקבעי מי יגיב איפה, את מפציצה את הפורום עצה להפגת השיעמום, שדלי את בני כיתתך לבצע 3D על שולחנות בית ספר.

../images/Emo6.gif

אתה מעיר לה שהיא מגיבה יותר מדי ומיד אומר "ורחוק היום בו תקבעי מי יגיב איפה". איזה אנשים הזויים הגאות מביאה לחופינו...

אבל את באמת

קצת מגיבה הרבה מדי...שמתי לב להרבה תגובות שלך שגררו וויכוחים וכ'ו. תביעי את דעתך,אבל לא על כל דעה של מישהו.

c y n i c

New member
שים לב להבדל הדק

בין לתת הדגש כנגד הצפות של משתמש אחד לבין להכתיב לאחר מה ואיך להגיב. בערך כמו להגיד שמאצ'ו מן - סופרפלי ברסלמניה 3 זה ספוטפסט

c y n i c

New member
אתה לומד פסיכולוגיה לא?

מקווה שאתה לא הולך על התחום הקוגנטיבי

ואתה לומד מה?

אם אתה חייב לרדת לרמה כה אישית, בוא נשמע את הדברים המופלאים שאתה עושה למחייתך.

לא שאלתי מה אתה מפנטז על עצמך

אלא מה אתה עושה במציאות? כי זאת כבר הפעם השלישית שאתה עוקץ אותי בקשר למקצוע שלי בלי שום קשר לדיון שהתנהל. מכיוון שאני מאמין בשוויון הזכויות, הייתי רוצה לדעת במה אתה ממלא את חייך, כדי שגם אני אוכל לצחוק עליך כמו שאתה לועג לי בכל פעם.

maayan 08

New member
אלכס עזוב

תפסיק לריב איתו... סתם מישהו שחושב שהוא יכול להגיד לכל אחד מה לעשות

למעלה